Επτά σημάδια ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου

Κατηγορία NEW LIFE, Σχέσεις & Σεξ

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Από την Ελευθερία Καλλέρη
ν

 

Πώς θα καταλάβεις ότι ο άνδρας με τον οποίο βγαίνεις

σε έχει ερωτευθεί
v

• Ακόμη κι αν υπάρχουν όλα τα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σου, εσύ εξακολουθείς να αναρωτιέσαι αν σε θέλει πραγματικά ή αν περνάει απλώς τον καιρό του.

• Οι γυναίκες γενικά διαθέτουμε διαίσθηση, αλλά πολλές φορές, ειδικά όταν είμαστε ερωτευμένες, η διαίσθηση αυτή πάει περίπατο.

• Ας δούμε όμως μερικά αδιάσειστα στοιχεία που δείχνουν ότι το ενδιαφέρον που σου δείχνει κάποιος έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε κάτι πολύ πιο σοβαρό.
v

523HJ625JHL5HLJ7LJ778
ν

1. Έχει βαρεθεί τις εξόδους με τους άλλους και θέλει να βγαίνει μόνο μαζί σου

Πολλές σχέσεις ξεκινάνε μέσα από παρέες, αλλά όταν κάποιος σου δίνει να καταλάβεις ότι θέλει να συναντιέστε μόνο οι δυο σας, είναι πολύ πιθανό ότι έχει αρχίσει να σε ερωτεύεται.

 

823HJ625JHL5HLJ7LJ778
ν

2. Κάνει τα πάντα για να είσαι ευτυχισμένη

Όταν ένας άνδρας έχει χάσει το μυαλό του για μια γυναίκα, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την ικανοποιήσει. Θα είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή, θα της κάνει κομπλιμέντα και θα βρίσκει πάντα τρόπους να την ευχαριστεί. Αν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι σε θέλει!

 

623HJ625JHL5HLJ7LJ778
ν

3. Εξουσιάζεις τη σκέψη και το μυαλό του

Αλλάζει το πρόγραμμά του μόνο και μόνο για να σε δει; Αυτό είναι ένα βέβαιο σημάδι ότι είναι ερωτευμένος. Αν έχεις προτεραιότητα απέναντι στους φίλους, τα χόμπι και τη δουλειά του, τότε μην έχεις καμία αμφιβολία για τα αισθήματά του.

 

1223HJ625JHL5HLJ7LJ778
ν

4. Σε κοιτάζει διαφορετικά απ’ ότι κοιτάζει τους άλλους

Ένας ερωτευμένος άνδρας έχει διαφορετικό βλέμμα για την αγαπημένη του. Πρόσεξε το βλέμμα του όταν σε κοιτάζει στα μάτια.

 

923HJ625JHL5HLJ7LJ778
ν

5. Σου κάνει απρόσμενα ή ακριβά δώρα

Όταν αρχίζει να σου στέλνει λουλούδια ή να σου κάνει δώρα χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, στην ουσία προσπαθεί να σου δείξει την αγάπη του.

 

1123HJ625JHL5HLJ7LJ778
ν

6. Θέλει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του μαζί σου

Μερικές ώρες μαζί σου δεν του είναι αρκετές και κάθε φορά που χωρίζετε, δυσκολεύεται πολύ να σε αποχωριστεί. Εδώ πρόκειται για ένα σίγουρο σημάδι ότι σε έχει ερωτευτεί.

 

1023HJ625JHL5HLJ7LJ778
ν

7. Είσαι μέσα στα μελλοντικά του σχέδια

Αν ονειρεύεται πράγματα που θα κάνετε μαζί, ζητάει τη γνώμη σου για τα σχέδιά του μέχρι και για το πού θα πάτε διακοπές, τα πράγματα είναι  ξεκάθαρα: είναι τρελός για σένα!
ν

 


Translate this post