Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας η σπάνια πλανητική ευθυγράμμιση του Απριλίου

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ/ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια σπάνια πλανητική ευθυγράμμιση που συμβαίνει κάθε 166 χρόνια ενδέχεται να κάνει τους ανθρώπους να «χαθούν μέσα στην αυταπάτη».

Η πλανητική ευθυγράμμιση φέτος τον Απρίλιο συμβαίνει κάθε 166 χρόνια. Πηγή: News Media

v

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ο Δίας και ο Ποσειδώνας, ευθυγραμμίζονται στα μέσα Απριλίου, κάνουν δηλαδή σύνοδο, στους Ιχθύς, κάτι που έχει να συμβεί από το 1856, δηλαδή εδώ και 166 χρόνια.

Ο Δίας χρειάζεται 12 χρόνια για να ολοκληρώσει μια περιφορά γύρω από τον Ήλιο και, επομένως, μια περιστροφή ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου. Ο Ποσειδώνας κινείται πιο αργά από τον γιγάντιο κοσμικό σύντροφό του, κάνοντας έναν κύκλο γύρω από τον Ήλιο και τον ζωδιακό κύκλο κάθε 165 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι δύο βαρέων βαρών πλανήτες συναντώνται στους ουρανούς κάθε 13 χρόνια και κάθε 166 ολοκληρώνουν τον κύκλο.

Ο γιγάντιος Δίας είναι ο πλανήτης του πλούτου και της αισιοδοξίας, ενώ ο Ποσειδώνας, ο κύριος του κόσμου, είναι ο πλανήτης των ονείρων και της εξαπάτησης.

Κάθε σύνοδος Δία-Ποσειδώνα (ο όρος που χρησιμοποιούν οι αστρολόγοι για να περιγράψουν τη στιγμή που δύο ή περισσότεροι πλανήτες καταλαμβάνουν την ίδια μοίρα σε ένα ζώδιο) εμφανίζεται κάθε φορά σε διαφορετικό ζώδιο και ο συνδυασμός αυτός έχει το δικό του μοναδικό νόημα και συμβολισμό.

Από τη σκοπιά αυτή, η ευθυγράμμισή τους στους Ιχθείς ‒το τελευταίο ζώδιο‒ έχει ιδιαίτερη σημασία. Γιατί όχι μόνο είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει μια φορά στη ζωή, αλλά και γιατί αυτή η σύνδεση ολοκληρώνει επίσης το τέλος ενός αστρολογικού κύκλου.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι και οι δύο αυτοί πλανήτες κυβερνούν τους Ιχθύς.

Ο Δίας συνδέεται παραδοσιακά με το ζώδιο των Ιχθύων, αλλά μετά την ανακάλυψη του Ποσειδώνα το 1846, οι αστρολόγοι συνέδεσαν τον γαλάζιο πλανήτη με τους Ιχθύς, πιστεύοντας ότι αντιπροσωπεύει τα χαρακτηριστικά και τα θέματα του ψαριού με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Τι να περιμένουμε από τη σύνοδο

Η σύνοδος Δία και Ποσειδώνα γίνεται στις 12 και 13 Απριλίου 2022 στις 23 μοίρες των Ιχθύων. Η επίδραση της συνόδου δεν είναι στιγμιαία, αλλά διαρκής.

Από προσωπική άποψη, αυτός ο κοσμικός συνδυασμός εκπέμπει αισιοδοξία. Στην πραγματικότητα, είναι η απάντηση στις προσευχές μας, γιατί όταν ο Δίας και ο Ποσειδώνας ενώνονται, το αδύνατο γίνεται δυνατό.

Ως ως ο πλουτοδότης πλανήτης του ζωδιακού, ο Δίας σκορπά αισιοδοξία και την επιθυμία να διαδώσει τη συμπόνια παντού.

Η θεραπεία ξεκινά με την αυτο-παρατήρηση και την ενδοσκόπηση, γι’ αυτό η θεραπεία της ψυχής, η εσωτερική εργασία και η απαλλαγή από αδυναμίες και οτιδήποτε μας υποβιβάζει είναι εξαιρετικά καθαρτικά κατά τη διάρκεια αυτής περιόδου.

Ο Ποσειδώνας προσθέτει στην εργασία έναν μυστικιστικό τόνο. Υπάρχει ωστόσο μια σκιώδης πλευρά.

Αυτή η πλανητική επιρροή διευκολύνει τη χρήση ναρκωτικών, τον αλκοολισμό, την ανοησία και τις αποφάσεις που βασίζονται στη φαντασία και όχι στην πραγματικότητα. 

Για το λόγο αυτό, να κάνετε σοφές επιλογές, δηλαδή λογικές, και να αποφύγετε πάση θυσία το σαμποτάρισμα του εαυτού σας. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να κάνετε μεγάλα όνειρα χωρίς να εγκαταλείψετε την κοινή λογική. Διαφορετικά μπορεί να χαθείτε στην αυταπάτη.
ν

Ο αστερισμός των Ιχθύων στον ουρανό. Η σύνοδος του Δία και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να οδηγήσει σε αυτοκαταστροφή και σε απόδραση από την πραγματικότητα. Image: Supplied
ν

Ας δούμε τώρα τι σημαίνει για εσάς η σύνοδος Δία και Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ

Βρείτε το Ζεν σας (και πιθανώς την αδελφή ψυχή σας) σε μια πνευματική αναζήτηση, σε έναν χώρο διαλογισμού ή σε μια αίθουσα γιόγκα. Προμηνύεται μια αλλαγή στη ζωή σας, γι’ αυτό δώστε μεγάλη προσοχή στα ζωντανά όνειρα, καθώς μπορεί να περιέχουν χρήσιμη καθοδήγηση ή ένα ουσιαστικό μήνυμα για εσάς από τον κόσμο πέρα ​​από το πέπλο.
ν

ΤΑΥΡΟΣ

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να μοιάσετε στους άλλους κατά τη σύνοδο του Δία με τον Ποσειδώνα. Δεν είναι η ώρα να ακολουθήσετε το πλήθος, αλλά μάλλον να αγκαλιάσετε και να γιορτάσετε τα μεμονωμένα ταλέντα σας. Την περίοδο αυτή θα προσελκύσετε ομοϊδεάτες και θα συνδεθείτε με μια ομάδα ψυχικής ανάτασης που θα αναδείξει τον καλύτερό εαυτό σας.
ν

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δουλειά σας τρέφει την ψυχή σας; Η συνάντηση του Δία και του Ποσειδώνα σας δελεάζει να εγκαταλείψετε την καθημερινή σας εργασία και να ακολουθήσετε τον καλλιτεχνικό σας αυτό. Ακολουθήστε το άστρο σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχετε και λογαριασμούς να πληρώσετε. Εξισορροπήστε τη δουλειά σας που σας δίνει τα προς το ζης, ενώ φτιάχνετε στο φεγγαρόφωτο το επάγγελμα των ονείρων σας.
ν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Δία και Ποσειδώνα σας ταρακουνάει και σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε γιατί έγινε αυτό που έγινε. Αυτό το μήνα, το μυαλό σας είναι σαν ένα διψασμένο σφουγγάρι. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις γνώσεις σας, ή να γράψετε ένα βιβλίο για ένα μεταφυσικό θέμα, ή να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες μέσω του ταξιδιού.
ν

ΛΕΩΝ

Δείτε βαθιά μέσα στις σχέσεις σας και αφήστε τους ανθρώπους να σας προσεγγίσουν. Η σύνοδος του Δία και του Ποσειδώνα είναι ευεργετική για το ζώδιό σας. Προσπαθήστε λοιπόν να εμπιστευτείτε, όχι μόνο στους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Η σεξουαλική ικανοποίηση διαχέεται σε όλους τους τομείς της ζωής σας, κάνοντάς σας πιο δυνατούς και χαρίζοντάς σας αυτοπεποίθηση.
ν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα χρυσό ψήγμα σοφίας καταφθάνει σε εσάς, προερχόμενο από έναν μέντορα ή συνεργάτη. Απομακρυνθείτε από άτομα που σας αποθαρρύνουν, σας υποτιμούν ή σας μειώνουν. Επιδιώξτε νέες σχέσεις, καθώς η ευθυγράμμιση του Δία και του Ποσειδώνα υπόσχεται ότι μεγαλύτερη αγάπη και υποστήριξη είναι προ των πυλών.
ν

ΖΥΓΟΣ

Απαλλαγείτε από αρνητικές συνήθειες που είναι επιζήμιες για τη σωματική και την ψυχική σας ευεξία και αυτές οι αλλαγές θα έχουν θετική επίδραση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Βάλτε στην καθημερινή σας ρουτίνα μια πνευματική πρακτική που να σας αρέσει και να σας εμπνέει. Ακούστε τι έχουν να πουν φωτισμένοι άνθρωποι μέσα από βίντεο στο YouTube.
v

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ευθυγράμμιση του Δία και του Ποσειδώνα κάνει τους δημιουργικούς σας χυμούς να ρέουν έπειτα από μια περίοδο στασιμότητας. Θα δημιουργήσετε ένα εμπνευσμένο αριστούργημα παραμερίζοντας περιορισμούς που σας εμποδίζουν να τιμήσετε τον εσωτερικό σας καλλιτέχνη. Ένας ρομαντικός έρωτας είναι αποτυπωμένος στα άστρα για τους μοναχικούς Σκορπιούς.
ν

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε το σπίτι σας ένα καταφύγιο που να αντανακλά τις πνευματικές σας πεποιθήσεις ή το είδος χαλάρωσης που θέλετε και περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με κεριά, βιβλία και όμορφα αντικείμενα. Να είστε ήρεμοι αν έχετε διαφορετικές απόψεις από την οικογένειά σας και συγχωρήστε τον εαυτό σας που δεν ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες τους. Δεν πρέπει να σας στενοχωρεί το γεγονός ότι πρέπει να αφήσετε πίσω σας κάποιους ανθρώπους.
ν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάρτε μια σταθερή απόφαση που να ευθυγραμμίζεται με τα όνειρά σας και πάνω απ’ όλα μην προσπαθείτε να ευχαριστήσετε άλλους ανθρώπους. Η σύνοδος Δία και Ποσειδώνα σας δείχνει την αλήθεια σας και σας σπρώχνει σε μελέτες που σας βοηθούν να καταρρίψετε έναν στόχο. Όταν πρόκειται να μάθετε νέες δεξιότητες, πιέστε τον εαυτό σας να κοπιάσει και μην προτιμάτε την άνεσή σας.
ν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος του Δία και του Ποσειδώνα πιστοποιεί ότι είστε άξιοι και ότι αξίζετε πλούτο και αφθονία σε όλες τις μορφές. Τον επόμενο μήνα, θα αποκτήσετε τους πόρους και την οικονομική υποστήριξη για την οποία προσεύχεστε. Να είστε ανοιχτοί στο να λάβετε κάποια έξτρα βοήθεια ή ένα γενναιόδωρο δώρο.
ν

ΙΧΘΥΕΣ

Επειδή το ζώδιό σας φιλοξενεί τη σύνοδο του Δία και του Ποσειδώνα, ο Απρίλιος είναι ένας εξαιρετικά μεταμορφωτικός μήνας για εσάς. Να είστε πίστη και θα μπορείτε να μετακινήσετε βουνά. Θα ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά, υπό την προϋπόθεση ότι εργάζεστε από μέσα προς τα έξω, από τον πυρήνα του εαυτού σας προς το περιβάλλον. Και να θυμάστε, δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν!
ν

 


Translate this post