Στρατιωτικό ελικόπτερο των ΗΠΑ καταδιώκει 3 UFO (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Αυθεντικά πλάνα που καταγράφηκαν από τους πιλότους ενός ελικοπτέρου του αμερικανικού στρατού δείχνουν τη «δράση» τριών UFO.

Οι πιλότοι δεν ήταν σε θέση να εξηγήσουν τα ανώμαλα φαινόμενα. Image Credit: YouTube / The Debrief

v

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ελικόπτερο των ΗΠΑ τύπου AH-64 Apache ήρθε αντιμέτωπο με τρία UFO (ή UAP = unidentified aerial phenomena) στις 6 Νοεμβρίου 2018, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στην Αριζόνα.

Το βίντεο δείχνει αρχικά τρία άγνωστα αεροσκάφη να πετούν στον ορίζοντα σε χαλαρό τριγωνικό σχηματισμό. Μόλις εντοπίστηκαν από το ελικόπτερο, τα τρία άγνωστα αντικείμενα άρχισαν ξαφνικά να περιστρέφονται το ένα γύρω από το άλλο, σαν να περιστρέφονται γύρω από έναν αόρατο άξονα, διατηρώντας παράλληλα μια σταθερή τροχιά προς τα ανατολικά.

Το βίντεο καταγράφηκε από τους πιλότους του Apache, αλλά μόλις τώρα ήρθε στη δημοσιότητα χάρη στο περιοδικό The Debrief.

Το Debrief μίλησε με τον πρώην πιλότο μαχητικών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, Chris Lehto, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι τα αντικείμενα στο βίντεο ανήκουν «χωρίς αμφιβολία τα ανώμαλα φαινόμενα».

Να σημειωθεί ότι μόλις αντιλήφθηκαν ότι εντοπίστηκαν από τους γήινους, τα 3 UFO ανέπτυξαν υπερηχητική ταχύτητα 1.26 mach (1543.56 km/h) σε 15,5 δευτερόλεπτα πριν εξαφανιστούν.

Τα τρία άγνωστα σκάφη κάνουν το καθένα μια πλήρη στροφή  360 μοιρών σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα!

Αυτό απλά είναι αδύνατο να συμβεί με τα γήινα μέτρα.

Όπως φαίνεται, τα UFO παρακολουθούν άγρυπνα τις στρατιωτικές δραστηριότητες των γήινων, ιδιαίτερα σε βάσεις όπου υπάρχουν αποθηκευμένα πυρηνικά όπλα.
ν

“Longbow 281” – APACHE UAP Footage | The Debrief
ν

ν

 


Translate this post