Χιου Τζάκμαν: «Αργά ή γρήγορα η Αυστραλία θα καταργήσει τη μοναρχία»

Κατηγορία NEWS, Πρόσωπα

ΠΡΟΣΩΠΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν θεωρεί αναπόφευκτο η Αυστραλία να γίνει Δημοκρατία στο άμεσο μέλλον.

Χιου Τζάκμαν: «Είναι αναπόφευκτο η Αυστραλία να γίνει Δημοκρατία και να καταργήσει τη μοναρχία». Image: AAP via EPA / Eduardo Lima

v

ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ η 6η Μαΐου που θα γίνει η στέψη του Κάρολου Γ΄ και της συζύγου του Καμίλα ως βασιλιά και βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου και των άλλων βασιλείων της Κοινοπολιτείας, ο Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) θεωρεί αναπόφευκτο η Αυστραλία να καταργήσει τη μοναρχία και να γίνει Δημοκρατία στο άμεσο μέλλον.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κυριακή με τη Laura Kuenssberg», ο Τζάκμαν δήλωσε ότι η ρήξη με τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι «ένα φυσικό μέρος της εξέλιξης».

Να σκεφτεί κανείς ότι το χαρτονόμισμα των πέντε δολαρίων της Αυστραλίας έχει πάνω του τυπωμένο το πρόσωπο της βασίλισσας Ελισάβετ!

Αλλά ο σταρ των X Men πρόσθεσε ότι δεν έχει «καμιά κακή διάθεση» προς τον βασιλιά Κάρολο και ευχήθηκε στην οικογένεια «τα καλύτερα».

Ο αντιήρωας Wolverine μίλησε ακόμη για τη θεραπεία του, τη σχέση του με τα παιδιά του και τη δίαιτά του των 6.000 θερμίδων την ημέρα.

Οι γονείς του Αυστραλού ηθοποιού είναι και οι δύο από το Ηνωμένο Βασίλειο και ο ίδιος θυμάται να γιορτάζει τις βασιλικές εκδηλώσεις όταν ήταν παιδί.

«Ο πατέρας μου μας ανάγκασε να σταματήσουμε ό,τι κάναμε το 1981 για να παρακολουθήσουμε το γάμο της Lady Di και του πρίγκιπα Κάρολου», δήλωσε στη Laura Kuenssberg του BBC.

«Είχαμε σαμπάνια… δεν υπήρχε κανένα σημαιάκι στο σπίτι μας, αλλά αν ο πατέρας μου μπορούσε να βρει ένα, θα υπήρχε».

Και υπενθύμισε τα προφητικά λόγια του Φαρούκ Α΄, τελευταίου βασιλιά της Αιγύπτου και του Σουδάν, ο οποίος είπε: «Στο μέλλον θα μείνουν μόνο τέσσερις βασιλιάδες στη γη, οι τέσσερις Ρηγάδες της τράπουλας».
ν

Ο Χιου Τζάκμαν ως Wolverine. Πηγή: Twentieth Century-Fox Film Corporation / Marvel Entertainment
ν

Στην τελευταία ταινία του, The Son, ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται έναν δικηγόρο με έναν έφηβο γιο από προηγούμενο γάμο, ο οποίος πάσχει από κατάθλιψη.

Η ταινία διερευνά την απούσα γονική μέριμνα και τις επιπτώσεις του διαζυγίου στα παιδιά, καθώς και την εφηβική ψυχολογία.

«Ήταν ένας ρόλος που ήξερα πώς να τον παίξω», είπε ο Τζάκμαν, ο οποίος έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο αυτόν.

«Κατάλαβα τη μάχη που δίνει κάποιος που κάνει πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αλλά έχει την ψευδαίσθηση ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο και ότι μπορεί να τα καταφέρει όλα», πρόσθεσε.

«Ο ήρωας μοιάζει λίγο με μένα».

Ο ηθοποιός μίλησε για την ψυχοθεραπεία που έκανε, για να ξεπεράσει την εγκατάλειψη από την μητέρα του όταν ήταν παιδί, λέγοντας ότι άλλαξε «ριζικά» τον τρόπο που βλέπει τον εαυτό του.

Είπε ότι καθοδηγούνταν από μια «τελειομανία» που τον έκανε «ικανό να κάνει πράγματα», αλλά αναγνώρισε ότι αυτό ήταν επίσης «περιοριστικό».

«Συνειδητοποίησα επίσης μέσω αυτής της ταινίας ότι το να είσαι ευαίσθητος είναι στην πραγματικότητα μια χαρά. Είναι κάτι με το οποίο ο καθένας σχετίζεται. Ακόμα και με τα παιδιά μου, είμαι πιο ευαίσθητος μαζί τους», είπε.

Είπε επίσης ότι ήταν καιρός μια ταινία υπερηρώων να κερδίσει ένα Όσκαρ και ότι το είδος αυτό παραβλέπεται στις υποψηφιότητες με τον ίδιο τρόπο όπως οι κωμωδίες.

Αναφέρθηκε επίσης στον επερχόμενο ρόλο του στην ταινία υπερηρώων, Deadpool 3, μαζί με τον Ryan Reynolds.

Πριν από τα γυρίσματα, είπε ότι τρώει 6.000 θερμίδες την ημέρα και προπονείται κάθε μέρα της εβδομάδας για τις ανάγκες του ρόλου.

«Είναι πιο δύσκολο όταν είσαι 54 ετών, επιτρέψτε μου να το πω αυτό», αστειεύτηκε.
ν

THE SON | Official Trailer (2022)
v

v

 


Translate this post