Γιατί αυτό το τόσο μακρουλό τραπέζι στη σύσκεψη Μακρόν και Πούτιν;

Κατηγορία Διεθνή-Κόσμος

ΔΙΕΘΝΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Γάλλος πρόεδρος αρνήθηκε να κάνει ρωσικό τεστ PCR φοβούμενος ότι οι Ρώσοι θα μάθαιναν το… DNA του, με αποτέλεσμα να καθίσει μακριά.

Image: Sputnik / Προεδρική Υπηρεσία Τύπου / RIA-Novosti

v

ΔΥΟ ΠΗΓΕΣ από το «περιβάλλον» του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, που επικαλείται το Reuters, ισχυρίστηκαν ότι ο λόγος για το εξαιρετικά μακρύ τραπέζι που χρησιμοποιήθηκε κατά τη συνάντηση του Γάλλου ηγέτη, τη Δευτέρα, με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν ήταν ότι ο Μακρόν αρνήθηκε να υποβληθεί σε ρωσικό τεστ για την Covid-19.

Ο Μακρόν έχει πει ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος, ωστόσο το πότε εμβολιάστηκε, με ποιο εμβόλιο και πόσα «μπόλια» έκανε είναι άγνωστο καθώς οι πληροφορίες αυτές αποτελούν κρατικό μυστικό!

Ο Μακρόν δεν περιλαμβάνεται επίσης στο εθνικό μητρώο εμβολίων της Γαλλίας, ούτε έλαβε για τον εμβολιασμό του κωδικό QR, γιατί ο κωδικός αυτός εκτός από το επίπεδο ανοσίας, επιτρέπει στους άλλους να δουν προσωπικά δεδομένα όπως η ημερομηνία γέννησης του προέδρου, ο τύπος των εμβολίων που έλαβε, πότε χορηγήθηκαν, εάν πάσχει από κάποια ασθένεια κτλ.

Επιπλέον, το «περιβάλλον» του Γάλλου προέδρου έχει στείλει ειδοποίηση στο ιατρικό και νοσοκομειακό προσωπικό που ενεπλάκη στον εμβολιασμό, απειλώντας με κυρώσεις όποιον αποκαλύψει κάτι σχετικά με την υγεία του προέδρου.
ν

Φαίνεται ότι ο Γάλλος πρόεδρος έχει το DNA των θεών. Για το λόγο αυτό, οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αποτελεί κρατικό μυστικό. Στη φωτογραφία με… διπλή μάσκα! Image: AFP
v

Μακρόν ο… θεός!

Επισκεπτόμενος τη Μόσχα ο Μακρόν αρνήθηκε να εξεταστεί για κορονοϊό, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του Κρεμλίνου που απαιτούσε αυτό που ονομάζεται «κοινωνική απόσταση».

Το εξαιρετικά μακρύ τραπέζι του Κρεμλίνου, με τον Μακρόν στη μια άκρη και τον Πούτιν στην άλλη, συζητήθηκε περισσότερο απ’ ότι είπαν μεταξύ τους οι δύο ηγέτες, με πολλούς παρατηρητές να αναρωτιούνται αν η απόσταση μεταξύ τους έδειχνε το πόσο οι δύο ηγέτες βρίσκονται μακριά.

«Ξέραμε πολύ καλά ότι η άρνηση τυ προέδρου σήμαινε όχι χειραψία και αυτό το μακρύ τραπέζι», είπε μια γαλλική πηγή στο Reuters, «αλλά δεν μπορούσαμε να δεχθούμε να βάλουν στο χέρι το DNA του προέδρου».

Μήπως ο Μακρόν είναι εξωγήινος; αναρωτήθηκαν πολλοί χρήστες των social media.

Κατά τη διάρκεια της σχεδόν εξάωρης συνάντησής τους, ο Μακρόν και ο Πούτιν συζήτησαν την κρίση στην Ουκρανία και ο Μακρόν ισχυρίστηκε ότι έλαβε την διαβεβαίωση του Πούτιν ότι η κατάσταση δεν θα κλιμακωθεί.
ν

 


Translate this post