UFO κοντά σε ρωσικό πυρηνικό σταθμό κινητοποιεί τις τοπικές αρχές (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο εντοπίστηκε κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο Sosnovy Bor στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Δέκα UFO κινηματογραφήθηκαν να πετούν πάνω από τον πυρηνικό σταθμό της Οσάκα στην Ιαπωνία τον Μάρτιο του 2022. Image: Supplied

v

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ακούστηκαν την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 στον πυρηνικό σταθμό της πόλης Sosnovy Bor κοντά στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το αντικείμενο πετούσε με ταχύτητα 200 χιλιομέτρων την ώρα, σε υψόμετρο περίπου 10.000 μέτρων (33.000 πόδια), ανέφεραν ρωσικές πηγές.

Ο συναγερμός πυροδότησε ένα «καθεστώς ειδικής απάντησης», δήλωσε ένας αξιωματικός του στρατού στη ρωσική διαδικτυακή εφημερίδα Lenta.ru. Ο συνταγματάρχης Andrey Koshkin που μίλησε στα κρατικά μέσα ενημέρωσης, καθησύχασε τους κατοίκους λέγοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο∙ είναι μια συνηθισμένη κατάσταση».

«Είναι πιθανό να πρόκειται για μετεωρολογικό μπαλόνι», πρόσθεσε, «το οποίο μπορεί να είναι ρωσικής ή ξένης προέλευσης».

«Το άγνωστο αντικείμενο εκινείτο με την ταχύτητα του ανέμου», ανέφερε ένας άλλος αξιωματούχος.

«Αυτό σημαίνει ότι δεν είχε κινητήρες, που σημαίνει ότι δεν είναι drone ή αεροπλάνο».

Οι δηλώσεις αυτές επέτειναν τη σύγχυση, με αποτέλεσμα να βγει ο υποδιοικητής της περιφέρειας Λένινγκραντ, Μιχαήλ Ιλίν για να απορρίψει εντελώς την ιστορία, υποστηρίζοντας ότι όλες οι πληροφορίες ήταν αναληθείς.

Ωστόσο, οι ρωσικές αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη επίσημη εξήγηση για το άγνωστο αντικείμενο.
ν

Άποψη του πυρηνικού σταθμού κοντά στην Αγία Πετρούπολη, 5 Σεπτεμβρίου 2013. Image: Supplied
ν

Είναι γνωστό ότι οι εξωγήινοι παρακολουθούν τις διάφορες δραστηριότητες στη Γη, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με πυρηνικά εργοστάσια και πυρηνικά όπλα.

Αμερικανοί ειδικοί έχουν αναφέρει επανειλημμένες εμφανίσεις UFO σε στρατιωτικές βάσεις και τη δυνατότητα που έχουν να θέτουν εκτός λειτουργίας τα πυρηνικά όπλα. Αυτό έχει συμβεί και σε άλλες χώρες στον κόσμο,

«Είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα», λέει ο Luis Elizondo, προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης και πρώην ειδικός πράκτορας της Αντικατασκοπείας του Στρατού των ΗΠΑ και πρώην μέλος του Γραφείου Πληροφοριών του υφυπουργού Άμυνας.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο με τον Luis Elizondo στο YouTube – εδώ.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο γνωστός ερευνητής Νικ Πόουπ μιλά για το περιστατικό παρακολούθησης των αμερικανικών ναυτικών δυνάμεων στο νησί Σαν Κλεμέντε στην Καλιφόρνια, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Δείτε το βίντεο κλιπ:
ν

ν

 


 


Translate this post