Μια από τις εφιαλτικές προβλέψεις της Γιαγιάς Βάνγκα βγαίνει αληθινή (vid)

Κατηγορία NEWS, Προβλέψεις

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια από τις εφιαλτικές προβλέψεις της Γιαγιάς Βάνγκα, του «Νοστράδαμου των Βαλκανίων», για το 2022 γίνεται τώρα πραγματικότητα.

Η Γιαγιά Βάνγκα πέθανε πριν από 25 χρόνια, αλλά πιστεύεται ότι είχε την απίστευτη ικανότητα να προβλέπει μεγάλα παγκόσμια γεγονότα. Πηγή: Wikimedia Commons

v

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ της διάσημης Βουλγάρας ψυχικού, η οποία ισχυρίστηκε ότι θα υπάρχει έλλειψη νερού το 2022, φαίνεται να βγαίνει αληθινή.

Η Γιαγιά Βάνγκα (1911-1996), που δικαιολογημένα ονομάστηκε «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», ισχυρίστηκε ότι οι μεγάλες πόλεις της Ευρώπης θα πληγούν από έλλειψη νερού λόγω ξηρασίας.

Η Βουλγάρα διορατική έχασε την όρασή της σε ηλικία 12 ετών, αλλά δέχτηκε ένα σπάνιο δώρο από τον Θεό που της έδωσε την δυνατότητα να βλέπει το μέλλον.

Μέχρι τώρα οι προφητείες της Γιαγιάς Βάνγκα έχουν βγει αληθινές κατά 85 τοις εκατό, ανάμεσα στις οποίες η τραγωδία του Τσέρνομπιλ, ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνας, η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και η πτώση των Δίδυμων Πύργων την 11η Σεπτεμβρίου 2001.

Οι κυριότερες προφητείες για το 2022

Όσον αφορά τις προβλέψεις της για το 2022, σε αυτές κυριαρχούν η κατήφεια και η απαισιοδοξία. Ανάμεσα σε αυτές είναι και οι εξής:

Ο κόσμος θα υποδουλωθεί στην εικονική πραγματικότητα (virtual reality) με τους ανθρώπους να περνούν πολλές ώρες σε φανταστικούς κόσμους.

Θα ενσκήψει μια νέα πανδημία από έναν ιό που θα απελευθερωθεί από τους πάγους της Σιβηρίας λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Πολλές πόλεις θα υποφέρουν από λειψυδρία με πολιτικές συνέπειες, καθώς οι χώρες θα αναγκαστούν να βρουν εναλλακτικές λύσεις.

Οι εξωγήινοι θα εισβάλουν στον πλανήτη στέλνοντας ως προπομπό έναν αστεροειδή να αναζητήσει ζωή στη Γη.

Η Ρωσία θα ανακτήσει τη χαμένη της δύναμη και ο Πόυτιν θα γίνει ο άρχοντας του κόσμου.

Η Baba Vanga, της οποίας το πραγματικό όνομα ήταν Vangelia Pandeva Dimitrova, έχει προφητεύσει επίσης έναν λιμό στην Ινδία όπου οι θερμοκρασίες θα φτάσουν τους 50°C, με τις ακρίδες να επιτίθενται στις καλλιέργειες.

Περισσότεροι σεισμοί και τσουνάμι είναι ανάμεσα στις προφητείες της τυφλής μάντισσας που έχει κάνει λόγο για έντονες πλημμύρας στην Αυστραλία και σε μέρη της Ασίας.
ν

Αεροφωτογραφία που δείχνει τις πλημμύρες στη Νότια Maroota, ΒΔ του Σίδνεϋ,στη Νέα Νότια Ουαλία, τον Ιούλιο του 2022. Εικόνα: Nearmap
ν

Ήδη οι έντονες βροχοπτώσεις και οι πλημμύρες προκάλεσαν καταστροφές στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας για μεγάλο μέρος του έτους.

ν

Η ξηρασία στην Ευρώπη και αλλού

Στην Ευρώπη ήδη δύο χώρες, η Πορτογαλία και η Ιταλία, έχουν πει στους κατοίκους τους να περιορίσουν τη χρήση του νερού, με την Ιταλία να αναμένεται να περάσει τη χειρότερη ξηρασία από τη δεκαετία του 1950.

Ξηρασία πλήττει ήδη πολλές περιοχές του Καναδά, όπως το βόρειο Οντάριο και το Canadian Prairies, μια περιοχή στο δυτικό Καναδά που περιλαμβάνει το καναδικό τμήμα των Μεγάλων Πεδιάδων και των Επαρχιών Πρέιερ, δηλαδή την Αλμπέρτα, το Σασκατσουάν και τη Μανιτόμπα.

Από λειψυδρία πλήττονται περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

Τέλος. από λειψυδρία εκτός της βόρειας Αφρικής υποφέρουν η Αγκόλα, η Μποτσουάνα, η Ναμίμπια, η Ζάμπια και το κράτος της Νότιας Αφρικής.
ν

Η Γιαγιά Βάνγκα έζησε μια κανονική ζωή μέχρι τα 12 της χρόνια. Image: Supplied
ν

Οι προφητείες της Γιαγιάς Βάνγκα φτάνουν μέχρι το τέλος του κόσμου το 5079. Ανάμεσα σε αυτές υπάρχουν η αλλαγή της τροχιάς της Γης το 2023, αστροναύτες που ταξιδεύουν στην Αφροδίτη το 2028, ενώ μουσουλμάνοι κυβερνούν την Ευρώπη το 2043.

Προέβλεψε επίσης ότι το 2046, οι άνθρωποι θα ζουν για περισσότερα από 100 χρόνια λόγω της ανεπτυγμένης τεχνολογίας μεταμόσχευσης οργάνων.

Από το 2100, η νύχτα στον πλανήτη θα εξαφανιστεί, καθώς ένας τεχνητός ήλιος θα φωτίζει το σκοτεινό μέρος της Γης.
ν

#Baba Vanga: Προβλέψεις για Πούτιν, Ευρώπη, κορωνοϊό, 11η Σεπτεμβρίου | Τheodora karampela journalist, author
ν

ν

 


Translate this post