Γεννηθήκατε για να είστε ξανά μαζί…

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Σχέσεις & Σεξ

ΣΧΕΣΕΙΣ  3/3

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι περιπέτειες μιας σχέσης
ν

Πιστεύετε στην αδελφή-ψυχή; Πιστεύετε ότι υπάρχει ένα άτομο που αποτελεί το άλλο σας μισό σε συναισθηματικό, φυσικό και πνευματικό επίπεδο; Και αν ναι, πώς ξέρετε ότι θα το συναντήσετε;

Ζούμε μέσα στο χρόνο και οι σχέσεις μας διαρκούν για πάντα.
ν

Η ΠΙΟ συνηθισμένη μέθοδος αποκάλυψης των εμπειριών μας από προηγούμενες ζωές είναι η αναδρομή στο παρελθόν μέσω της ύπνωσης. Παραθέτουμε εδώ, ορισμένες περιπτώσεις ζευγαριών που τους ενώνει ένα πλούσιο και μακρύ παρελθόν:

Περίπτωση 1η: Η Πατρίσια με τον Μαρκ είναι παντρεμένοι εδώ και 8 χρόνια. Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν έχουν κάνει ποτέ έρωτα και αυτό οφείλεται στην Πατρίσια, η οποία όπως λέει ο Μαρκ «έχει την εντύπωση πως το σεξ είναι κάτι βρόμικο». Η Πατρίσια, μετά από αρκετές συνεδρίες ύπνωσης ανακάλυψε ότι σε προηγούμενες ζωές της υπήρξε:

Η Χαβανέζα πριγκίπισσα Aλίνα. Ο εραστής της, Έστιν, την ήθελε μόνο για το σεξ. Η Aλίνα όμως τον αγαπούσε και δεν μπορούσε να δεχτεί τις παράλληλες σχέσεις του με άλλες γυναίκες. Το σεξ μαζί του ήταν συγκλονιστική εμπειρία, αλλά η Aλίνα δεν το ήθελε χωρίς αγάπη. Υποβάλλει λοιπόν τον εαυτό σε υποχρεωτική αποχή και χάνει σιγά-σιγά το ενδιαφέρον της γι’ αυτό.

Η ξανθή Σουηδέζα Κιμ. Γύρω στα 1825 ζει τη σεξουαλική της εμπειρία με τον ίδιο της τον αδελφό, τον Τζορτζ, ο οποίος κρυφά από όλους, έχει σχέσεις μαζί της. Αυτό όμως δεν κρατά πολύ. Ο Τζορτζ παντρεύεται και η Kiμ, έγκυος από τον ίδιο της τον αδελφό, αυτοκτονεί. Ο τότε Τζορτζ είναι ο σημερινός της άντρας, ο Μαρκ.

Η χοντρή και άσχημη Τία. Βρισκόμαστε στο 1901, στην πόλη Λάαρζο, κοντά στη Βαρκελώνη. Η Tία δεν κινδυνεύει να πληγωθεί, γιατί κανείς δεν την θέλει.

Η 16χρονη Μετέους. Βρισκόμαστε στην Αίγυπτο, στην πόλη Zατ. Η μικρή Μετέους πουλιέται από τον πατέρα της σε έναν άνδρα που την βιάζει και την έχει σαν σκλάβα. Ο πατέρας που την πούλησε τότε, είναι ο σημερινός Mαρκ.

Η Αφρικανή Zον. Μοναδική της χαρά, ο γιος της Σιτού, αφού τον άνδρα της τον απεχθάνεται γιατί δεν είναι καλός πολεμιστής. Άνδρας της ήταν τότε ο σημερινός Mαρκ.

Περίπτωση 2η: Ο Nτέσμοντ Γουΐλιαμς είχε παντρευτεί δυο φορές και τώρα ζούσε με την κόρη του από τον προηγούμενο γάμο, δέκα χρονών, και με τη δεύτερη γυναίκα του Σάντυ. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η δουλειά μου. Είχα συνεχώς υπερωρίες και όταν η Σάντυ με χρειαζόταν εγώ δεν ήμουν εκεί. Τώρα που οι υπερωρίες τελείωσαν, η Σάντυ με εγκατέλειψε και ζει με κάποιον άλλο».

Ο Nτέσμοντ βλέπει τον εαυτό του Ινδιάνο να διεκδικεί τη γυναίκα που αγαπά, αλλά ο πατέρας της του λέει να φύγει και να μην γυρίσει ποτέ, αλλιώς θα τον σκοτώσει. Αυτός όμως επιστρέφει και την απαγάγει. Ο πατέρας στέλνει ανθρώπους να τη βρουν, αλλά αυτή αρνείται να γυρίσει. Τότε τη χτυπά μέχρι θανάτου, ενώ ο Ινδιάνος Nτέσμοντ, αντί να αγωνιστεί να τη σώσει, τρέπεται σε φυγή.

Η γυναίκα αυτή που ο Nτέσμοντ τόσο άνανδρα παράτησε ήταν η Σάντυ, που τον εγκαταλείπει στην τωρινή ζωή του, ενώ ο πατέρας που την σκοτώνει με τα ίδια του τα χέρια, είναι και σήμερα πατέρας της. Ο Nτέσμοντ δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τις καρμικές του υποχρεώσεις ούτε στο ελάχιστο, σε αυτήν τη ζωή. Όσο για τον πατέρα της, ο Nτέσμοντ τώρα καταλαβαίνει το ανεξήγητο μίσος της γι’ αυτόν.

Περίπτωση 3η: Η Ντόνα Mόρις, 33 ετών, και ο άντρας της Mπράιαν χώρισαν μετά από έναν εξάχρονο γάμο. Μάλωναν για τους πάντες και τα πάντα, πολλές φορές μόνο για να μαλώσουν.

Η Nτόνα ζούσε στην αρχαία Σπάρτη μαζί με τον άντρα της και το έξι μηνών παιδί τους. Ο άντρας της Μενέλαος παραδίδει στους στρατιώτες το μικρό τους παιδί γιατί ήταν άρρωστο. Το παιδί το ρίχνουν στον Καιάδα, σύμφωνα με τους γνωστούς νόμους της Σπάρτης. Η Nτόνα δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον Μενέλαο γι’ αυτό. Τον μίσησε και απ’ ότι φαίνεται, ακόμα δεν το έχει ξεχάσει. Ο Μενέλαος ήταν ο σημερινός Mπράιαν.

Το 450 μ.X. η Nτόνα ήταν άντρας με το όνομα Πατιλίνας. Με το σπαθί του σκοτώνει έναν Ρωμαίο στρατιώτη. Ο Ρωμαίος αυτός ήταν ο Μενέλαος στην ελληνική ενσάρκωση και ο Mπράιαν στη σημερινή.

Ο Mπράιαν απαγάγει τη Nτόνα και τη φέρνει δια της βίας στο νησί του. Δεν ξέρουμε ποια εποχή, ούτε ποιο νησί. Η Nτόνα δουλεύει σκλάβα μαζί με άλλους.

Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους, η Nτόνα και ο Mπράιαν συμφιλιώθηκαν για να χωρίσουν ξανά την επόμενη άνοιξη. Αυτή τη φορά, με όσο το δυνατόν λιγότερη εχθρότητα μπορούσαν.
v

< Επιστροφή στην αρχή

 


1 2 3

Translate this post