Το νέο εμβόλιο σε μορφή «έξυπνου» τσιρότου και ο Μεγάλος Αδελφός

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ/ΕΜΒΟΛΙΟ

Από τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο

 

Αναπτύσσεται το πρώτο εμβόλιο Covid-19 σε μορφή «έξυπνου» τσιρότου που θα καταγράφει προσωπικά και βιομετρικά δεδομένα.

Το μικροσκοπικό εμβόλιο-τσιρότο στην άκρη ενός δακτύλου. Πηγή: YouTube

ν

ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ στη Βρετανία ανακοίνωσαν ότι αναπτύσσουν το πρώτο στον κόσμο εμβόλιο για τον κορονοϊό, το οποίο έχει τη μορφή «έξυπνου» επιθέματος (τσιρότου) και θα μπορεί επίσης στη συνέχεια να μετρά την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού, παρακολουθώντας τις ανοσιακές αντιδράσεις του οργανισμού του εμβολιασθέντος.

Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Καινοτόμων Υλικών του ουαλικού Πανεπιστημίου της Σουάνσι, με επικεφαλής τον δρα Σαντζίβ Σάρμα, ειδικό στην βιοϊατρική μηχανική, ανέφεραν ότι το επίθεμα διαθέτει μικροβελόνες μήκους ενός χιλιοστού που μεταφέρουν με μη επεμβατικό τρόπο το εμβόλιο στο σώμα. Μεταξύ άλλων, είναι ιδανικά για όσους φοβούνται υπερβολικά τις κανονικές βελόνες και τις ενέσεις.

Τα επιθέματα θα στερεώνονται στο δέρμα έως 24 ώρες και θα παρακολουθούν ορισμένους βιοδείκτες ανοσίας (ανοσοσφαιρίνες) στο δέρμα. Τα εν λόγω επιθέματα, που διαθέτουν μικροσκοπικές βελόνες με πολυανθρακικό ή πυρίτιο, μοιάζουν με τα τσιρότα νικοτίνης για όσους προσπαθούν να κόψουν το κάπνισμα ή με τα τσιρότα για την παρακολούθηση του σακχάρου στους διαβητικούς.
ν

Το εμβόλιο-τσιρότο διαθέτει μικροσκοπικές βελόνες με πολυανθρακικό ή πυρίτιο. Πηγή: YouTube
ν

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι τα διαδερμικά επιθέματα-εμβόλια είναι ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος χορήγησης εμβολίων, ενώ επίσης έχουν το πλεονέκτημα ότι επιτρέπουν τη χορήγηση μικρότερων δόσεων, έχουν χαμηλό κόστος παραγωγής και εύκολη διανομή.

Ένα πρωτότυπο του επιθέματος αναμένεται να είναι έτοιμο έως το Μάρτιο και στη συνέχεια οι Βρετανοί επιστήμονες σχεδιάζουν να ξεκινήσουν κλινικές δοκιμές σε συνεργασία με το Imperial College του Λονδίνου. Εκτιμούν, σύμφωνα με το BBC, ότι το «τσιρότο» θα είναι εμπορικά διαθέσιμο σε τρία χρόνια και θα μπορεί να αξιοποιηθεί μελλοντικά και για άλλες νόσους πέρα από την Covid-19.
ν

Ο ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΓΚΕΪΤΣ

Αυτό που δεν αποκαλύπτει το άρθρο του BBC, ούτε η αντίστοιχη ανακοίνωση του ουαλικού πανεπιστημίου, είναι ότι βασικός χρηματοδότης της έρευνας είναι το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς. Και αυτό δεν είναι τωρινό. Η χρηματοδότηση του Πανεπιστημίου της Σουάνσι έχει ξεκινήσει από το 2013, εποχή που ο μεγιστάνας της Microsoft έστρεψε το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στον τομέα της υγείας, χωρίς να είναι γιατρός ή να έχει κάποια άλλη σχετική ιδιότητα.

Είναι επίσης γεγονός ότι ο Μπιλ Γκέιτς από το 2010 ενδιαφέρεται για το πρόβλημα που λέγεται υπερπληθυσμός της Γης. Συγκεκριμένα, τον απασχολεί αφενός πώς θα μειωθεί ο υπάρχων πληθυσμός των 7,6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, αφετέρου πώς δεν θα συνεχίσει να αυξάνεται.
v

Μπιλ Γκέιτς. Μοιάζει σαν να θέλει να γίνει κυρίαρχος του κόσμου. Πηγή: YouTube/Today
v

Ο ίδιος ο Γκέιτς έχει χαρακτηρίσει τη δεκαετία 2010-2020 «δεκαετία των εμβολίων» ευαγγελιζόμενος την εξάπλωση ενός ανθεκτικού ιού, ο οποίος θα στείλει εις τας αιωνίους μονάς τους υπερήλικες (που είναι άχρηστοι) και όσους έχουν ασθενές ανοσοποιητικό.

Όπως και επί χιτλερικής περιόδου, με τη βοήθεια του ιού, οι αδύναμοι θα εξοντώνονται για να ζήσουν οι πιο ισχυροί.

Ο ίδιος έχει πει ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αμυνθούμε. Για το λόγο αυτό έχει διαθέσει πολλά δισεκατομμύρια σε έρευνες για την ανάπτυξη εμβολίων.

Είναι άραγε τυχαίο ότι έχει επενδύσει χρήματα σε όλες τις εταιρείες που παράγουν εμβόλια για την Covid-19 – την Pfizer/BioNTech, την AstraZeneca/Oxford, την Johnson & Johnson, την Sanofi/GSK, τη Moderna και τη CureVac) μέσω του Ιδρύματος Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς;

Στην BioNTech έδωσε 155 εκατομμύρια δολάρια, στην AstraZeneca 750 εκατ. δολάρια, στην Johnson & Johnson 150 εκατ. δολάρια, στη Moderna 120 εκατ. δολάρια, στην CureVac: 52 εκατ. δολάρια κτλ.

Παρά τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έδωσε για εμβόλια και φάρμακα σε πολλές φαρμακοβιομηχανίες (AstraZeneca, Bayer, bioMérieux, Boehringer Ingelheim, Bristol Myers Squibb, Eisai, Eli Lilly, Gilead, GSK [GlaxoSmithKline], Johnson & Johnson, Merck & Co. [γνωστή ως MSD εκτός ΗΠΑ και Καναδά], Merck KGaA [έδρα Ντάρμσταντ, Γερμανία], Novartis, Pfizer, Roche και Sanofi) η περιουσία του Γκέιτς αυξήθηκε κατά 10 δισεκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της πανδημίας!

Ο Θεός δεν αφήνει τους καλούς ανθρώπους να χαθούν.

Ή αγαπά πάρα πολύ την ανθρωπότητα και δεν μπορεί να κοιμηθεί όταν μαθαίνει ότι κάποιος πέθανε από Covid-19, ή έχουν δίκιο οι επικριτές του, που λένε ότι μέσω των εμβολίων θέλει να στειρώσει τους πληθυσμούς των φτωχών κρατών της Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας. Στην συνέχεια, με τα έξυπνα εμβόλια-τσιρότα, που βοηθούν στην καταγραφή των προσωπικών δεδομένων κάθε ανθρώπου, θα έχει τον απόλυτο έλεγχο ολόκληρου σχεδόν του πλανήτη.
ν

Το εμβόλιο σε μορφή «έξυπνου» τσιρότου φέρει διαλυτές μικροβελόνες. Αυτές εγχύουν στους μύες μικροσωματίδια που δημιουργούν σχήματα στο δέρμα των εμβολιασμένων που μπορούν να διαβαστούν από ένα smartphone. Πηγή: YouTube
ν

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ

Στόχος του Γκέιτς και της ελίτ των υπερπλουσίων είναι ο σχηματισμός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Το πρώτο βήμα είναι ο πληθυσμιακός έλεγχος μέσω χειραγώγησης της αναπαραγωγής. Δεν πρόκειται για κάποιο ουτοπικό σχέδιο. Σήμερα υπάρχει η κατάλληλη τεχνολογία που μπορεί να το κάνει το σ΄χεδιο αυτό πραγματικότητα: ονομάζεται νανοτεχνολογία και διαθέτει συσκευές τόσο μικροσκοπικές που μπορούν να μπουν στον οργανισμό με μια υποδόρια ένεση.

Για όσους φοβούνται τις βελόνες, θα υπάρχει το εμβόλιο-τσιρότο. Το επίθεμα έχει ένα πολύ μικρό πλακίδιο που φέρει σειρές από διαλυτές μικροβελόνες. Αυτές θα εγχύσουν στους μύες μικροσωματίδια που σχεδόν εκπέμπουν υπέρυθρο φως και δημιουργούν σχήματα στο δέρμα των εμβολιασμένων, αόρατα στο μάτι αλλά ευκρινή με τη χρήση έξυπνων κινητών.

Αυτό το υποδόριο «τατουάζ» εκτός των προσωπικών στοιχείων ταυτότητας, θα περιέχει πληροφορίες για κάθε κάτοικο μιας χώρας αναφορικά με τη διεύθυνση, το ΑΦΜ, την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, τον αριθμό του διαβατηρίου, του ασφαλιστήριου συμβολαίου, των αγορών και των περιουσιακών στοιχείων, των καταθέσεων και τραπεζικών λογαριασμών, του ιατρικού ιστορικού και των βιομετρικών δεδομένων, των μισθών, των αυτοκινήτων, των μετακινήσεων – ακόμη και των κατοικίδιων ζώων.

Όλες οι πληροφορίες θα είναι αποθηκευμένες σε μια βάση δεδομένων (π.χ. της Microsoft) μαζί με δαχτυλικά αποτυπώματα, αναγνώριση προσώπου, πληροφορίες για το γονιδίωμα, για τη μαθησιακή ικανότητα, τους βαθμούς στο σχολείο, τις δεξιότητες, την ψυχική υγεία, τον τρόπο βαδίσματος κτλ.
ν

Τα σχέδια που δημιουργούνται στο δέρμα με τα βιομετρικά στοιχεία του ατόμου είναι αόρατα στο μάτι αλλά μπορούν να διαβαστούν από ένα smartphone. Πηγή: YouTube
ν

ΠΡΟΝΟΜΙΑ & ΤΙΜΩΡΙΕΣ

Οι ειδικοί περιγράφουν τις κβαντικές κουκίδες των μικροβελόνων του «έξυπνου» τσιρότου ως κάτι που μοιάζει με τατουάζ ραβδοκώδικα (barcode) – και αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ελέγξεις αν κάποιος έχει εμβολιαστεί ή όχι, αν κάποιος είναι υπάκουος ή όχι.

Αυτός που έχει εμβολιαστεί θα έχει ορισμένα «προνόμια» (π.χ. υγειονομικό διαβατήριο), ενώ αυτός που αρνείται να εμβολιαστεί θα υφίσταται ορισμένες «ποινές».

Υπάρχει κείμενο με τις «ποινές» που δημοσιεύτηκε την 1η Οκτωβρίου 2020 στο περιοδικό New England Journal of Medicine με τίτλο “Ensuring Uptake of Vaccines against SARS-CoV-2” (Διασφαλίζοντας τη λήψη εμβολίων κατά του SARS-CoV-2).

Το κείμενο καταρτίστηκε από τη νομική ομάδα του Γκέιτς, αποτελούμενη από νομικούς τριών πανεπιστημίων, του Γέιλ, του Στάνφορντ και της Ιντιάνα. Και τα τρία ιδρύματα χρηματοδοτούνται από το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.

Το κείμενο, όπως μπορεί να δει κανείς, είναι ένας μπούσουλας για τις πολιτικές και υγειονομικές αρχές κάθε κράτους για τον «επιδέξιο εξαναγκασμό» του πλήθους.

Οι συγγραφείς λένε ότι αρχικά πρέπει να δοκιμαστούν τα εθελοντικά μέτρα ώστε ο εμβολιασμός να μην θεωρηθεί υποχρεωτικός. Ύστερα όμως από μια δοκιμαστική περίοδο (όχι μεγαλύτερη από μερικές εβδομάδες), και εφόσον ο πληθυσμός-στόχος δεν έχει συμμορφωθεί, θα εκδοθεί μια αυστηρή εντολή με κυρώσεις για όποιον αρνείται να εμβολιαστεί.

Ήδη τα διάφορα ΜΜΕ –όχι χωρίς κάποια εκδικητική ηδονή– έχουν αναφέρει ποιες θα είναι αυτές οι τιμωρίες –π.χ. απόλυση από την εργασία, απαγόρευση ταξιδιών, δέσμευση τραπεζικού λογαριασμού, μη παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, εγκλεισμός σε στρατόπεδο κ.ά.– με γνώμονα πάντα τη… σωτηρία του ανθρώπινου είδους!
ν

 


Translate this post