Σκορπιός: Ετήσιο Ωροσκόπιο 2019

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Είστε Σκορπιός και θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Η αστρολόγος μας, Έλλη Άμποτ, αποκαλύπτει τι θα συμβεί το 2019 στον έρωτα, τα οικονομικά, την εργασία και την υγεία.

ν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2019

23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Τα πάντα αλλάζουν

 

2019: Το γενικό κλίμα

Το 2019 θα είναι έτος αλλαγών. Αυτό είναι και καλό και κακό. Γι’ αυτό καλό θα είναι να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη. Μπορείτε να επενδύσετε τα υπόλοιπα σε κάτι που θα αυξήσει τα έσοδά σας. Αποκηρύξτε κάθε άνεση. Μελετήστε όλες τις προτάσεις. Χωρίστε από ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν πια. Αποδεχτείτε ότι στον έρωτα, στην εργασία, στην οικογένεια ή στη φιλία κάποια πράγματα αλλάζουν.
Για τους Σκορπιούς του 1ου Δεκαήμερου θα είναι η επανάσταση στη ζωή τους, οι του 2ου Δεκαήμερου θα βελτιώσουν την επαγγελματική ή οικονομική τους κατάσταση και οι του 3ου Δεκαήμερου θα έχουν συναντήσεις, εκδρομές, ταξίδια και πολλές προσκλήσεις.
ν

Σημαντικοί μήνες για τους Σκορπιούς

Ο Απρίλιος είναι ιδανικός για να ξεπεράσετε ή να διευκρινίσετε ορισμένες καταστάσεις. Τον Μάιο και τον Ιούνιο, επωφεληθείτε από τις πλανητικές επιρροές για να πλησιάσετε το έτερον ήμισυ ή ένα φίλο σας. Τον Ιούλιο, μην κάνετε σχέδια σαν τον κομήτη και μην τα αλλάζετε συνεχώς.
ν

Εργασία

Το νέο έτος είναι ιδανικό για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να ιδρύσετε μια επιχείρηση, να ανέλθετε επαγγελματικά ή να αποκτήσετε τη θέση που επιθυμείτε. Θα είναι ένα έτος προκλήσεων αλλά και επιχειρηματικών επιτευγμάτων. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και ξεπεράστε τους φόβους σας.
ν

Οικονομικά

Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε το περιβάλλον διαβίωσής σας. Μια αύξηση θα σας επιτρέψει να διευθετήσετε μια πίστωση και να ζήσετε καλύτερα. Θα κερδίσετε πολλά ελέγχοντας συχνά τους λογαριασμούς και το πορτοφόλι σας. Να είστε συγκρατημένοι με τα έξοδα.
ν

Αισθηματικά

Από τις 6 Μαρτίου ο Ουρανός θα κινείται στον τομέα των σχέσεων και του γάμου, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Απρίλιο του 2026. Αυτό μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, μπορεί όμως και να σας απομακρύνει, καθώς ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της απελευθέρωσης, της ελευθερίας και του χωρισμού. Εξαρτάται από το πόσο δυνατός είναι ο δεσμός σας. Εάν δεν είστε πλέον ευχαριστημένοι μαζί, τότε είναι πιθανό να θελήσετε να μεταδώσετε τη φλόγα σας αλλού.
Αν είστε ελεύθεροι, μια συνάντηση το καλοκαίρι θα μπορούσε να αλλάξει την αισθηματική ζωή σας.
ν

Ζωτικότητα

Θα υπάρξουν στιγμές άγχους ή νευρικότητας, αλλά συνολικά θα είστε μέσα στα πλαίσια των γνωστών φυσικών και ψυχικών σας δυνάμεων. Είστε πρότυπα αντοχής αλλά και διαισθητικής αντίληψης προσώπων και πραγμάτων.
ν

 


Translate this post