Μυστηριώδες πλάσμα θεάθηκε να περιφέρεται σε ζωολογικό κήπο (vid)

Κατηγορία Κρυπτοζωολογία

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα μυστηριώδες πλάσμα να περιφέρεται στον Ζωολογικό Κήπο του Αμαρίγιο στο Τέξας.  

Συγκλονιστικές εικόνες δείχνουν ένα παράξενο άγνωστο πλάσμα να περιφέρεται σε έναν ζωολογικό κήπο του Τέξας. Πηγή: YouTube

v

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ δείχνουν ένα παράξενο πλάσμα αγνώστου είδους να περιφέρεται σε έναν ζωολογικό κήπο του Τέξας, αφήνοντας τους αξιωματούχους της πόλης άναυδους.

Το μυστηριώδες πλάσμα εντοπίστηκε νύχτα από κάμερα ασφαλείας στον ζωολογικό κήπο Αμαρίγιο (Amarillo = κίτρινο) στις 21 Μαΐου 2022 γύρω στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα, αναφέρει η New York Post.

Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ζωολογικός κήπος δείχνει ένα πλάσμα με σώμα ανθρώπου και κεφάλι ζώου να περπατάει όρθιο στα δύο του πόδια έξω από τον φράχτη της εγκατάστασης.
ν

Το πλάσμα της νύχτας εντοπίστηκε έξω από τον φράχτη του ζωολογικού κήπου στις 21 Μαΐου γύρω στη 1.30 π.μ. Πηγή: Facebook / City of Amarillo, Texas.
ν

Ο ζωολογικός κήπος και η πόλη του Aμαρίγιο ζητούν βοήθεια από τους κατοίκους για την αναγνώριση του πλάσματος. Πηγή: Google Maps.
ν

«Ήταν ένα άτομο με περίεργο καπέλο που του αρέσει να περπατάει τη νύχτα; Ένα μεγάλο κογιότ που είχε σηκωθεί στα πίσω του πόδια; Ένα Τσουπακάμπρα; Είναι ένα μυστήριο – βοηθήστε μας να λυθεί», αναφέρει ο ιστότοπος της πόλης.

Το Τσουπακάμπρα (chupacabra) δαιμονικό πλάσμα που τρέφεται με αιγοπρόβατα, κυριαρχεί στη λαογραφία πολλών περιοχών της Αμερικής. Είναι ένα είδος βαμπίρ που επιτίθεται και πίνει το αίμα ζώων, κυρίως κατσικιών.

Πολλοί πιστεύουν ότι το παράξενο πλάσμα βγήκε από ένα UFO που θεάθηκε να πετά στην περιοχή πριν από λόγο καιρό.

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο Michael Kashuba, Διευθυντής Πάρκων και Αναψυχής στην πόλη του Aμαρίγιο, «δεν υπήρχαν σημάδια απόπειρας εισόδου στον ζωολογικό κήπο».
v

Terrifying picture shows unidentified creature roaming Texas zoo | New York Post
v

ν

 


Translate this post