Η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που επιβάλλει στους πολίτες της την 4η δόση (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Άρχισε η 4η «ενισχυτική» δόση των πειραματικών εμβολίων Covid με πρόσχημα την άρση των περιορισμών που επιβλήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ είχε εμβολιαστεί ένα μήνα πριν πεθάνει ξαφνικά από «άγνωστη αιτία».

Πηγή: News Media

v

Η ΔΑΝΙΑ έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που επιβάλλει στους πολίτες της την 4η «ενισχυτική» δόση των πειραματικών εμβολίων Covid, αρχίζοντας με τις μεγάλες ηλικίες, που θεωρούνται «ευάλωτες», και προχωρώντας στις μικρότερες.

Η απόφαση αυτή της δανέζικης κυβέρνησης έρχεται σε αντίθεση με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ), ο οποίος, προειδοποιώντας για τους κινδύνους, είπε ότι δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα για να γνωρίζουμε εάν μια τέτοια ενέργεια είναι ασφαλής και ότι θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο θα έρθει στην Ευρώπη η 5η δόση του εμβολίου, που θεωρείται ότι είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση της μετάλλαξης Όμικρον.

Δηλαδή μια ζωή οι πολίτες θα τρυπιούνται για να αποκτήσουν δικαιώματα που ήδη είχαν και τους τα αφαίρεσαν οι κυβερνήσεις, με το πρόσχημα ότι θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Ήδη τα συστημικά ΜΜΕ προβάλλουν κάποιους ανθρώπους που λένε ότι έχουν κάνει και δέκα και έντεκα φορές το εμβόλιο Covid και δεν έπαθαν τίποτα!

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν εκείνοι που αποφεύγουν να εμβολιαστούν, καθώς οι θάνατοι, οι αποβολές και οι παρενέργειες από τους εμβολιασμούς αυξάνονται (36.257 θάνατοι και 3.244.052 βλάβες στην Ευρωπαϊκή Ένωση έως 1/1/2022) σύμφωνα με το EudraVigilance.
ν

ν

Στη Βρετανία, ένας γιατρός του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΝΗS) αρνήθηκε να εμβολιαστεί και ανέπτυξε τα επιχειρήματά του στον ίδιο τον υπουργό Υγείας. (Δείτε το βίντεο),

ν

ν

Έρχεται και… 5η δόση για να σωθούν οι πολίτες

«Ξεκινάμε τώρα ένα νέο κεφάλαιο, με την απόφαση να προσφέρουμε το τέταρτο τρύπημα στους πιο ευάλωτους πολίτες», είπε ο υπουργός Υγείας της Δανίας Magnus Heunicke στους δημοσιογράφους την Τετάρτη, προσθέτοντας ότι «όσο πιο διαδεδομένη είναι η μόλυνση στην κοινωνία, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος ότι η μόλυνση θα χτυπήσει τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας».

Η πρόσθετη λήψη είναι διαθέσιμη από αυτή την εβδομάδα για όσους έχουν σοβαρές προϋπάρχουσες παθήσεις που έλαβαν την 3η ενισχυτική δόση το περασμένο φθινόπωρο. Η δανέζικη κυβέρνηση μελετά επίσης τη χορήγηση μιας 5ης δόσης για τους ηλικιωμένους πολίτες και για όσους βρίσκονται στα γηροκομεία, αν και δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση.

Και οι θάνατοι αυξάνονται

Και ενώ οι κυβερνήσεις σκέπτονται πριν από εμάς για εμάς, οι θάνατοι διεθνώς αυξάνονται τόσο από την Covid-19 όσο και από τους εμβολιασμούς.

Στην Ελλάδα, για παράδειγμα, το 2020 πέθαναν από Covid 4.838 άνθρωποι.

Το 2021, χρονιά πλήρους εμβολιασμού, πέθαναν από Covid 20.790 άνθρωποι.

Δηλαδή πέθαναν 15.952 περισσότεροι άνθρωποι, όχι μόνο σε σχέση με το 2020, αλλά και με το μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας.

Στις ΗΠΑ το 2021 πέθαναν περισσότεροι από 400.000 άνθρωποι σε σχέση με το 2020 (2020 θάνατοι = 2.902.664 και 2021 θάνατοι = 3.338.750 από όλες τις αιτίες, σύμφωνα με το CDC).

Και ενώ διεθνώς οι θάνατοι αυξήθηκαν σε χρονιά μαζικών εμβολιασμών, ένα άλλο παράξενο είναι ότι εξαφανίστηκε η λεγόμενη εποχική γρίπη, η οποία κάθε χρόνο είχε δεκάδες χιλιάδες θύματα.
ν

Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής Μπομπ Σάγκετ πέθανε μετά από τον εμβολιασμό του. Image: Supplied

ν

Πέθανε επό το εμβόλιο

Τελευταίο διάσημο θύμα των εμβολιασμών είναι ο Αμερικανός ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ (Bob Saget) ο οποίος πέθανε στις 9 Ιανουαρίου 2022 και είχε κάνει την 3η ενισχυτική δόση περίπου ένα μήνα πριν.

Ο Σάγκετ, που ήταν 65 ετών και είχε άριστη υγεία, πέθανε από «άγνωστα αίτια».

Στις 28 Νοεμβρίου 2021 αστειεύτηκε στο Twitter για την ενισχυτική δόση.
ν

ν

Ωστόσο, σε ένα βίντεο στο Youtube στις 13 Δεκεμβρίου επιβεβαίωσε ότι όντως είχε κάνει την ενισχυτική δόση δύο μέρες νωρίτερα, στις 11 Δεκεμβρίου. λέγοντας:

«Λοιπόν, εντάξει, να είσαι προσεκτικός εκεί έξω και να κάνεις ό,τι πρέπει να κάνεις για να είσαι ασφαλής. Δεν πρόκειται να κάνω κηρύξω. Προσπαθώ να μην κάνω κήρυγμα… Έκανα την αναμνηστική δόση. Είμαι 65. Λοιπόν, την έκανα χθες… ε…προχθές, και πονούσα».

Τα εγχώρια συστημικά ΜΜΕ είτε απέκρυψαν το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί είτε είπαν ψέματα ότι πέθανε από Covid.

Πλήρες άρθρο

ν


Translate this post