Μοντέλο κατέγραψε UFO καθώς πετούσε πάνω από την Κολομβία (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα μοντέλο από την Κολομβία, η Valentina Rueda Velez, κατέγραψε σε βίντεο ένα UFO πετώντας με ένα Cessna T303 Crusader.

Το παράξενο αντικείμενο καταγράφηκε από το πιλοτήριο ενός Τσέσνα, στις 12 Μαΐου 2022, πάνω από την Antioquia της Κολομβίας. Πηγή: YouTube

v

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ από την Κολομβία Valentina Rueda Velez ήταν η συνεπιβάτιδα που κατέγραψε το βίντεο από το παράθυρο ενός ιδιωτικού αεροπλάνου στις 12 Μαΐου 2022, κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από την Αντιόχεια (Antioquia) της Κολομβίας.

Το χωρίς ήχο βιντεοκλίπ, το οποίο έκανε τον γύρο των social media και παρουσιάστηκε σε διάφορα ειδησεογραφικά μέσα αυτή την εβδομάδα, γυρίστηκε μέσα από ένα Cessna T303 Crusader με πιλότο τον Jorge A. Arteaga.

Στο βίντεο, φαίνεται ένα περίεργο αντικείμενο να βγαίνει μέσα από τα σύννεφα και να τρέχει προς το αεροπλάνο, πριν προσπεράσει το αεροσκάφος από την αριστερή πλευρά.

Ένα κοντινό πλάνο δείχνει ότι πρόκειται για ένα μεταλλικό αντικείμενο, σχεδόν σαν ένα κυρτό φύλλο μετάλλου, χωρίς ευδιάκριτα χαρακτηριστικά ενδεικτικά της πρόωσης, ενώ το σχήμα του δεν έχει καμία ομοιότητα με κανένα γνωστό τύπο αεροσκάφους.

Σύμφωνα με τον πιλότο Jorge A. Arteaga, το αντικείμενο δεν ήταν μετεωρολογικό μπαλόνι, ούτε drone ή κάποιο άλλο γνωστό αντικείμενο. Το βίντεο έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι αυθεντικό.
ν

Η καλύτερη καταγραφή UFO ή απάτη; Πηγή: YouTube
ν

Ο Arteaga λέει ότι το αντικείμενο εθεάθη για πρώτη φορά να επιπλέει ακίνητο σε ένα σημείο μεταξύ Μεντεγίν και Σάντα Φε. Αυτός και ο συγκυβερνήτης του, Daniel, πετούσαν προς το Μεντεγίν όταν παρατήρησαν το αντικείμενο. Καθώς το πλησίασαν, αυτό ξαφνικά κινήθηκε προς το μέρος τους. Τότε ο Arteaga έστριψε ελαφρά το αεροπλάνο για να μην συγκρουστούν.

Καθώς έκανε τη μανούβρα, το αντικείμενο μετακινήθηκε και άρχισε να το «κυνηγάει» το αεροσκάφος. Σε αυτό το σημείο, το UFO άρχισε να κινείται προς το μέρος τους. Ο Arteaga κατάφερε να το αποφύγει, ενώ πετούσε με ταχύτητα 130 έως 140 κόμβων, που είναι περίπου πάνω από 300 χιλιόμετρα την ώρα. Η επαφή UFO και αεροσκάφους έγινε στα 12.500 πόδια (περ. 4.000 μέτρα) με θερμοκρασίες γύρω στους 5 βαθμούς Κελσίου.

Η φύση του αντικειμένου παραμένει ασαφής. Πιθανόν να είναι ένα διαστημικό συντρίμμι, ή ίσως ένα φύλλο από κάποιο ελαφρύ μέταλλο που το σήκωσε ψηλά ο άνεμος.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να πρόκειται για φάρσα που δημιουργήθηκε με τη χρήση ενός προγράμματος υπολογιστή.

Μέχρι στιγμής παραμένει ανεξήγητο.

Δείτε το βίντεο κλιπ:
ν

ν

 


Translate this post