Παρθένος: Ετήσιο Ωροσκόπιο 2019

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Είστε Παρθένος και θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Η αστρολόγος μας, Έλλη Άμποτ, αποκαλύπτει τι θα συμβεί το 2019 στον έρωτα, τα οικονομικά, την εργασία και την υγεία.

ν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2019

23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Ολική έκλειψη της καρδιάς

 

2019: Το γενικό κλίμα

Το 2019 θα είναι μάλλον θετικό, αν και σε πολλά σημεία θα μοιάζει με το 2018 αλλά με περισσότερες δυνατότητες, θα είναι πιο σοβαρό και πιο συγκροτημένο. Σε κάθε περίπτωση δεν θα βαρεθείτε.
Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα επηρεάζουν το ωροσκόπιό σας όλο το χρόνο, ζητώντας σας να καθορίσετε τι πραγματικά θέλετε. Αυτό σημαίνει πως πριν έρθει η ευτυχία ίσως χρειαστεί να περάσετε κάποιο χρόνο μόνοι.
ν

Σημαντικοί μήνες για τους Παρθένους

Τον Μάρτιο, καταστήστε τα πράγματα ξεκάθαρα με την οικογένεια ή τους συνεργάτες σας. Τον Μάιο, υπογράψτε συμβόλαια, πηγαίνετε διακοπές ή συναντήστε νέα πρόσωπα. Ο Σεπτέμβριος θα είναι μια πολύ ωραία περίοδος σε όλους τους τομείς. Το Δεκέμβριο μπορεί να πετύχετε το τζάκποτ στον έρωτα!
ν

Εργασία

Εάν θέλετε να ανοίξετε μια επιχείρηση, να αλλάξετε συνήθειες, ή να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες, το 2019 είναι το τέλειο έτος για να το κάνετε. Θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν δίχως να κοπιάσετε πολύ. Το τέλος της χρονιάς θα σας βρει να έχετε κάνει ένα μεγάλο έργο και την καριέρα σας να ευδοκιμεί.
ν

Οικονομικά

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή και σοφία. Σαν Παρθένοι είστε καλοί λογιστές, γι’ αυτό θα πρέπει να ελέγχετε καλύτερα τα έξοδά σας. Επομένως, θα απαιτηθεί αυστηρότητα στη διαχείριση των οικονομικών σας.
ν

Αισθηματικά

Κάποιοι από εσάς ίσως απογοητευτείτε από μια σχέση, στις αρχές του προηγούμενου χρόνου ή τον Σεπτέμβριο. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και συνεχίστε. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και άλλες σχέσεις.
Αν είστε ζευγάρι, θα μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα τον/τη σύντροφό σας και θα μοιραστείτε μαζί του όμορφες στιγμές. Θα εδραιώσετε το δεσμό σας και θα αρχίσετε να προετοιμάζεστε για το μέλλον – ίσως μια αγορά ακινήτου, μετακίνηση, γάμο, άφιξη ενός παιδιού…
Για τους ελεύθερους αυτή θα είναι μια σημαντική χρονιά. Είτε θα κάνετε μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία, είτε θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα νέο δεσμό.
ν

Ζωτικότητα

Αντίσταση, αποφασιστικότητα και προσαρμοστικότητα θα είναι τα βασικά γνωρίσματα του χαρακτήρα που θα επιδείξετε το νέο έτος για να ξεπεράσετε ένα-ένα με ευκολία τα διάφορα εμπόδια που θα παρουσιαστούν.
Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη διαχείριση της ενέργειάς σας. Είστε ευαίσθητοι στις επιρροές του περιβάλλοντος και στις διαθέσεις των άλλων. Βρείτε τρόπους να προστατεύσετε τον εαυτό σας από όλες τις μορφές άγχους.
ν

 


Translate this post