Ποιον τύπο προσωπικότητας έχετε; Είστε εσωστρεφείς ή άνετοι και εξωστρεφείς;

Κατηγορία MAGAZINE, Αυτοβελτίωση

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μάθετε ποιοι είστε. Αυτό που βλέπετε πρώτα σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση αποκαλύπτει τον βασικό τύπο της προσωπικότητάς σας.

Τι βλέπετε πρώτα σε αυτή την εικόνα; Πηγή: YouTube

v

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ τεστ προσωπικότητας. Ελάχιστα όμως αποκαλύπτουν την αλήθεια. Η συγκεκριμένη οπτική ψευδαίσθηση και οι κρυμμένες εικόνες της μπορεί να αποκαλύψουν πολλά για εσάς και να συμβάλλουν στην αυτογνωσία σαςμ ανάλογα με την παράσταση που βλέπετε πρώτη.

Βλέπετε μια μελαχρινή γυναίκα να κάθεται στο έδαφος ή τη γκριμάτσα ενός προσώπου με ένα δυσανάλογα μεγάλο σαγόνι;

Ποια εικόνα είδατε πρώτη;
v


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η οπτική ψευδαίσθηση που αποκαλύπτει εάν είστε ντροπαλοί ή έχετε αυτοπεποίθηση


v

Σύμφωνα με το βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι του YouTube “Bright Side”, αν είδατε μια μελαχρινή γυναίκα, έχετε «οξύτατες παρατηρητικές ικανότητες και προσέχετε τις λεπτομέρειες».

Πολλές φορές οι λεπτομέρειες, ή “ψιλά γράμματα”, κρύβουν ουσιώδεις πληροφορίες.

Η επιλογή της μελαχρινής γυναίκας αποκαλύπτει επίσης ότι είστε ένα συγκροτημένο και εσωστρεφές άτομο, με συμπαγή προσωπικότητα.

Όταν περιτριγυρίζεστε από πάρα πολλούς ανθρώπους, κουράζεστε πολύ γρήγορα.

Συνήθως οι άνθρωποι σας βλέπουν ως έναν ήσυχο και ντροπαλό τύπο.

Ουσιαστικά δεν αφήνετε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν εύκολα, καθώς τις περισσότερες φορές τους βρίσκετε ενοχλητικούς. Απολαμβάνετε τη μοναξιά σας, καθώς στην απομόνωση και στην ησυχία μπορείτε να μεγαλουργήσετε. Ακόμη κι αν γύρω σας υπάρχει φασαρία, αποσύρεστε στο δικό σας κόσμο και δεν νιώθετε μοναξιά ή απόρριψη σε καμία περίπτωση.
ν

Αυτή η εικόνα με την οπτική ψευδαίσθηση αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σας, ανάλογα με την παράσταση που βλέπετε πρώτη. Πηγή: YouTube
ν

Από την άλλη πλευρά, αν η εικόνα που είδατε πρώτη είναι η γκριμάτσα ενός προσώπου με μεγάλο σαγόνι, σημαίνει ότι συνήθως δεν δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες και στρέφετε την προσοχή σας στη μεγάλη εικόνα.

«Πιθανότατα ανήκετε στους εξωστρεφείς τύπους», λέει ο αφηγητής στο βίντεο. Οι συναναστροφές, η συνομιλία και η παρέα με φίλους και γνωστούς σάς ενεργοποιούν και σας κάνουν δραστήριους, σε αντίθεση με τους εσωστρεφείς που νιώθουν την ενέργειά τους να στραγγίζει.

Βεβαίως αυτά δεν είναι απόλυτα, καθώς πολλοί ενεργητικοί τύποι προσέχουν τις λεπτομέρειες, αλλά μπορεί και να νιώθουν να στραγγίζουν από ενέργεια, όταν εκτίθενται υπερβολικά στα φώτα της δημοσιότητας.

Πάντως, σύμφωνα με τον αφηγητή, όσοι βλέπουν ένα πρόσωπο με μεγάλο σαγόνι, έχουν την τάση να κοινοποιούν τα προβλήματά τους και να τα λύνουν συζητώντας τα με άλλους.

Επίσης η προσωπικότητά τους είναι ανοιχτή και χαλαρή, πιάνουν εύκολα γνωριμίες, είναι φιλικοί και προσιτοί, ενώ συγκινούνται εύκολα. Τέλος, είναι πρωτοβουλιακοί και δεν περιμένουν οι συνθήκες να γίνουν ιδανικές για να πετύχουν κάτι.

Ποια από τις δύο περιγραφές αντανακλά τη δική σας προσωπικότητα;
ν

 


Translate this post