Καρκίνος: Ετήσιο Ωροσκόπιο 2019

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Είστε Καρκίνος και θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Η αστρολόγος μας, Έλλη Άμποτ, αποκαλύπτει τι θα συμβεί το 2019 στον έρωτα, τα οικονομικά, την εργασία και την υγεία.

ν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2019

21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Χτίζετε ή μήπως… γκρεμίζετε;

 

2019: Το γενικό κλίμα

Το 2019 είναι ένα μεταβατικό έτος που θα σας επιτρέψει να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να διαβούν ένα ορόσημο στην αισθηματική ζωή τους, ελευθερώνοντας τον εαυτό τους από δυσβάστακτες και παρεμποδιστικές επιρροές.
Ο Κρόνος θα επηρεάζει όλο το έτος τον 7ο τομέα των σχέσεων και του γάμου και θα σας κάνει να αναρωτηθείτε αν η σχέση σας μπορεί να επισκευαστεί ή πρέπει ίσως να χωρίσετε. Πολλά εξαρτώνται από το κατά πόσον εσείς και ο/η σύντροφός σας θα είστε ειλικρινείς και διατεθειμένοι να δουλέψετε πάνω σε αυτό.
ν

Σημαντικοί μήνες για τους Καρκίνους

Ο Φεβρουάριος είναι ένας καλός μήνας για να κάνετε απολογισμό των σχέσεων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τον Μάιο και τον Ιούνιο, μην χάσετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε κάτι που συμβαίνει. Δεχτείτε την πρόκληση. Να είστε μαχητικοί. Τον Ιούλιο, λέμε “ναι” στην αγάπη.
ν

Εργασία

Μερικοί Καρκίνοι θα δουν το περιβάλλον εργασίας τους να αλλάζει. Πολύ πιθανόν να συμμετάσχετε σε μια νέα ομάδα εργασίας, να δείτε έναν νέο προϊστάμενο ή να μετακινηθείτε αλλάζοντας υπηρεσία ή γραφείο. Ακόμη κι έτσι, το 2019 θα προχωρήσετε όπως εσείς θέλετε στα διάφορα έργα σας.
ν

Οικονομικά

Θα έχετε περισσότερο έλεγχο στα έσοδα και τα έξοδα. Το να ξέρετε κάθε φορά πόσα ακριβώς χρήματα έχει το ταμείο σας, τι έχετε να δώσετε και τι πρόκειται να εισπράξετε, και να είστε σφιχτοχέρηδες, είναι το μυστικό της καλής διαχείρισης που σας γλυτώνει από πολλούς μπελάδες. Η ισορροπία εσόδων-εξόδων είναι ένα άλλο μυστικό που θα σας σώσει από τις ιδιοτροπίες και τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.
ν

Αισθηματικά

Το 2019 θα πρέπει να κάνετε επιλογές και να λάβετε αποφάσεις. Αν είστε ελεύθεροι, θα συναντήσετε έναν μυστηριώδη και πολύ σέξι νέο εραστή (ή ερωμένη) μεταξύ 8 Οκτωβρίου ή 1 Νοεμβρίου 2019.
Στο άλλο άκρο του φάσματος, εάν είστε παντρεμένοι και έχετε συνειδητοποιήσει ότι ήρθε η ώρα να χωρίσετε, τότε η έκλειψη της Σελήνης στις 16 Ιουλίου είναι πιθανό να επισημοποιήσει το διαζύγιο.
Τα καλά νέα είναι ότι η ολική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας στις 2 Ιουλίου 2019, δίνει προτεραιότητα σε εσάς και στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς σας.
ν

Ζωτικότητα

Θα έχετε πολλή ενέργεια ακόμα κι αν το περιβάλλον σας επηρεάσει πολύ τις διαθέσεις σας. Εν πάση περιπτώσει, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ανακτήσετε και να διατηρήσετε την ισορροπία σας.
ν

 


Translate this post