Οι τρομερές προβλέψεις της τυφλής προφήτισσας για το 2021 (vid)

Κατηγορία MAGAZINE, Προβλέψεις

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η Γιαγιά Βάνγκα, η τυφλή προφήτισσα που προέβλεψε μεταξύ άλλων την 11η Σεπτεμβρίου, έχει κάνει μερικές τρομερές προβλέψεις για το 2021.

Μεταξύ άλλων, η Γιαγιά Βάνγκα προβλέπει μια θεραπεία για τον καρκίνο, αλλά και έναν «δράκο να καταλαμβάνει την ανθρωπότητα». Πηγή: YouTube

ν

Η ΓΙΑΓΙΑ ΒΑΝΓΚΑ, ο θηλυκός Νοστράδαμος του 20ού αιώνα, που μεταξύ άλλων πρόβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου αλλά και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους, άφησε ως παρακαταθήκη ορισμένες προβλέψεις για το 2021.

Η τυφλή Βουλγάρα ψυχικός προβλέπει για το νέο χρόνο μια θεραπεία για τον καρκίνο, μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά και έναν «δράκο που καταλαμβάνει την ανθρωπότητα».

Άγνωστο αν με τον όρο «δράκος» εννοούσε κάτι παρόμοιο με την πανδημία του κορονοϊού που έπληξε τον πλανήτη κατά το τρέχον έτος, καταστρέφοντας τις οικονομίες πολλών χωρών και σπέρνοντας στην ανθρωπότητα τη σύγχυση και τον πανικό.

H Γιαγιά Βάνγκα, γνωστή ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», πέθανε πριν από 24 χρόνια, αλλά οι προφητείες της φτάνουν πολύ πέραν της εποχής που έζησε.

Η Βανγκελία Πάντεβα Γκουστέροβα (Vangeliya Pandeva Gushterova), περισσότερο γνωστή ως Γιαγιά Βάνγκα (Baba Vanga), ήταν Βουλγάρα μυστικίστρια, προφήτισσα και βοτανολόγος.

Γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1911, στη Στρούμιτσα της πΓΔΜ και τυφλώθηκε σε μια καταιγίδα σκόνης ‒ κάτι που της έδωσε το χάρισμα της «δεύτερης όρασης», σύμφωνα με τους θαυμαστές της.

Τυφλή από την παιδική ηλικία, η Γκουστέροβα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο χωριό Rupite (Σιαρπάνοβο) στα βουνά Kozhuh της Βουλγαρίας. Απεβίωσε στις 11 Αυγούστου 1996 στη Σόφια.
ν

Η Γιαγιά Βάνγκα ήταν ονομαστή για τις θεραπείες της, καθώς και για τις προφητικές ικανότητές της. Πηγή: YouTube
ν

Η Γιαγιά Βάνγκα προέβλεψε μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν το 2021. Image credit: Pixabay
ν

Σύμφωνα με τους οπαδούς της, η τυφλή προφήτισσα, η οποία προείπε τη βύθιση του ρωσικού υποβρυχίου Kursk το 1989, προέβλεψε τη μάχη με τον κορονοϊό του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ τον περασμένο Οκτώβριο.

Για το 2021 προβλέπει μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά και μια θεραπεία για τον καρκίνο που θα ανακουφίσει πολλούς ασθενείς.
ν

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021

Οι προβλέψεις της Γιαγιάς Βάνγκα για το 2021:

  • Πλησιάζει ο καιρός που η ανθρωπότητα θα απαλλαγεί από τον καρκίνο. Θα έρθει η μέρα που ο καρκίνος θα δεθεί με σιδερένιες αλυσίδες.

  • Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα είναι το θύμα μιας απόπειρας δολοφονίας.

  • Ισλαμιστές εξτρεμιστές θα προβούν σε επίθεση εναντίον της Ευρώπης με χημικά όπλα.

  • Ο κόσμος θα υποφέρει από πολλούς κατακλυσμούς και μεγάλες καταστροφές.

  • Ένα μεγάλο τσουνάμι θα χτυπήσει τις ακτές της Κίνας.

  • Η συνείδηση ​​των ανθρώπων θα αλλάξει. Οι άνθρωποι θα χωριστούν από την πίστη τους.

  • Θα έρθουν δύσκολες στιγμές. Καταστροφικά γεγονότα θα αλλάξουν τη μοίρα και το πεπρωμένο της ανθρωπότητας.

  • Ένας ισχυρός δράκος θα καταλάβει την ανθρωπότητα.

  • Οι τρεις γίγαντες θα ενωθούν. Μερικοί άνθρωποι θα έχουν κόκκινα χρήματα.

  • «Βλέπω τους αριθμούς 100, 5 και πολλά μηδενικά».

Οι τελευταίες προβλέψεις της Γιαγιάς Βάνγκα είναι κάπως μυστηριώδεις. Άραγε ο «δράκος» είναι η Κίνα;

Οι οπαδοί της Βουλγάρας ψυχικού επισημαίνουν ότι ο προηγούμενες προβλέψεις της είχαν ακρίβεια 85 τοις εκατό, ύστερα από έρευνα που έκανε ο πρώην διευθυντής του Bulgarian Institute of Suggestology, καθηγητής Georgi Lozanov.

Θα μπορούσε να υπάρχει αλήθεια σε αυτές τις προβλέψεις;

Μόνο ο χρόνος θα δείξει.
ν

Ancient Aliens: Baba Vanga (Season 12, Episode 10) | History
ν

ν

 


Translate this post