ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο Δαλάι Λάμα φίλησε αγόρι και ζήτησε να του ρουφήξει τη γλώσσα (vid)

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  | Ενημ. 10/4/2023 08:11

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Δαλάι Λάμα, αφού φίλησε ένα μικρό αγόρι στα χείλη, του ζήτησε κατόπιν να του «ρουφήξει» τη γλώσσα του σε πρόσφατη εκδήλωση.

Δύο στιγμιότυπα από ένα απίστευτο βίντεο. Πρώτα ο Δαλάι Λάμα φιλάει το αγόρι στο στόμα και κατόπιν του ζητά να του «ρουφήξει» τη γλώσσα! Πηγή: YouTube

v

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ηγέτης του Θιβέτ και αρχηγός των Βουδιστών έκανε κάτι που πολλοί παρευρισκόμενοι βρήκαν ανάρμοστο: αφού φίλησε ένα μικρό αγόρι στα χείλη, κατόπιν του ζήτησε να του «ρουφήξει» τη γλώσσα (του Δαλάι Λάμα) σε πρόσφατη εκδήλωση στη Νταραμσάλα της Ινδίας.

Η κίνηση αυτή του Δαλάι Λάμα προκάλεσε αναστάτωση, αν και ο κύκλος του, μετά από τις πρώτες στιγμές αμηχανίας, προσπάθησε να το ρίξει στο αστείο. Μπορεί όμως κάποιος να θεωρήσει ως «αστείο» μια τέτοια κίνηση; Είναι ασυγχώρητη, ακόμη κι αν ο 87χρονος Tενζίν Γκιάτσο, όπως είναι το όνομά του, έχει πια ξεμωραθεί.

Εκτός από ερωτηματικά, η κίνηση αυτή προκάλεσε οργή, ενώ πολλά μέσα ενημέρωσης αναρωτιούνται αν ο ανώτατος ηγέτης του Θιβέτ είναι παιδόφιλος.
ν

Η στιγμή που ο Δαλάι Λάμα φιλά το μικρό αγόρι στα χείλη. Πηγή: YouTube
ν

Το ανεπίτρεπτο περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν μικροί μαθητές από διάφορα σχολεία της Ινδίας επισκέφθηκαν τον Δαλάι Λάμα, για να τραγουδήσουν και να προσευχηθούν μαζί του, στον Μεγάλο Βουδιστικό Ναό της Νταραμσάλα.

Στο βίντεο, ένα μικρό αγόρι παίρνει το μικρόφωνο και ρωτά: «Μπορώ να σε αγκαλιάσω;»

Ο 87χρονος Τενζίν Γκιάτσο λέει «ΟΚ, έλα» και τον καλεί στη σκηνή.

Μόλις το παιδί πλησιάζει, ο Γκιάτσο στρέφει το μάγουλό του και του λέει «πρώτα εδώ».

Και το μικρό αγόρι τον αγκαλιάζει και τον φιλάει.

Και ακολουθεί το «γλωσσόφιλο»…
ν

ν

Είδος βαμπιρισμού

Είναι γνωστό ότι αρκετοί ηλικιωμένοι έχουν κοντά τους μικρά αγόρια ή νεαρά κορίτσια, από τα οποία ρουφούν ενέργεια, αιθερική και ζωτική ενέργεια που στα μικρά παιδιά πλεονάζει, με σκοπό να επιμηκύνουν τη ζωή τους.

Αυτός είναι ο πραγματικός βαμπιρισμός. Και ο λόγος που το κάνουν είναι επειδή φοβούνται τον θάνατο και θέλουν να ζήσουν όσο γίνεται περισσότερο.

Όπως φαίνεται, οι άνθρωποι του Δαλάι Λάμα έπεισαν τον μικρό μαθητή να πάει κοντά στον θρησκευτικό ηγέτη, για να πάρει δήθεν την ευλογία του!

Μόλις ο μικρός έσκυψε προς το μέρος του, ο Δαλάι Λάμα τον άρπαξε και τον φίλησε στο στόμα! Κατόπιν έβγαλε την γλώσσα του και ζήτησε από τον μικρό μαθητή να του την «ρουφήξει»! Και αφού έγινε κι αυτό, δεν άφηνε τον μαθητή να φύγει, αλλά, επιδιώκοντας να επεκτείνει την παραμονή του όσο γίνεται περισσότερο, άρπαξε το χέρι του παιδιού και το ακούμπησε στο μάγουλό του, σαν να τον χάιδευε!

Στη συνέχεια ο Δαλάι Λάμα πρόσφερε στο αγόρι μερικές… πνευματικές συμβουλές, λέγοντάς του «να μιμηθεί αυτούς τους καλούς ανθρώπους που δημιουργούν ειρήνη, ευτυχία» και «να μην ακολουθήσει τους ανθρώπους που σκοτώνουν άλλους ανθρώπους».

Αυτή δυστυχώς είναι σήμερα η κοινωνία μας. Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν. Η υποκρισία περισσεύει…
ν

ν

Δείτε επίσης:

Εργοστάσιο βρεφών για «ανταλλακτικά» στην Ουκρανία (vid)
ν

 


Translate this post