Μια «φασματική νύφη» πιάστηκε σε κάμερα ασφαλείας

Κατηγορία Παραφυσικό

ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το φάντασμα μιας γυναίκας ντυμένης στα λευκά κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ενός εργοταξίου στα Μίντλαντς της Αγγλίας.

Η μυστηριώδης φιγούρα όπως την κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας. Image: Supplied

v

ΜΙΑ γυναίκα ντυμένη στα λευκά εντοπίστηκε από κάμερα ασφαλείας να περπατά τα μεσάνυχτα σε ένα εργοτάξιο στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο Άνταμ Λις (Adam Lees), ο 47χρονος επικεφαλής ασφαλείας του εργοταξίου. Η κάμερα, που είχε αισθητήρα κίνησης, κατέγραψε το παράξενο περιστατικό στις 1:53 μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 18 Αυγούστου. Παράξενο, γιατί μόλις ο Λις έφτασε στο εργοτάξιο με το φορτηγάκι του, δεν εντόπισε τίποτε άλλο πέρα από οικοδομικά υλικά.
ν

Η φασματική φιγούρα όπως την κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας. Image: Supplied
v

Παρ’ όλα αυτά, έδωσε εντολή στους φρουρούς ασφαλείας να ερευνήσουν όλο το εργοτάξιο μήπως και ανακαλύψουν κάποιο ίχνος του εισβολέα. Η έρευνα απέβη άκαρπη. Κανείς δεν είχε μπει στο εργοτάξιο της οικοδομής. Επομένως, τι ήταν αυτό που κατέγραψε η κάμερα;

Ο Άνταμ Λις, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της Limitless Security και ζει στο Βάλσαλ, στα Μίντλαντς της Αγγλίας, δήλωσε: «Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι, αλλά με κάνει και ανατριχιάζω».

«Παρέχουμε ασφάλεια σε εκατοντάδες εργοτάξια σε όλη την περιοχή των Μίντλαντς. Εάν κάτι μετακινηθεί στους τόπους που ελέγχουμε, μια κάμερα τραβά μια φωτογραφία ‒οι κάμερες λειτουργούν με υπέρυθρες ακτίνες‒ και αμέσως ειδοποιείται ένας από τους φρουρούς μας.
ν

Άνταμ Λις. Ο επικεφαλής ασφαλείας του εργοταξίου στο Βάλσαλ, όπου εμφανίστηκε το φάντασμα. Image: Supplied
ν

Ο επικεφαλής ασφαλείας είπε ότι η εικόνα «φαινόταν λίγο περίεργη» όταν εμφανίστηκε στον υπολογιστή του, γι’ αυτό έστειλε τους φρουρούς να ψάξουν την περιοχή.

«Δεν βρήκαν κανέναν ούτε κάποιο σημάδι ότι πέρασε κάποιος από εκεί. Και αυτό είναι πολύ παράξενο».

Η εικόνα δείχνει μια γυναικεία μορφή ντυμένη στα λευκά να αιωρείται πάνω από το έδαφος, γέρνοντας λίγο προς τα εμπρός, ενώ φαίνεται να κρατά κάτι στα χέρια της.

«Δεν πιστεύω στα φαντάσματα, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω. Κάποιοι λένε ότι είναι ψεύτικο, αλλά μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι είναι γνήσιο εκατό τοις εκατό».

Φάντασμα ή μήπως η εικόνα από ένα γάμο που τελέστηκε μια παλιά εποχή, καταγράφηκε στο αιθερικό πεδίο του τόπου, και έγινε τώρα αντιληπτή λόγω κάποιων ιδιαίτερων συνθηκών;
ν

 


Translate this post