Η “εξωγήινη” σφαίρα της Σιβηρίας συνδέεται με τον Πούτιν

Κατηγορία NEWS, Διάστημα

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η τεράστια λαμπερή σφαίρα στον ουρανό της βόρειας Σιβηρίας δεν ήταν έργο εξωγήινων, αλλά σχετίζεται με τον πρόεδρο Πούτιν.

Αυτή η λαμπερή σφαίρα που παρατηρήθηκε στον ουρανό της βόρειας Σιβηρίας την περασμένη εβδομάδα αποδόθηκε στους εξωγήινους. Αλλά έχει πολύ πιο ανησυχητικές επιπτώσεις στη Γη. Photo: Alexey Yakovlev / Twitter. Πηγή: Supplied
ν

Η ΣΦΑΙΡΑ εμφανίστηκε πάνω από τον ουρανό της Σιβηρίας την Παρασκευή. Ήταν τεράστια και είχε μια χλωμή, απόκοσμη γαλαζωπή λάμψη. Ήταν επίσης ορατή από εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.
Την φωτογράφισαν δεκάδες φωτογράφοι που είχαν στήσει τις μηχανές τους τη νύχτα για να αποθανατίσουν το βόρειο σέλας. Όμως δεν ήταν το γνωστό φωτεινό ουράνιο φαινόμενο που λαμβάνει χώρα στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας της Γης.
Τότε τι ήταν;
Μια έκρηξη;
Ένας προβολέας;
Ένας μετεωρίτης;
Ένα UFO;
Η Αποκάλυψη;
«Έμεινα άφωνος για μερικά λεπτά, χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει», δήλωσε ένας από αυτούς τους φωτογράφους, ο Σεργκέι Ανισίμοφ, στους Siberian Times.
«Η φωτεινή σφαίρα εμφανίστηκε πάνω από τα δέντρα και άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος μου.
»Πέρασε πάνω από το κεφάλι μου και τελικά εξαφανίστηκε. Κάποιοι νεαροί που βρίσκονταν στο ναυπηγείο άρχισαν να περιγράφουν αυτό το ασυνήθιστο φαινόμενο, χρησιμοποιώντας λέξεις όπως “εξωγήινοι”, “πύλη για μια άλλη διάσταση” και άλλα τέτοια. Καθώς δεν μπορούσα να εξηγήσω το φαινόμενο, σκέφτηκα ότι μπορεί και να είχαν δίκιο…»
ν


ν

«Βγήκα να καπνίσω ένα τσιγάρο και σκέφτηκα ότι ήρθε το τέλος του κόσμου», έγραψε στο ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης VK ο Βασίλι Ζούβκοφ (Vasily Zubkov).
Μια άλλη μάρτυρας, η Anastasia Boldyreva, απλά έγραψε: «Οι εξωγήινοι ήρθαν».
Ένας άλλος έγραψε: «Πρόκειται για ένα χάσμα στο χωροχρονικό συνεχές».
Οι ειδικοί όμως πιστεύουν ότι δεν συνδέεται με τίποτε απ’ όλα αυτά.
ν


ν

Θεωρούν ότι η αλήθεια είναι πιο πεζή και πιο τρομακτική. Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, είχε ο ίδιος προσωπικά τον έλεγχο της εκτόξευσης μιας σειράς πυρηνικών βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων cruise.
Οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τρία διαφορετικά σημεία: α) από τη Θάλασσα του Μπάρεντς στον Αρκτικό Ωκεανό, β) από τη Θάλασσα του Οχότσκ βόρεια της Ιαπωνίας, και γ) από το Κοσμοδρόμιο του Πλεσέτσκ στην Περιφέρεια Αρχάγγελσκ, περίπου 800 χλμ. βόρεια της Μόσχας.
Η λαμπερή σφαίρα ήταν στην πραγματικότητα τα αέρια, που παρέμειναν εξαιτίας της άπνοιας στην ατμόσφαιρα, από την καταστροφή ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού βλήματος RS-18 Stiletto που εκτοξεύτηκε από το Κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ. (Κατ’ άλλους ήταν τύπου Topol ICBM και εκτοξεύτηκε από το Πλεσέτσκ). Ο πύραυλος χτυπήθηκε από το υπερηχητικό όπλο 4202 πάνω από την Σιβηρία, πριν πλήξει την στρατιωτική βάση Kura που είχε ως στόχο και η οποία βρίσκεται στη χερσόνησο Καμτσάτκα στη μακρινή ανατολική άκρη της Ρωσίας, στον Ειρηνικό Ωκεανό.
ν

Το “προϊόν 4202” δοκιμάστηκε επιτυχώς στις 25 Οκτωβρίου 2017 στην περιοχή δοκιμών Kura στη χερσόνησο Καμτσάτκα. Στην εικόνα, ο υπερηχητικός διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλο RS-18 Stiletto που εκτοξεύτηκε από το Κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ, έχοντας ως στόχο την περιοχή δοκιμών Kura. Photo: Sergei Kazak / TASS. Πηγή: Supplied
ν

Επρόκειτο επομένως για ρωσική δοκιμή του όπλου 4202. Το υπερηχητικό όπλο 4202 έχει σχεδιαστεί για να εγκατασταθεί αντί των παραδοσιακών κεφαλών σε διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς. Αρχίζει να λειτουργεί σε ύψος περίπου 60 μιλίων και κινείται προς το στόχο του με ταχύτητα 5-7 χλμ. το δευτερόλεπτο.
Πριν από την είσοδό του σε πυκνά ατμοσφαιρικά στρώματα, το βλήμα εκτελεί έναν πολύπλοκο ελιγμό πάνω από τον στόχο, ο οποίος δυσχεραίνει τα εχθρικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας να το εντοπίσουν.
Η πρώτη επιτυχημένη δοκιμή του “προϊόντος 4202” σε πραγματικές συνθήκες έγινε στις 25 Οκτωβρίου. Οι μάρτυρες δημοσίευσαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο που δείχνουν το συγκεκριμένο ίχνος του πυραύλου.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ειδικούς, η γιγαντιαία λαμπερή σφαίρα ήταν τα αέρια από την έκρηξη του πυραύλου στην ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης, όπου δεν υπάρχει αρκετός αέρας και τα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα εκεί είναι πιο συμμετρικά, απ’ ότι κοντά στην επιφάνεια της γης, ενώ η σφαίρα έγινε ορατή επειδή φωτίστηκε υπό κατάλληλη γωνία από τις ακτίνες του Ήλιου. Αυτό δήλωσε ο αστροφυσικός Jonathan McDowell στο National Geographic.
ν

Giant Glowing Ball UFO In Russian Sky Alarms Public
ν


ν

 


Translate this post