Ο Μπρους Γουίλις πάσχει από αφασία και θα εγκαταλείψει την καριέρα του

Κατηγορία NEWS, Πρόσωπα

ΠΡΟΣΩΠΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο θρύλος του κινηματογράφου πάσχει από μια ασθένεια που επηρεάζει την ικανότητά του να διαβάζει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα.

Image: YouTube

v

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΟΚ. Ο 67χρονος Μπρους Γουίλις θα σταματήσει να παίζει, καθώς διαγνώστηκε με αφασία, μια ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά του να διαβάζει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα.

Αυτό ανακοίνωσε η οικογένεια του ηθοποιού συμπεριλαμβανομένης της Ντέμι Μουρ.

Η αφασία είναι μια γλωσσική διαταραχή που προκαλείται από βλάβη σε μια συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου που ελέγχει την έκφραση και την κατανόηση της γλώσσας. Η αφασία αφήνει ένα άτομο ανίκανο να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με τους άλλους. Πολλοί άνθρωποι έχουν πάθει αφασία ως αποτέλεσμα ενός εγκεφαλικού επεισοδίου ή ενός τραυματισμού στο κεφάλι.

«Θέλουμε να μοιραστούμε ως οικογένεια με τους θαυμαστές του, ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψε η οικογένεια του 67χρονου σε δήλωση που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Στη συνέχεια είπαν ότι θα «απομακρυνθεί από την καριέρα του, η οποία σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας και εκτιμούμε πολύ τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας», λένε στη δήλωση.

«Προχωράμε σαν μια ισχυρή οικογενειακή μονάδα και θέλουμε να φέρουμε κοντά μας τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον».
ν

Image: Angela Weiss / AFP
v

«Όπως έλεγε πάντα ο Μπρους “ζήσε το” και σκοπεύουμε να κάνουμε αυτό ακριβώς το πράγμα», καταλήγει η δήλωση, την οποία υπογράφουν η σύζυγός του Έμα Χέμινγκ, η πρώην σύζυγός του Ντέμι Μουρ και τα πέντε παιδιά του, Rumer 33 ετών, Scout 30, Tallulah 28, Mabel 9 και Evelyn 7.
v

 


Translate this post