Παρακολουθούν τα πάντα: Μεταλλικό UFO πάνω από τη Νέα Υόρκη (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ  | Ενημ. 03/04/2024, 05:11

Posted by Youmagazine Staff

 

Επιβάτης αεροπλάνου από Φλόριντα σε Νέα Υόρκη κατέγραψε ένα UFO να περνά έξω από παράθυρο με μεγάλη ταχύτητα.

Τι είναι άραγε αυτό το αντικείμενο; Πηγή: Reddit / u/NeedthatCheese

v

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Καθώς το αεροπλάνο προσέγγιζε το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, ένα αντικείμενο, που έμοιαζε με μεταλλικό δίσκο, πέρασε έξω από το παράθυρο με μεγάλη ταχύτητα.

Το σύντομο βιντεοκλίπ, το οποίο ανέβηκε στο Reddit πριν από περίπου 6 ημέρες, καταγράφηκε από έναν επιβάτη που επέστρεφε στη Νέα Υόρκη από τη Φλόριντα.
«Παρατηρήστε πόσο γρήγορα πετάει στο πάνω μέρος του κλιπ τα πρώτα δευτερόλεπτα…» γράφει η λεζάντα. «Με διαφορά το πιο καθαρό βίντεο που έχω δει ποτέ».

Όταν το κλιπ παίζεται σε κανονική ταχύτητα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να δείτε το αντικείμενο, επειδή περνάει δίπλα από το παράθυρο με ασύλληπτη ταχύτητα. Ωστόσο, όταν το βίντεο επιβραδύνεται ή πηγαίνει καρέ-καρέ, είναι δυνατό να διακρίνει κανείς το παράξενο μεταλλικό αντικείμενο (πιθανώς σε σχήμα δίσκου) που κινείται στον ουρανό.

Το τι ακριβώς θα μπορούσε να είναι παραμένει ασαφές.

Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εικάζουν ότι θα μπορούσε να είναι ένα drone, ή κάποιο είδος αερόστατου, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι αυτό που κατέγραψε ο επιβάτης είναι από έναν άλλο κόσμο.

Ό,τι κι αν συμβαίνει, το βέβαιο είναι ότι αποτελεί ένα ενδιαφέρον θέαμα.
ν

Fast Moving Saucer Shaped UFO Sighted During Flight From Florida to New York City. March 25, 2024
ν


ν

 


Translate this post