Πάπας Φραγκίσκος: Αυτά είναι τα μέλη της παγκόσμιας κυβέρνησης!

Κατηγορία NEWS, Διεθνή-Κόσμος

META TON ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η ανακήρυξη 27 αγίων του καπιταλισμού από το Βατικανό, στις 8 Δεκεμβρίου, σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη προσπάθεια σχηματισμού μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ο πάπας Φραγκίσκος θα συνεργαστεί με τις πιο επιφανείς εταιρείες του “Fortune 500” για χάρη… των φτωχών! Image credit: Pixabay20

ν

ΜΠΟΡΕΙ ο Ιησούς να είπε ότι πιο εύκολα μπορεί να περάσει καμήλα από το μάτι βελόνας παρά πλούσιος στη βασιλεία των ουρανών (Μάρκος 10:23) και ο Παύλος να διακήρυξε ότι δεν θα κληρονομήσουν την βασιλεία των ουρανών όσοι διαπράττουν αδικίες (Προς Κορινθίους Α΄ 6,9-10), όμως αυτοί έζησαν σε μια εποχή παλιά. Από τότε ο κόσμος έχει εξελιχθεί. Σήμερα πανανθρώπινες αξίες και αρετές είναι η απληστία, η απάτη, η πλεονεξία, η αρπαγή και τα παρόμοια.

Και επειδή όλες αυτές οι «αρετές» στολίζουν από τα γεννοφάσκια του τον καπιταλισμό, ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας, πάπας Φραγκίσκος, που σκέφτεται όσους παίνονται, αποφάσισε να «διορθώσει» το κακό με τη… βοήθεια των Rothschilds, των Rockefellers και της Mastercard!

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, το Βατικανό θα συνεργαστεί με τις πιο επιφανείς εταιρείες του “Fortune 500” –του καταλόγου που καταρτίζεται και δημοσιεύεται από το περιοδικό Fortune, ο οποίος περιλαμβάνει τις 500 μεγαλύτερες εταιρείες και τράπεζες του κόσμου με έσοδα πολλών δισεκατομμυρίων το χρόνο– με σκοπό να αντιμετωπιστεί η φτώχεια, η ανισότητα, αλλά και η περιβαλλοντική υποβάθμιση!

Η είδηση αυτή έρχεται να προστεθεί σε όλη την τρέλα και την παράνοια που χαρακτηρίζει το 2020, ένα έτος που θα μείνει την ιστορία για την παραφροσύνη μεγάλων ομάδων του πληθυσμού – πολιτικών, γιατρών, επιστημόνων, δημοσιογράφων κτλ. αλλά και του απλού κόσμου για μια πανδημία που είναι… αποκύημα φαντασίας!

Δηλαδή, η κοινή εποχική γρίπη απέκτησε διαστάσεις πανδημίας και βοηθούντων των πληρωμένων μέσων ενημέρωσης έγινε φόβος και τρόμος στις καρδιές του απλού κοσμάκη.
ν

ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ

Η αρχαία ελληνική αντίληψη για την Άτη (θεία δίκη) αποτυπώνεται στους στίχους του Σοφοκλή (Αντιγόνη 620-623): «Το κακό φαίνεται για καλό σε αυτόν του οποίου ο Θεός του σκοτίζει το μυαλό για να τον οδηγήσει στην καταστροφή».

Αυτό συμβαίνει σήμερα. Σε μια εποχή που η πανδημία έχει καταργήσει εκατομμύρια θέσεις εργασίας και μετατρέψει μια χούφτα παγκόσμιων καπιταλιστών από «απλώς πλούσιους» σε φανταστικά πλούσιους σε μια νύχτα, ο πάπας Φραγκίσκος, ως εκπρόσωπος των φτωχών, ποιανού πλευρά λέτε θεώρησε σωστό να πάρει, των φτωχών ή των πλουσίων;

Το εξαιρετικά πλούσιο Βατικανό, με την παγκόσμια επιρροή που λειτουργεί και ενεργεί σαν κυβέρνηση, δεν θα μπορούσε παρά να ταχθεί με τη μεριά των πλουσίων!

Σε αντίθεση με τον Ιησού που είπε «Μακάριοι οι πραείς ότι αυτοί κληρονομήσουσιν την γην», το Βατικανό ανακοίνωσε την «ιστορική συνεργασία» με μεγάλες επιχειρήσεις, μέσω της ίδρυσης ενός οργανισμού με τίτλο Council for Inclusive Capitalism (σε ελεύθερη μετάφραση: Συμβούλιο Παγκόσμιου Καπιταλισμού).

Μη νομίσετε ότι πρόκειται για λόγια, για κάποιο αστείο ή για κάποια διακήρυξη ιδεών ή προθέσεων. Πρόκειται για μια γιγάντια επιχείρηση 27 προέδρων και CEO που διαθέτουν «περισσότερα από 10,5 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση, εταιρείες με κεφαλαιοποίηση αγοράς άνω των 2,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και 200 ​​εκατομμύρια εργαζόμενους σε περισσότερες από 163 χώρες».

Καθώς ο πλανήτης βαδίζει προς μια παγκόσμια διακυβέρνηση, δεν θα μπορούσε από αυτήν να λείπει ο Θεός!
ν

ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΜΩΝ

Συνεταίροι του Επισκόπου Ρώμης οι Ρότσιλντ, οι Ροκφέλερ και η Mastercard! Όχι τυχαία! Διότι είδαν το φως το αληθινό και έλαβαν πνεύμα επουράνιο!

«Ο καπιταλισμός έχει δημιουργήσει μια τεράστια παγκόσμια ευημερία, όμως άφησε εκτός πάρα πολλούς ανθρώπους, συνέβαλε στην υποβάθμιση του πλανήτη μας και γι΄αυτό δεν είναι ευρύτατα δημοφιλής στην κοινωνία. Τώρα όλα αυτά θα διορθωθούν», δήλωσε η λαίδη Lynn Forester de Rothschild, Ιδρυτής του Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Inclusive Capital Partners, σε μια έκρηξη μετάνοιας.
ν

Η λαίδη Λιν Φόρεστερ ντι Ρότσιλντ (γεν. 2 Ιουλίου 1954) είναι διευθύνων σύμβουλος της E.L. Η Rothschild, της εταιρείας επενδύσεων Economist Group και ιδιοκτήτρια του περιοδικού The Economist. Μέσω του Economist Intelligence Unit, εκτός από κεφάλαια, διαχειρίζεται ακίνητα, γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα σε Βρετανία και ΗΠΑ. Πηγή: YouTube
ν

Η λαίδη Λιν Φόρεστερ ντι Ρότσιλντ (αριστερά) με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Κριστίν Λαγκάρντ, κατά την Inclusive Capitalism Conference στις 27 Μαΐου 2014 στο Λονδίνο. Πηγή: News Media
ν

Τα σχέδια των υπερπλουσίων για παγκόσμια διακυβέρνηση δεν είναι τωρινά. Ξεκίνησαν το 2014, με την πρώτη Conference της Inclusive Capitalism στο Λονδίνο. Μάλιστα, η εφημερίδα Guardian (που τότε δεν έπαιρνε χρήματα από την Open Society του Τζορτζ Σόρος ή τον Μπιλ Γκέιτς) έγραψε ότι «Η Πρωτοβουλία Inclusive Capitalism είναι ο Δούρειος Ίππος για να καταστείλει την επερχόμενη παγκόσμια εξέγερση».

Τώρα, όμως, με την παρέμβαση του πάπα, πρόκειται για κάτι,,, καλό! Όπως λέει η λαίδη Lynn Forester de Rothschild: «Αυτό το Συμβούλιο, ακολουθώντας την προτροπή του πάπα Φραγκίσκου “να ακούσει την κραυγή της Γης και την κραυγή των φτωχών”, έρχεται να απαντήσει στα αιτήματα της κοινωνίας για ένα πιο δίκαιο και βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης».

Τυχεροί φτωχοί! Χάρη στο Συμβούλιο Παγκόσμιου Καπιταλισμού θα αρχίσετε να τρώτε σε λίγο καιρό (μόλις φύγει ο Εξαποδώ κορονοίός) με χρυσά κουτάλια!
ν

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια πράξη θεϊκής παρέμβασης! Οι πλούσιοι θα μοιραστούν τον πλούτο τους με τους φτωχούς κι έτσι θα κληρονομήσουν (εκτός της βασιλείας της Γης και) τη βασιλεία των ουρανών.

Μαζί με τα εμβόλια του Μπιλ Γκέιτς για την νόσο Covid-19 και την στείρωση που θα προκαλούν, ώστε να ελεγχθεί ο υπερπληθυσμός της Γης, και την υψηλή καθοδήγηση των Ρότσιλντ, των Ροκφέλερ και των ομοίων τους, θα ξημερώσει ένας «όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος!»

Αν θέλετε να μάθετε ποιοι θα αποτελέσουν την παγκόσμια κυβέρνηση στην μετα-Covid-19 εποχή, δεν έχετε παρά να δείτε ποιοι είναι οι 27 εξαιρετικά ηθικοί και ευσεβείς δισεκατομμυριούχοι υπουργοί της παηκόσμιας κυβέρνησης και μαθητές του πάπα Φραγκίσκου, που μετέχουν στο Συμβούλιο,

Ενδεικτικά αναφέρονται ο Rajiv Shah, πρόεδρος του Ιδρύματος Rockefeller, ο Ajay Banga, διευθύνων σύμβουλος της Mastercard και ο Μαρκ Μπένιοφ, διευθύνων σύμβουλος της Salesforce, μιας εταιρείας cloud computing.

Μετέχουν πολλά επίσης αγαθοεργά ιδρύματα και εταιρίες, όπως VISA, BP, Allianz, TIAA, Bank of America, Inclusive Capital Partners, State Street, Estée Lauder, Saudi Aramco, Johnson & Johnson κ.ά.

Όλοι αυτοί, που ονομάζονται Φύλακες του Παγκόσμιου Καπιταλισμού (Guardians for Inclusive Capitalism) συμμάχησαν με την Καθολική Εκκλησία στις 8 Δεκεμβρίου 2020, μια ημερομηνία που θα μείνει ιστορική ως ο θεμέλιος λίθος της παγκόσμιας κυβέρνησης ή της Βασιλείας του Θεού επί Γης, βοήθειά μας!

Αν θέλετε να μάθετε τα ονόματα και των 27 σύγχρονων “αγίων”, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Prnewswire.com.

Ο κατάλογος των 27 αγίων του καπιταλισμού. Όλοι οι πλούσιοι ενωμένοι υπέρ των φτωχών!
……………


……………

Βέβαια από τον κατάλογο με τα ονόματα της παγκόσμιας κυβέρνησης λείπει το όνομα του… πλανητικού πρωθυπουργού! Αυτό δεν θα είναι βέβαια του πάπα. Ο αρχηγός του πλανήτη –τουλάχιστον του λεγόμενου δυτικού κόσμου– θα πρέπει να είναι Αμερικανός, δισεκατομμυριούχος, φιλάνθρωπος, να νοιάζεται για την υγεία όλων των ανθρώπων στον πλανήτη και να είναι κάτοχος μεγάλης εταιρείας πληροφορικής. Με τέτοια προσόντα δεν υπάρχει άλλος από τον Μπίλ Γκέιτς!

Ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες που παρασκευάζουν σήμερα εμβόλια. Επίσης έχει τη μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στον κόσμο, με τη δυνατότητα να συλλέγει και να καταχωρεί τα ιατρικά δεδομένα κάθε ανθρώπου, αλλά και να εκδίδει τα καινούρια ψηφιακά διαβατήρια Covid-19.
ν

Το διαβατήριο που προτείνει η Σιγκαπούρη. Πηγή: News Media
ν

Όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν και να είναι “καθαροί”, αυτοί θα απολύονται από τη δουλειά τους, δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν, να ανοίξουν λογαριασμό σε τράπεζα, δεν θα δικαιούνται επιδοτήσεις, δάνεια ή επιδόματα και γενικά θα είναι σαν παρίες.

Και τα καλύτερα έρχονται…

Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική εποχή. Οι πλούσιοι και οι υπερπλούσιοι, που καιρό τώρα μέσω της παγκοσμιοποίησης αφήνονταν ελεύθεροι να απλώσουν, σαν τη Λερναία Ύδρα, τα πλοκάμια τους σε ολόκληρο τον πλανήτη, εξαγοράζοντας κυβερνήσεις, καταστρέφοντας το περιβάλλον και καθορίζοντας οι ίδιοι το μέγεθος των (αφορολόγητων) κερδών τους, τώρα δεν είναι πια ικανοποιημένοι μόνο με αυτό. Θέλουν να κυβερνήσουν τη Γη και ουσιαστικά, επεμβαίνοντας όχι μόνο σε πολιτιστικά και πολιτικά ζητήματα, αλλά και σε ζητήματα υγείας, καθορίζοντας ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.

Το Συμβούλιο του Παγκόσμιου Καπιταλισμού με τα 27 μέλη του, το οποίο «δεν είναι τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από ένα κυνικό κόλπο PR για εταιρική εξουσία με στόχο τη συστηματική συσσώρευση κέρδους, καθώς και την προώθηση επικίνδυνων αξιών, κατάφερε να πάρει την έγκριση μιας από τις πιο ισχυρές θρησκευτικές αρχές του πλανήτη», γράφει ο Robert Bridge, συγγραφέας του βιβλίου “Midnight in the American Empire”.

Είναι μια φτηνή ευκαιρία για τις πολυεθνικές και τις υπερκόσμιες επιχειρήσεις τους να καλύψουν την άπληστη, απάνθρωπη, ανήθικη και δολοφονική συμπεριφορά τους με τον μανδύα της ηθικής και της αγιότητας. Θα ήταν πιο υγιές αν ο πάπας Φραγκίσκος συμμαχούσε με τα φτωχά πλήθη που τον ανέδειξαν στην παπική εξουσία. Αντ’ αυτού, έκανε συμφωνία με τον Διάβολο.
ν

 


Translate this post