Η προφητεία για τον «τελευταίο πρόεδρο των ΗΠΑ»

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Προβλέψεις

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Από τον Νίκο Κατσινόπουλο

 

Σύμφωνα με την Γιαγιά Βάνγκα, ο Ομπάμα θα είναι «ο τελευταίος πρόεδρος των ΗΠΑ». Τι εννοούσε όμως με αυτό η τυφλή ψυχικός;

34g5gjlj6l676772548

Η Γιαγιά Βάνγκα (Baba Vanga) ήταν σεβαστή για τις διορατικές ικανότητές της. Image: Supplied
v

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ έχουν τον Νοστράδαμο, οι Αμερικανοί τον Έντγκαρ Κέιση, οι Βούλγαροι έχουν την Γιαγιά Βάνγκα, την τυφλή προφήτισσα. Γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1911 στη Στρώμνιτσα, της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, και απεβίωσε στις 11 Αυγούστου 1996 στη Σόφια, σε ηλικία 85 ετών.
Όσο ζούσε, η Γιαγιά Βάνγκα (Baba Vanga) ήταν σεβαστή για τις προφανείς διορατικές της ικανότητες, γι’ αυτό και είχε επονομαστεί «Νοστράδαμος των Βαλκανίων, καθώς το ποσοστό των επιτυχημένων προβλέψεών της ξεπερνούσε το 85 τοις εκατό. Η ηλικιωμένη γυναίκα μπορούσε να προβλέψει με απόλυτη ευστοχία το μέλλον και είχε πέσει μέσα σε αρκετές προβλέψεις που είχε κάνει, όταν αυτές πραγματοποιήθηκαν χρόνια μετά τον θάνατό της!
Μεταξύ άλλων είχε προβλέψει την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους (9/11/2001) και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).
v

Επιθέσεις με χημικά όπλα

Είχε επίσης μιλήσει για την «επέλαση» των μουσουλμάνων στην Ευρώπη –προφητεία που επιβεβαιώθηκε στα χρόνια μας τόσο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις όσο και από το ογκώδες μεταναστευτικό ρεύμα– και επιπλέον είχε αναφέρει και συγκεκριμένη ημερομηνία, λέγοντας πως το 2016 θα είναι η χρονιά που η Ευρώπη θα ερημώσει και θα μοιάζει εγκαταλελειμμένη, ύστερα από τις αλλεπάλληλες καταστροφές που θα έχει υποστεί από τα χημικά όπλα που θα χρησιμοποιήσουν εναντίον της οι μουσουλμάνοι!
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ένα όραμα που είχε δει, το 2025 η αντίσταση των πληθυσμών της Γηραιάς Ηπείρου θα έχει εκμηδενιστεί, από τις αλλεπάλληλες εισβολές των μουσουλμάνων!
v

Μια σκοτεινή προφητεία

Εκείνοι που είχαν καταγράψει τα οράματά της, αναφέρονται σε μια δυσοίωνη προφητεία σχετικά με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η τυφλή μάντισσα είχε προβλέψει με ακρίβεια ποιος θα ήταν ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ, λέγοντας ότι θα είναι Αφρο-Αμερικανός.
Συνέχισε όμως λέγοντας ότι αυτός θα είναι «ο τελευταίος πρόεδρος των Αμερικανών»!
Το τι ακριβώς εννοούσε με τη φράση αυτή παραμένει ασαφές.
v

74g5gjlj6l676772548

Τι ακριβώς εννοούσε η Γιαγιά Βάνγκα μιλώντας για τον τελευταίο πρόεδρο των ΗΠΑ παραμένει ασαφές. Image: Supplied
v

Αν και έγιναν εκλογές, από τεχνική άποψη, ο σημερινός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα παραμείνει στη θέση του έως τις 20 Ιανουαρίου 2017, οπότε και θα παραδώσει την εξουσία στον Ντόναλντ Τραμπ.
Να εννοούσε με την προφητεία της ότι ο κόσμος, έτσι όπως τον γνωρίζουμε, θα τελειώσει, ή ότι, όπως φοβούνται μερικοί, ο ρόλος του προέδρου θα παύσει να υφίσταται και οι ΗΠΑ θα υιοθετήσουν ένα διαφορετικό πολιτικό σύστημα; Ότι θα είναι ο τελευταίος έγχρωμος πρόεδρος; Ο τελευταίος δημοκρατικός πρόεδρος; Ή απλά εννοούσε το τέλος της θητείας Ομπάμα;
Ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη πριν λίγες μέρες 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ οι φήμες θέλουν τον επόμενο πρόεδρο να είναι επίσης Αφρο-Αμερικανός, καθώς έχουν ακουστεί οι υποψηφιότητες για το 2020 του ράπερ Κάνιε Γουέστ, αλλά και της συζύγου του σημερινού προέδρου, της Μισέλ Ομπάμα.
Σε μια τέτοια περίπτωση, ο «τελευταίος Αφρο-Αμερικανός πρόεδρος» θα είναι ένας από τους δύο, με τη θητεία του/της να τελειώνει στις αρχές του 2025, οπότε η Ευρώπη θα δεχτεί «επίθεση από τους μουσουλμάνους» με αποτέλεσμα η ανθρωπότητα να κινδυνεύει να συρθεί σε έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Μπορεί πάλι οι ίδιες οι ΗΠΑ να γίνουν αγνώριστες και να πάψουν να έχουν πρόεδρο, καθώς μια σειρά πολιτειών (Καλιφόρνια, Τέξας, Μέριλαντ, Βέρμοντ, Οχάιο, Αλάσκα, Αιόβα, Μισούρι, Μινεσότα, Νιου Μέξικο, Ουισκόνσιν) διεκδικούν –και διαδικτυακά πλέον– την ανεξαρτησία τους ή μια ευρεία αυτονομία. Το φαινόμενο δεν είναι νέο. Παρατηρήθηκε για πρώτη φορά μια ημέρα μετά την επανεκλογή Ομπάμα, δηλαδή την 7η Νοεμβρίου 2012.
Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται λίγο τραβηγμένα ή εξωπραγματικά, όμως πριν λίγο καιρό το ότι ο Τραμπ θα κέρδιζε την εξουσία εθεωρείτο επίσης παρατραβηγμένο και εξωπραγματικό. Η Γιαγιά Βάνγκα άλλωστε έχει κάνει αρκετές σωστές προβλέψεις.
v

Προφητείες που επαληθεύτηκαν

* Παγκόσμια οικονομική κρίση. Κατ’ αρχάς, η Γιαγιά Βάνγκα προέβλεψε ότι η άνοδος στην εξουσία του «Αφρο-Αμερικανού πρόεδρου» θα συνέπιπτε με μια μεγάλη οικονομική κρίση. Ο Ομπάμα εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου του 2008 και ανέλαβε καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου 2009. Επανεκλέχθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου 2012.
Την ίδια περίοδο –τέλη του 2008– συνέβη η παγκόσμια οικονομική ύφεση με την έλλειψη ρευστότητας, τον κλονισμό τραπεζών και επιχειρήσεων και τις γνωστές μέχρι σήμερα επιπτώσεις.
v

84g5gjlj6l676772548

Η έναρξη της θητείας του Μπαράκ Ομπάμα συνέπεσε χρονικά με την παγκόσμια οικονομική ύφεση. Photo: AFP / Nicholas Kamm. Πηγή: Supplied
v

* Η υπερθέρμανση του πλανήτη και το τσουνάμι του 2004. Πολύ πιο πριν, στη δεκαετία του 1950, η Γιαγιά Βάνγκα είχε προειδοποιήσει για την επερχόμενη κλιματική αλλαγή και την υπερθέρμανση του πλανήτη: «Ψυχρές περιοχές θα γίνουν θερμές… και ηφαίστεια θα ξυπνήσουν. Ένα τεράστιο κύμα θα χτυπήσει απ’ άκρη σ’ άκρη τις ακτές και θα καλύψει τους ανθρώπους και τις πόλεις, και όλα θα εξαφανιστούν κάτω από το νερό. Όλα θα λιώσουν, ακριβώς όπως ο πάγος».
Σήμερα έχουμε το λιώσιμο των πάγων στην Αρκτική, ενώ ο σεισμός και το τσουνάμι της 26ης Δεκεμβρίου 2004 στον Ινδικό Ωκεανό ήταν μια από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές της σύγχρονης ιστορίας. Το τσουνάμι με κύματα ύψους μέχρι 30 μέτρων έπληξε 15 χώρες και έφτασε μέχρι και τα παράλια της Ανατολικής Αφρικής. Ο τελικός απολογισμός θυμάτων του σεισμού και του τσουνάμι κυμαίνεται από 230.210 μέχρι 280.000 άτομα σε 14 χώρες, κατατάσσοντάς την ως την 6η μεγαλύτερη φυσική καταστροφή στην καταγεγραμμένη ιστορία.
* Η 11η Σεπτεμβρίου. Το 1989, η τυφλή προφήτισσα προέβλεψε ότι «οι Αμερικανοί δίδυμοι θα πέσουν κάτω, καθώς θα δεχτούν επίθεση από πουλιά από χάλυβα. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν στο δάσος και θα αναβλύζει αίμα αθώων».
* Η βύθιση του ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου “Κουρσκ” το 2000. Η πρόβλεψη έγινε το 1980: «Στο γύρισμα του αιώνα, τον Αύγουστο του 1999 ή του 2000, το Κουρσκ θα γεμίσει με νερό, και όλος ο κόσμος θα κλαίει πάνω από αυτό».
Το ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο K-141 Κουρσκ χάθηκε μαζί με όλο το πλήρωμά του (118 άτομα) όταν βυθίστηκε στη Θάλασσα του Μπάρεντς στις 12 Αυγούστου του 2000.
v

Το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει υποσχεθεί μείωση της φορολογίας ώστε να επιστρέψουν οι επιχειρήσεις που έχουν φύγει, την ίδρυση νέων βιομηχανικών μονάδων, νέες θέσεις εργασίας ώστε να μην γίνονται οι νέοι Αμερικανοί μετανάστες για την αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής, ότι θα βάλει τέρμα στην παράνομη μετανάστευση, θα ζητήσει από το Κογκρέσο την κήρυξη πολέμου κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) και ότι θα επαναδιαπραγματευθεί ή θα καταργήσει τη NAFTA, την εμπορική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικού.
Αυτό όμως που χαρακτηρίζει τον νέο πρόεδρο είναι η επιθυμία του να βάλει τάξη στο εσωτερικό της χώρας, ασχολούμενος λιγότερο με το εξωτερικό. Έχει δηλώσει ότι στο εξής οι ΗΠΑ θα είναι επιλεκτικές αναφορικά με τις διάφορες διεθνείς εμπλοκές και ότι θα βάζουν πρώτα το συμφέρον τους.
Οι θέσεις αυτές συμπίπτουν με τα όσα αναφέρονται στην Έκθεση της Δεκαετίας, που συνέταξε η ειδική σε θέματα γεωπολιτικής εταιρεία Stratfor. Στην έκθεση γίνεται πρόβλεψη ότι την επόμενη δεκαετία οι ΗΠΑ θα εμπλέκονται σε ολοένα και λιγότερες διεθνείς υποθέσεις σε σχέση με το παρελθόν, και ότι θα είναι πολύ πιο προσεκτικές όσον αφορά τις οικονομικές και στρατιωτικές υποθέσεις.
v

94g5gjlj6l676772548

Η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντα Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου 2017, παρ’ όλο που η Γιαγιά Βάνγκα προέβλεψε ότι ο Ομπάμα θα είναι «ο τελευταίος πρόεδρος των ΗΠΑ». Photo: AP / Evan Vucci. Πηγή: Supplied
v

© 2016 Youmagazine.gr

 


Translate this post