Η Αντέλ και ο Εντ Σίραν «έγραψαν» κανονικότατα τον Κάρολο και την Καμίλα

Κατηγορία NEWS, Πρόσωπα

ΠΡΟΣΩΠΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τεράστιο πλήγμα για τον βασιλιά Κάρολο η άρνηση της Αντέλ και του Εντ Σίραν να εμφανιστούν στη συναυλία της στέψης του.

Ακόμη και στην Αγγλία υπάρχουν δημοκράτες. Πηγή: Wikimedia Commons

v

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ αποτελεί για τον βασιλιά Κάρολο η άρνηση των δύο παγκόσμιων σούπερ σταρ να εμφανιστούν στη συναυλία που θα δοθεί προς τιμήν του μετά τη στέψη του, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 6 Μαΐου 2023, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, τόσο η Αντέλ Λόρι Μπλου Άντκινς όσο και ο Έντουαρντ Κρίστοφερ (Εντ Σίραν) κλήθηκαν από το Μπάκιγχαμ να παίξουν μουσική και να τραγουδήσουν στην εορταστική εκδήλωση της 7ης Μαΐου προς τιμήν του Κάρολου.

Οι δύο παγκόσμιοι καλλιτέχνες ανακοίνωσαν ότι εκείνη τη μέρα έχουν άλλες υποχρεώσεις που τους εμποδίζουν να παρευρεθούν.

Δηλαδή, έγραψαν τον βασιλιά τους κανονικότατα, εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Και οι δύο σταρ θα απουσιάσουν από τη συναυλία στο Κάστρο του Ουίνδσορ, η οποία είναι προγραμματισμένη για την επομένη της στέψης του νέου βασιλιά στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, αναφέρει η εφημερίδα The Mail on Sunday.

Τη μέρα εκείνη ο Κάρολος και η Καμίλα θα δεχτούν τους υπηκόους τους στο Κάστρο του Ουίνδσορ, στους οποίους θα επιτρέψουν να γονατίσουν μπροστά τους και να τους προσκυνήσουν.

Οποιοσδήποτε άνθρωπος με στοιχειώδη αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια δεν θα δεχόταν να προσκυνήσει δύο σκύβαλα.

Πάντως οι δύο καλλιτέχνες έχουν όντως ανειλημμένες υποχρεώσεις, η μεν Αντέλ θα βρίσκεται στο Λας Βέγκας για την τελευταία προγραμματισμένη συναυλία της στις 25 Μαρτίου, ενώ ο Εντ Σίραν έχει προγραμματίσει να παίξει στο Άρλινγκτον του Τέξας στις 6 Μαΐου.
ν

Η Αντέλ έχει άλλες υποχρεώσεις, ενώ ο Εντ Σίραν βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία. Image: Supplied
ν

Φυσικά δεν λείπουν οι αυλοκόλακες και οι δουλικοί υπηρέτες. Στην ενθρόνιση του Κάρολου θα εμφανιστεί ο συνθέτης Άντριου Λόυντ Βέμπερ, που έγραψε και τον ύμνο για τη στέψη του Κάρολου ‒και προσδοκά να πάρει κάποιο παράσημο ή τον τίτλο του σερ‒ ο Χάρι Στάιλς, ο πρώην frontman των One Direction, ο Αφρο-αμερικανός Λάιονελ Ρίτσι και φυσικά η Βικτόρια Μπέκαμ ‒ λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;

Το Μπάκιγχαμ άσκησε πιέσεις για να ενωθούν πάλι οι Spice Girls, ώστε να πάρουν μέρος στη συναυλία της στέψης.

Όπως όμως είπε η Melanie C, ένα από τα πέντε μέλη του συγκροτήματος, το σχέδιο της επανένωσης δεν βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση.

Η ίδια η συναυλία θα προβληθεί ζωντανά από το BBC, ενώ τα εισιτήρια θα πωλούνται δύο-δύο μέσω δημόσιας κλήρωσης.
ν

Ο Άντριου Λόυντ Βέμπερ έχει συνθέσει τη μουσική που θα συνοδεύσει την στέψη του βασιλιά Κάρολου. Image: Supplied
ν

Ο 74χρονος Κάρολος Γ΄ και η 75χρονη βασιλική σύζυγος Καμίλα θα στεφτούν βασιλείς στις 6 Μαΐου.

Εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι ηγέτες και 14 άλλων κρατών της Κοινοπολιτείας των Εθνών, όπως ονομάστηκε η πρώην Βρετανική Κοινοπολιτεία.

Υπάρχουν ακόμη εκατομμύρια κορόιδα σε όλο τον κόσμο που δέχονται να πληρώνουν από την τσέπη τους τα δισεκατομμύρια που χρειάζονται κάθε χρόνο οι κηφήνες του βρετανικού θρόνου για να ζουν μέσα στην πολυτέλεια.

Η Καμίλα αναγκάστηκε να ακυρώσει προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο πλευρό του βασιλιά Κάρολου, καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο 74χρονος βασιλιάς ταξίδεψε μόνος στην πόλη Milton Keynes και μοιράστηκε τα νεότερα για την υγεία της συζύγου του, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του. Aφού μίλησε με τοπικούς φορείς και εκπρόσωπους της εκκλησίας δέχτηκε ευχές από τους παριστάμενους για ταχεία ανάρρωση της Καμίλα. Ο Κάρολος απάντησε: «Γίνεται καλύτερα».
ν

Τα δύο γερόντια, ο 74χρονος Κάρολος Γ΄ και η 75χρονη βασιλική σύζυγος Καμίλα θα στεφτούν βασιλείς στις 6 Μαΐου.
ν

 


Translate this post