Μυστηριώδης επιβάτιδα εξαφανίζεται μέσα από ταξί πηγαίνοντας στο νεκροταφείο

Κατηγορία NEWS, Παραφυσικό

ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οδηγός ταξί ισχυρίζεται ότι πληρώθηκε με παλιά χαρτονομίσματα από ένα φάντασμα, που ζήτησε να το μεταφέρει στο νεκροταφείο.

Σκηνή από την ταινία του 1988 “The Vanishing” (Η Εξαφάνιση). Πηγή: YouTube

v

ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ θυμήθηκε ότι μεταφέροντας μια γυναίκα στο τοπικό νεκροταφείο, όταν έφτασαν συνειδητοποίησε ότι η επιβάτιδα είχε εξαφανιστεί.

Το παράξενο περιστατικό συνέβη στην πόλη Κουτσίνγκ της Μαλαισίας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Straits Times στις 4 Μαΐου 2023, ο οδηγός ταξί  Ahsan Ismail, 37 ετών, παρέλαβε έπειτα από κλήση, μια γυναίκα από την περιοχή Samarahan, έναν κυκλικό κόμβο κοντά στο κέντρο της πόλης. Πλησίαζαν μεσάνυχτα.

Η γυναίκα φορούσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και μαύρη μαντήλα στο κεφάλι.

«Επειδή η περιοχή απ’ όπου την παρέλαβα ήταν σκοτεινή, απέφυγα να την κοιτάξω στο πρόσωπο για να μην νιώσει άβολα».

Ένιωσε έκπληξη όταν η γυναίκα του ζήτησε να τη μεταφέρει σε ένα νεκροταφείο, έντεκα χιλιόμετρα μακριά.

Εκτός από μια φορά που η γυναίκα ζήτησε να κατεβάσει το τζάμι του παραθύρου δίπλα της, δεν είχαν άλλη επικοινωνία και ο Ισμαήλ αφοσιώθηκε στην οδήγηση.

Το μόνο που θυμάται από τη διαδρομή είναι ότι στο αυτοκίνητο απλώθηκε μια έντονη μυρωδιά, σαν από άρωμα, αλλά δεν το βρήκε παράξενο.

Όταν έφτασαν στο νεκροταφείο, ζήτησε από την επιβάτιδα να τον πληρώσει, χωρίς να γυρίσει το κεφάλι του.

Όταν εκείνη δεν απάντησε, γύρισε προς το μέρος της, αλλά εκείνη είχε εξαφανιστεί.

«Στην αρχή νόμισα ότι την είχε πάρει ο ύπνος. Αλλά όταν γύρισα το κεφάλι μου, δεν υπήρχα κανείς στο πίσω κάθισμα. Υπήρχαν όμως πεταμένα μερικά παλιά χαρτονομίσματα ρίνγκιτ και πέντε σεν (τοπικά νομίσματα), αρκετά για να καλυφθεί το ναύλο».
ν

Αριστερά: Τα παλιά χαρτονομίσματα που βρήκε ο οδηγός στο πίσω κάθισμα. Δεξιά: Το νεκροταφείο, όπου μετέφερε τη μυστηριώδη επιβάτιδα. Πηγή: Facebook
v

«Έφυγα αμέσως από το σημείο και έκανα μια βιντεοκλήση σε έναν φίλο μου για να του πω την ιστορία. Επέστρεψα σπίτι γύρω στη 01:00, αλλά δεν μοιράστηκα το περιστατικό με τη γυναίκα μου μέχρι την επόμενη μέρα», είπε ο Ισμαήλ.

Ο οδηγός κοινοποίησε την απίστευτη εμπειρία του στο Facebook, αλλά οι χρήστες του Διαδικτύου έσπευσαν να απορρίψουν το περιστατικό ως φανταστικό, λέγοντας ότι είναι παράλογο να κάνει κράτηση για μια βόλτα ένα φάντασμα.

Ο ίδιος έχει αντίθετη γνώμη. «Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να ζήσουν μια τέτοια μυστικιστική εμπειρία. Προσωπικά, δεν απορρίπτω τα υπερφυσικά συμβάντα.

«Κάποιοι μου πρόσφεραν πολλά χρήματα για να τους δώσω τα μετρητά που άφησε η επιβάτιδα, αλλά δεν σκοπεύω να τα πουλήσω», δήλωσε ο Ισμαήλ.

Υπάρχουν και άλλες πολλές παρόμοιες ιστορίες, με απενσωματωμένες ψυχές νεκρών, δηλαδή με πρόσγεια πνεύματα, που επειδή αγαπούσαν πολύ τον υλικό κόσμο, έχουν προσδεθεί σε αυτόν και περιφέρονται στη γη. Πρόκειται για τα γνωστά μας «φαντάσματα» ή «πνεύματα». Πρόκειται για ψυχές που δεν γνωρίζουν ανάπαυση, καθώς έχασαν την ευκαιρία να ανέλθουν σε ανώτερους κόσμους.

Η παραμονή τους στο γήινο πεδίο ποικίλλει ως προς τη διάρκεια. Κάποτε όμως τελειώνει, αναπόφευκτα με διάλυση, καθώς τέτοιες φασματικές παρουσίες διαλύονται σαν στήλη ομίχλης, άτομο προς άτομο, στα περιβάλλοντα στοιχεία.  

Δείτε το βίντεο κλιπ:
ν

ν

 


Translate this post