«Είχα πει στον Χάρι ότι η Μέγκαν θα τον καταστρέψει»

Κατηγορία NEWS, Πρόσωπα

ΠΡΟΣΩΠΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο ετεροθαλής αδελφός της Μέγκαν Μαρκλ που ζει στην Αυστραλία είχε προειδοποιήσει τον πρίγκιπα Χάρι ότι αυτή θα του καταστρέψει τη ζωή.

Από την επίσκεψη του ζεύγους στην Αυστραλία το 2018, όταν ακόμη δεν υπήρχαν προβλήματα. Φωτο: AAP via  Dominic Lipinski / Pool via AP

 ν

ΟΠΩΣ αποκαλύπτει ο ετεροθαλής αδελφός της, η Μέγκαν Μαρκλ είναι πολύ ιδιόρρυθμη και δεν διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένεια του πατέρα της. Ο αδερφός της, που συμμετέχει στο Big Brother Αυστραλίας. μιλά με τα χειρότερα για τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι.

Αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους κάνεις τους εχθρούς, λέει ο λαός και μάλλον αν είναι ο αδερφός σου, τότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Αυτό μάλλον θα σκέφτεται η Μέγκαν Μαρκλ, διαβάζοντας τις δηλώσεις του  ετεροθαλή αδερφού της. Ο Thomas Markl Jr., αποκαλεί «ρηχή» την αδερφή του όπως φαίνεται από το τρέιλερ του Αυστραλιανού Big Brother για διάσημους που μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Seven.
ν

Why Meghan Markle’s Brother Is Begging Prince Harry to Cancel Royal Wedding | Inside Edition
ν

v

Μάλιστα, δεν διστάζει να την εκθέσει εντελώς, λέγοντας ότι είχε προειδοποιήσει για το ποιον της τον πρίγκιπα Χάρι. «Εγώ το είπα στον Χάρι, θα σου καταστρέψει τη ζωή σου. Είναι ρηχή», ακούγεται να λέει ενώ αποβιβάζεται από μια λιμουζίνα.
ν

Ο Thomas Markl Jr. που αποκάλεσε «ρηχή» την αδερφή του. Image: Supplied
ν

Ο πρίγκιπας Χάρι, αναγκασμένος να ζει για πάντα στη σκιά του αδελφού του Ουίλιαμ, ο οποίος πρόκειται να διαδεχτεί τη βασίλισσα Ελισάβετ στο βρετανικό θρόνο, θέλησε να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, παίρνοντας για σύζυγο μια αμφιλεγόμενη ηθοποιό, η οποία «υποδύεται» το ρόλο της συζύγου.

Ο Χάρι πέτυχε αυτό που ήθελε, όμως η Μέγκαν τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τη βρετανική αυλή και να ξενιτευτεί. Τότε άρχισαν τα προβλήματα.

Η αλήθεια είναι ότι η Μέγκαν και ο Χάρι είναι διαφορετικοί χαρακτήρες και δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Μεταξύ τους υπάρχουν διαφωνίες, έντονες επικρίσεις και καυγάδες, ενώ τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Να σημειωθεί ότι ο Τόμας, δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο της αδερφής του όπως δεν ήταν και άλλα συγγενικά της πρόσωπα π.χ. ο πατέρας της. Επιπλέον, τα δύο αδέρφια φαίνεται πως δεν έχουν επικοινωνία. Η Μέγκαν Μαρκλ πάντως, φαίνεται πως λόγω υπεροψίας δεν έχει καμία επικοινωνία με την οικογένεια της από την πλευρά του πατέρας της. Και εκείνος επίσης δεν έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την κόρη του.
ν

 


Translate this post