Ετήσιο Ωροσκόπιο 2019 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

Ανακαλύψτε τι σας επιφυλάσσει η τύχη διαβάζοντας το ετήσιο ωροσκόπιο του Youmagazine για το 2019. Το νέο έτος δεν θα έχει πια μυστικά από εσάς. Είτε είστε μόνοι είτε ζευγάρι, το μέλλον σας ανήκει!

ν

ΤΟ 2019 θα είναι έτος σημαντικών –και δραματικών– αλλαγών. Ο πλανήτης της επανάστασης, της τεχνολογίας, των εξεγέρσεων και των απρόβλεπτων συμβάντων, ο Ουρανός, αλλάζει ζώδιο. Στις 6 Μαρτίου φεύγει από τον Κριό και μετακινείται στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει έως τις 26 Απριλίου του 2026.
Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 1942. Ο πλανήτης των ανατροπών στον συντηρητικό Ταύρο, θα φέρει αναστατώσεις και αλλαγές σε καθετί που θεωρείτο έως σήμερα δεδομένο.
Ο Ουρανός επισκέπτεται έκαστο ζώδιο κάθε 84 χρόνια, διαταράσσοντας το status quo, ηλεκτρίζοντάς το με τα ενεργειακά του κύματα για περίπου οκτώ χρόνια.
Στον Ταύρο ο Ουρανός βρίσκεται σε «πτώση» –μια εξασθενημένη θέση– δεδομένου ότι οι ενέργειές του είναι σε δυσαρμονία με αυτό το ζώδιο. Γιατί ο Ουρανός επικεντρώνεται στο μέλλον, ενώ ο Ταύρος προσκολλάται στο παρελθόν.
Στην προσωπική ζωή του καθενός, λοιπόν, θα υπάρξουν μικρές ή μεγάλες αναταράξεις και απροσδόκητες αλλαγές – επαγγελματικές μεταβολές, απρόσμενα χρήματα, ρήξη στις σχέσεις.
Στο σημείο αυτό επεμβαίνει, σαν ισορροπητικός παράγοντας ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της καλοτυχίας. Όλο το 2019, ο Δίας θα βρίσκεται στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, επιτρέποντάς μας να δούμε τη ζωή σαν μια περιπετειώδη εμπειρία με ταξίδια, σπουδές, αγάπη και αλτρουισμό, παρακινώντας τα ερωτευμένα ζευγάρια είτε στη δημιουργία ιδρυμάτων είτε μιας οικογένειας ή και τα δύο μαζί.
Το 2019 θα είναι ένας καινούριος χρόνος όχι τύποις αλλά ουσιαστικά!
ν

ΚΡΙΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΛΕΩΝ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΖΥΓΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΙΧΘΥΕΣ

ν

 


Translate this post