Γυναίκα δημοσίευσε βίντεο με το φάντασμα του συζύγου της στο ΤικΤοκ

Κατηγορία NEWS, Παραφυσικό

ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το φάντασμα του συζύγου εμφανίστηκε ως σφαίρα φωτός πάνω από την κούνια του νεογέννητου παιδιού τους.

Η Γουίτνεϊ Άλεν παρατήρησε μια σφαίρα φωτός να αναπηδά στο κεφάλι του μωρού της. Πηγή: Whitney Allen/TikTok

v

ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ δύο παιδιών υπέστη το σοκ της ζωής της όταν, ελέγχοντας μια συσκευή παρακολούθησης μωρών για να βεβαιωθεί ότι ο 11 μηνών γιος της Λίο κοιμόταν καλά στην κούνια του, είδε κάτι ανατριχιαστικό.

Η Γουίτνεϊ Άλεν (Whitney Allen) παρατήρησε μια σφαίρα φωτός να αναπηδά στο κεφάλι του μωρού της, όταν πήγε να το ελέγξει.

Το ασυνήθιστο θέαμα της δημιούργησε την πίστη ότι η γαλάζια σφαίρα φωτός ήταν το πνεύμα του νεκρού συζύγου της, αναφέρει η New York Post.

«Ο σύζυγός μου πέθανε στις 7 Απριλίου 2022, όταν ο δεύτερος γιος μας, ο Λίο, ήταν τριών μηνών», έγραψε η Άλεν, από την Πενσυλβάνια, στις λεζάντες του βίντεό της στο TikTok που έγινε viral.

«Απόψε, ένιωσα ότι είδα τον άντρα μου να ηρεμεί το μωρό μας».

Στην παραφυσική της ανάρτηση, η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 8,1 εκατομμύρια προβολές, η Άλεν μοιράζεται πλάνα από τον ύπνο του μωρού της, με το πόδι του μικρού Λίο να ταλαντεύεται μπρος-πίσω, ενώ μια ακτίνα φωτός στο μέγεθος της παλάμης φαίνεται να χαϊδεύει την πλευρά του προσώπου του.
ν

Η Άλεν πιστεύει ότι το φάντασμα του συζύγου προσέχει τον γιο τους. Πηγή: Whitney Allen/TikTok
ν

Σε άλλο σημείο του κλιπ, η ίδια περίεργη λάμψη φαίνεται να κινείται με κυκλικές κινήσεις γύρω από το πίσω μέρος του κεφαλιού του βρέφους.

«Μοιάζει κυριολεκτικά με χέρι που χαϊδεύει απαλά το κεφάλι του Λέο».

Σε άλλο σημείο, η νεαρή χήρα αποκάλυψε ότι ο εκλιπών σύζυγός της, Ράιαν, ένας αστυνομικός, πέθανε λόγω σοβαρών επιπλοκών που προκλήθηκαν από το τσίμπημα μέλισσας. Ο Ράιαν πέθανε όταν εκείνη ήταν έγκυος και δεν πρόλαβε να δει το παιδί τους.
ν

ν

Η Άλεν αποκάλυψε επίσης ότι μήνες πριν από τον θάνατο του Ράιαν και τη γέννηση του Λίο, ένας υπέρηχος έδειξε ανωμαλίες στο έμβρυο, και οι γιατροί φοβήθηκαν ότι κινδύνευε η υγεία του μωρού.

Και ενώ τόσο εκείνη όσο και ο Ράιαν ήταν «συντετριμμένοι» από την τρομακτική διάγνωση, η Άλεν είπε ότι ο σύζυγός της, ο οποίος τότε ήταν καλά στην υγεία του, την καθησύχαζε συνεχώς, λέγοντας ότι το παιδί τους θα ήταν «τέλειο».

Αργότερα, μια νέα σειρά προγεννητικών εξετάσεων έδειξε ότι το μωρό ήταν καλά στην υγεία του.
ν

Μοιράστηκε επίσης τις τελευταίες στιγμές του συζύγου της. Δεξιά: ο Ράιαν με το πρώτο παιδί τους. Πηγή: Whitney Allen / TikTok
ν

Ωστόσο, μόνο ένα μήνα μετά τη λήψη της θετικής διάγνωσης για την υγεία του μικρού Λίο, ο Ράιαν υπέστη ένα θανατηφόρο τσίμπημα από μέλισσα.

Είχε αλλεργική αντίδραση στο τσίμπημα της μέλισσας, που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή και προκάλεσε μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.

«Το “φως” του έσβησε όταν το μωρό του ήρθε σε αυτόν τον κόσμο», λέει η Άλεν. Και προσθέτει:

«Πιστεύω ότι κατά κάποιο τρόπο ο Ράιαν αντάλλαξε τη ζωή του με τη [ζωή] του γιου του. Για το λόγο αυτό η σύνδεση του Ράιαν με τον γιο του έγινε μόνιμη και τώρα είναι φύλακας άγγελος και προστάτης του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΣΑΣ

Οι χρήστες του TokTok συμφώνησαν oλόψυχα με την Άλεν.

«Όταν ο μπαμπάς χάιδευε τους κροτάφους του παιδιού, μπορούσες να δεις το μωρό να ανοίγει τα μάτια του για ένα λεπτό και μετά να ξανακοιμάται, γιατί ήξερε ότι δεν είχε να φοβηθεί τίποτα», έγραψε ένας χρήστης.

«Φιλάει το κεφάλι του γιου σου και ο γιος σου χαμογελά. Ο Θεός να σε έχει καλά», έγραψε ένας άλλος. 

«Ουάου! Αυτό είναι καταπληκτικό. Είναι σίγουρα μαζί σου και οι δύο», έγραψε στα σχόλια ένας τρίτος.
ν

 


Translate this post