Η οπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει πόσο δημιουργικοί είστε

Κατηγορία NEWS, Ψυχολογία, Αυτοβελτίωση

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα ψυχολογικό τεστ αποκαλύπτει κατά πόσον είστε ανεξάρτητοι και δημιουργικοί και κατά πόσον πιστό μέλος μιας ομάδας.

Τι είναι αυτό που αντιλαμβάνεστε με την πρώτη ματιά σε αυτή την εικόνα; Πηγή: TikTok / @mia_yilin

v

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ που δημοσιεύτηκε στο TikTok, έχει σχεδιαστεί για να δείξει αν είστε δημιουργικός και ανεξάρτητος τύπος, ή αν είστε εξαρτημένος και πιστό μέλος μιας ομάδας.

Η εικόνα δείχνει μια γυναίκα να χαλαρώνει επιλέοντας σε μια λίμνη, που περιβάλλεται από ένα δάσος και τον ουρανό. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες παρατήρησαν όταν είδαν την εικόνα για πρώτη φορά ότι στη θέση του ουρανού βρισκόταν η Γη, αναφέρει η εφημερίδα The Sun.

Το στιγμιότυπο κοινοποιήθηκε στο TikTok από την @mia_yilin, η οποία είπε: «Αν την πρώτη φορά είδες τη Γη, τότε είσαι ένα ήσυχο άτομο στα μάτια των άλλων.

»Ωστόσο, είσαι εξαιρετικά δημιουργικός και μόλις βρεθείς στον δικό σου άνετο χώρο σου αρέσει να εκφράζεσαι και να κάνεις τους άλλους να γελούν».
ν

ν

Από την άλλη πλευρά, τα άτομα αυτά είναι πιθανό να έχουν ένα κατοικίδιο, επειδή νιώθουν αποκλεισμένοι από τις διάφορες παρέες.

«Όταν κάποιος είναι ανεξάρτητος, γίνεται αντιπαθής στις παρέες των πιστών, γι’ αυτό και χρειάζεται χρόνο για να νιώσει άνετα με κάποιον άλλον. Δεν εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους ανθρώπους, αλλά όταν το εμπιστευτεί κάποιον, του αφιερώνεται και δημιουργεί μια πολύ στενή σχέση».
ν

Ολόκληρο το θέμα της εικόνας που παρουσιάστηκε στο TikTok. Πηγή: TikTok / @mia_yilin
ν

Αν από την άλλη μεριά ανήκετε σε εκείνους που εντόπισαν πρώτα τη γυναίκα στη λίμνη, τότε είστε πιο ψυχρός, σύμφωνα με τη Mia.

Όπως λέει «ανήκετε στους ανθρώπους που μισούν εκείνους που θυμώνουν με το παραμικρό».

«Έχετε υψηλά πρότυπα και είστε απαιτητικοί με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, ενώ συχνά νιώθετε ένα κενό, όταν έχετε να κάνετε μόνο με υλιστικά πράγματα».

Ως πιστό άτομο, το πιο πιθανό είναι να υπερασπιστείτε με τη ζωή σας αυτούς που αγαπάτε.

«Παρ’ όλο που έχετε καλά αισθήματα για τους άλλους, δυσκολεύεστε να βρείτε την αληθινή αδελφή ψυχή και συνεχώς την αναζητάτε», προσθέτει η Mia.
ν

 


Translate this post