Προβλέψεις για το 2022 από τη Γιαγιά Βάνγκα (vid)

Κατηγορία Προβλέψεις

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η τυφλή προφήτισσα, που έγινε παγκοσμίως γνωστή για τις επιτυχημένες προβλέψεις της, αποκαλύπτει τι είναι πιθανόν να συμβεί τη νέα χρονιά.

Image: Supplied

ν

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ όνομα της βουλγαρικής καταγωγής Γιαγιάς Βάνγκα (Baba Vanga) είναι Βαγγελία Παντέβα Ντιμιτρόβα και έζησε μεταξύ του 1911 και του 1996. Έχασε την όρασή της κατά τη διάρκεια ενός ανεμοστρόβιλου όταν ήταν ακόμη παιδί.

Η τυφλή προφήτισσα πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών.

Έχουν γραφτεί πολλά βιβλία για τη ζωή και τις προβλέψεις της. Ανάμεσα στις προφητείες της συμπεριλαμβάνονται η αρχή και το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η διάλυση της ΕΣΣΔ, ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνας, οι επιθέσεις του ISIS και η καταστροφή του ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου Κουρσκ.

Αυτοί που διαχειρίζονται το αρχείο με τις προβλέψεις της Γιαγιάς Βάνγκα, έδωσαν πρόσφατα στη δημοσιότητα όσα προέβλεψε η τυφλή προφήτισσα για το 2022 – και ευχόμαστε να μην πραγματοποιηθούν.
ν

ν

1. Ανακάλυψη θανατηφόρου ιού στους παγετώνες της Σιβηρίας

Είναι γνωστό ότι οι παγετώνες λιώνουν λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Οι επιστήμονες θα ανακαλύψουν έναν επικίνδυνο ιό που θα εξαπλωθεί πολύ γρήγορα, οδηγώντας στο θάνατο ανθρώπους και ζώα.

Τα δεδομένα

Οι επιστήμονες που μελετούν τους πάγους, ανακάλυψαν ιούς ηλικίας σχεδόν 15.000 ετών σε δύο δείγματα πάγου που ελήφθησαν από το Θιβετιανό Οροπέδιο στην Κίνα τον Ιούλιο του 2021. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιούς, που επέζησαν επειδή είχαν παραμείνει παγωμένοι, δεν μοιάζουν με κανέναν ιό που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα.

Τα ευρήματα, που δημοσιεύτηκαν στις 20 Ιουλίου 2021, στο περιοδικό Microbiome, θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους επιστήμονες να κατανοήσουν πώς έχουν εξελιχθεί οι ιοί κατά τη διάρκεια των αιώνων. Οι επιστήμονες δημιούργησαν επίσης μια νέα, καθαρή μέθοδο ανάλυσης μικροβίων και ιών στους πάγους χωρίς να τους μολύνουν.

Ο παγετώνας που μελέτησαν είχε ηλικία σχεδόν 15.000 ετών. Σε αυτόν βρήκαν γενετικούς κώδικες για 33 ιούς. Τέσσερις από αυτούς τους ιούς ήταν ήδη γνωστοί στην επιστημονική κοινότητα. Αλλά τουλάχιστον 28 από αυτούς του οργανισμούς είναι άγνωστοι. Περίπου οι μισοί από αυτούς επέζησαν επειδή καταψύχθηκαν.

2. Έλλειψη πόσιμου νερού

Πολλές πόλεις θα υποφέρουν από ανεπαρκείς υδάτινους πόρους λόγω αύξησης του πληθυσμού, αλλά και μείωσης του όγκου νερού των ποταμών. Οι άνθρωποι αρχίζουν τις γεωτρήσεις, αναζητώντας πόσιμο νερό σε ολοένα και μεγαλύτερα βάθη.

3. Παγκόσμιος συναγερμός! Εξωγήινα διαστημόπλοια κατευθύνονται προς τη Γη! Παραλύουν τα πάντα!

Εξωγήινα διαστημόπλοια θα επιτεθούν στη Γη, θα βομβαρδίσουν πόλεις και θα αιχμαλωτίσουν ανθρώπους.

Τα δεδομένα

Υπάρχει ένας ριζωμένος φόβος στον άνθρωπο σχετικά με τις προθέσεις των εξωγήινων, όπως απέναντι σε καθετί άγνωστο. Από την άλλη μεριά, πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι ο μυστηριώδης αστεροειδής με το όνομα «Ουμουάμουα» είναι στην πραγματικότητα εξωγήινο σκάφος που επισκέπτεται το ηλιακό μας σύστημα αναζητώντας ζωή.

4. Οι ακρίδες θα καταστρέψουν τα πάντα στην Ινδία

Στο Νέο Δελχί, τα θερμόμετρα θα δείξουν πάνω από 50 βαθμούς Κελσίου, ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο. Αποκαλυπτικές εικόνες εκατομμυρίων εντόμων που καταστρέφουν χιλιάδες στρέμματα σιτηρών. Η πείνα και η φτώχεια θα επηρεάσουν όλη τη Γη.

5. Το 2022 θα σημαδευτεί από μεγάλες φυσικές καταστροφές

Σεισμοί, τυφώνες, πλημμύρες, εκρήξεις ηφαιστείων, πυρκαγιές. Οι ουρανοί εκδικούνται τους ανθρώπους για την τρέλα και την ανοησία τους. Τις φυσικές καταστροφές σε όλη την έκταση της γης, θα ακολουθήσουν πολιτικές αναταράξεις. Πολιτική ανατροπή στις ΗΠΑ, καύσωνας στη Σκανδιναβία, πλημμύρες στην Ευρώπη, πυρκαγιές στην Αυστραλία. Πολλοί άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους.

6. Οι άνθρωποι θα εισέλθουν στην εικονική πραγματικότητα

Ο ψηφιακός εθισμός θα μεγαλώσει και θα γίνει το σύγχρονο όπιο των μαζών. Η επέκταση του διαδικτύου, τα κοινωνικά δίκτυα, η virtual reality και τα βιντεοπαιχνίδια οδηγούν σε μείωση της εγκεφαλικής μάζας, μετατρέποντας τους ανθρώπους σε ζόμπι.

Τα δεδομένα

Η αλλαγή ονόματος της μητρικής εταιρείας του Facebook οδηγεί στη νέα γενιά των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και οι κίνδυνοι που θα προκύψουν είναι πολλοί για τη Δημοκρατία, την κοινωνία και τους χρήστες.

Το Metaverse (εικονικό σύμπαν) αποτελεί ένα Διαδίκτυο μέσα στο Διαδίκτυο. Θα προσφέρει μέσω της τεχνολογίας AR (augmented reality – επαυξημένη πραγματικότητα) και VR (virtual reality – εικονική πραγματικότητα) καθηλωτικές εμπειρίες στους χρήστες του.

Τι σημαίνει καθηλωτική εμπειρία με απλά λόγια;

Σημαίνει ότι «μπαίνεις εικονικά στο περιβάλλον που βρίσκεται ο φίλος σου, η παρέα σου» χρησιμοποιώντας ειδικά γυαλιά και ακουστικά. Μεταφέρεσαι τεχνητά εκεί. Δεν έχεις αφή, γεύση, όσφρηση, αλλά «συμμετέχεις» -νομίζεις- με τη βοήθεια της τεχνολογίας με την ακοή και την όραση. Είναι σαν να τηλε-μεταφέρεσαι.

Εδώ είναι το κλειδί. Δεν τηλε-μεταφέρεσαι σωματικά, δεν συμμετέχεις σωματικά. Ένα avatar σου συμμετέχει.

Και γιατί είναι επικίνδυνο;

Για τη Δημοκρατία: Συμμετέχεις σε μια διαδήλωση, εκδήλωση, πολιτική και κοινωνική δράση μέσα από τον υπολογιστή, ενώ «αισθάνεσαι» ότι είσαι εκεί. Προφανώς δεν είναι το ίδιο. Δεν συμμετέχεις. Στην πραγματικότητα είσαι απών. Νομίζεις ότι επηρεάζεις, χωρίς να επηρεάζεις.

Για τους χρήστες: Μπορεί να έχουν απώλεια προσανατολισμού και μπορεί να τραυματίσουν τον εαυτό τους, όπως το να πέσουν από ένα μπαλκόνι, να μπουν στη μέση του δρόμου και να τους χτυπήσει αυτοκίνητο. Έρευνες έχουν καταγράψει στοιχεία που βλάπτουν την ψυχική υγεία, όπως απομόνωση, κατάθλιψη, ακόμη και βίαιες συμπεριφορές.

Για την κοινωνία: Χειριστικοί κακοποιοί μπορούν να καθοδηγήσουν ομάδες σε ληστείες, δολοφονίες, τρομοκρατικές ενέργειες, χωρίς να είναι παρόντες.

Αυτοί είναι μερικοί μόνο κίνδυνοι της εικονικής πραγματικότητας.
ν

Baba Vanga Predictions Vaild for 2022 and 2023 | YoutubeFuture
ν

ν

 


Translate this post