Τα βράδια κυκλοφορούν πολύ περίεργα όντα (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Κρυπτοζωολογία

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια γυναίκα στη Φλόριντα κατέγραψε πρόσφατα σε βίντεο ασφαλείας τη διέλευση από την αυλή της ενός, όπως πιστεύει, μικρού δεινόσαυρου!

Είναι πραγματικά δεινόσαυρος; Image credit: YouTube / Fox 35 Orlando

ν

ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ βγαλμένη θαρρείς από την ταινία Τζουράσικ Παρκ και το νησί Isla Nublar στην Κόστα Ρίκα, όπου ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Τζον Χάμοντ και μια ομάδα γενετικών επιστημόνων είχαν δημιουργήσει ένα πάρκο ψυχαγωγίας με κλωνοποιημένους δεινόσαυρους.

Ένας μικρός Βελοσιράπτορας εμφανίστηκε ένα βράδυ στην αυλή μιας γυναίκας στη Φλόριντα. Υποτίθεται ότι το ζώο αυτό, που ανήκει στο γένος δρομεοσαυρίδη θηριόποδου δεινόσαυρου, εξαφανίστηκε πριν από 75 με 71 εκατομμύρια χρόνια, κατά τη διάρκεια της Ύστερης Κρητιδικής Περιόδου.

Ο μικρός δεινόσαυρος εμφανίζεται να περνά από την αυλή στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης μιας οικίας στο Palm Coast της Φλόριντα στις 17 Απριλίου. Το βίντεο προβλήθηκε αργότερα από το κανάλι Fox News και έκτοτε έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο διαδίκτυο.

Το σπίτι ανήκει στην Κριστίνα Ράιαν (Cristina Ryan) που παραμένει ανένδοτη ότι η κάμερα ασφαλείας της συνέλαβε ένα «μωρό δεινόσαυρο» να περνά από την αυλή της στη μέση της νύχτας.

«Οποιοδήποτε ζώο μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα διέσχιζε την αυτή στις 3:40 το πρωί, δεν θα περπατούσε με αυτό τον τρόπο», λεει.

«Όποιος έχει δει το Τζουράσικ Παρκ καταλαβαίνει ότι πρόκειται για έναν ράπτορ ή κάποιον άλλο μικρό δεινόσαυρό».

Είναι δύσκολο να πει κανείς τι είδους πλάσμα είναι αυτό που εμφανίζεται στο βίντεο. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ένας σκύλος ή ίσως κάποιο είδος μεγάλης σαύρας, όπως ο δράκος του Κομόντο, ένα είδος σαύρας που κατοικεί στα νησιά γύρω από την Ινδονησία.

Ο Δράκος του Κομόντο είναι η μεγαλύτερη ζωντανή σαύρα του κόσμου, αφού μερικές φορές μπορεί να φτάσει τα 3 μέτρα σε μήκος, ενώ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς είναι γνωστό ότι επιτίθεται και καταβροχθίζει κυριολεκτικά οποιοδήποτε έμβιο ον, ακόμα και ανθρώπους. 
ν

Florida woman spots ‘baby dinosaur’ running through yard | FOX 35 Orlando
ν

ν

 


Translate this post