Έγγραφα της Pfizer για τους θανάτους και τις παρενέργειες του εμβολίου

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Έγγραφα του FDA αποκαλύπτουν ότι η Pfizer κατέγραψε 160.000 παρενέργειες του εμβολίου της, τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του.

Image: Supplied

v

ΕΓΓΡΑΦΑ που έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) αποκαλύπτουν ότι η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer κατέγραψε σχεδόν 160.000 παρενέργειες του εμβολίου της για την Covid-19 τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του.

Τα έγγραφα ελήφθησαν από μια ομάδα γιατρών, καθηγητών και δημοσιογράφων που αποκαλούν τους εαυτούς τους Επαγγελματίες για τη Διαφάνεια στη Δημόσια Υγεία και Ιατρική (Public Health and Medical Professionals for Transparency), οι οποίοι υπέβαλαν αίτημα στον FDA για την απελευθέρωσή τους.

Η πρώτη παρτίδα των εγγράφων αποκαλύπτει ότι, από τον Φεβρουάριο του 2021, όταν το εμβόλιο της Pfizer κυκλοφορούσε παγκοσμίως σε βάση έκτακτης ανάγκης, η φαρμακοβιομηχανία είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 42.000 αναφορές περιστατικών που περιγράφουν λεπτομερώς σχεδόν 160.000 ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο τρύπημα.
ν

ν

Αυτές οι αντιδράσεις κυμαίνονταν από ήπιες έως σοβαρές και 1.223 ήταν θανατηφόρες. Η πλειοψηφία των περιπτώσεων αφορούσε άτομα ηλικίας μεταξύ 31 και 50 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αναφέρθηκαν περισσότερες από 25.000 διαταραχές του νευρικού συστήματος, 17.000 διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος και των συνδετικών ιστών και 14.000 γαστρεντερικές διαταραχές.

Επίσης αναφέρθηκε μια σειρά διαφορετικών αυτοάνοσων νοσημάτων, μαζί με ορισμένες περίεργες ασθένειες, όπως για παράδειγμα 270 «αυτόματων αμβλώσεων», μεταξύ περιστατικών έρπητα, επιληψίας, καρδιακής ανεπάρκειας και εγκεφαλικών επεισοδίων.

Όλες οι παρενέργειες έχουν καταγραφεί στη βάση δεδομένων του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων (VAERS) του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, η οποία περιλαμβάνει επίσης 3.300 θανάτους μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της Pfizer, αριθμός που σε γενικές γραμμές συμβαδίζει με τα στοιχεία της ίδιας της εταιρείας.

Οι υποστηρικτές των εμβολίων λένε ότι ορισμένοι από αυτούς τους θανάτους δεν μπορούν να συνδεθούν απόλυτα με τον εμβολιασμό, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός αριθμός των θανάτων και των ανεπιθύμητων αντιδράσεων είναι πολύ μεγαλύτερος.
ν

Image: Supplied
ν

Δύο μικρά παιδιά στη Βραζιλία χρειάστηκε να νοσηλευτούν αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer. Δείτε περισσότερα στο σχετικό άρθρο ΕΔΩ.

Φαίνεται ότι έχοντας αυτά υπόψη, ο CEO της BioNTech Ουγούρ Σαχίν, αρνήθηκε να εμβολιαστεί αυτός και η οικογένειά του.

Μέχρι τις 23 Αυγούστου 2021 είχαν πεθάνει 9.027 άνθρωποι από το εμβόλιο της Pfizer και είχαν αναφερθεί 1.517.211 παρενέργειες μόνο στις ΗΠΑ.

Παρά τους θανάτους και τις σοβαρές παρενέργειες, τα έγγραφα της Pfizer χρησιμοποιήθηκαν από τον FDA για να δηλώσει τον Αύγουστο ότι το τρύπημα της εταιρείας είναι ασφαλές, κατάλληλο για Αμερικανούς ηλικίας 16 ετών και άνω. Στη συνέχεια εγκρίθηκε για μικρότερες ηλικίες, ενώ οι αναμνηστικές δόσεις για άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω εγκρίθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Μέχρι τώρα, το εμβόλιο της Pfizer έκανε θραύση ανάμεσα στους εφήβους, σκοτώνοντας πολλούς από αυτούς. Παρ’ όλα αυτά, πρόκειται τώρα να δοθεί και σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Θάνατοι από τα εμβόλια Covid

Image: Supplied
ν

Οι θάνατοι από τα εμβόλια Covid στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι κατά πολύ περισσότεροι, το ίδιο και οι παρενέργειες (31.014 θάνατοι και 2.890.600 παρενέργειες έως 20 Νοεμβρίου 2021) μέσα σε 11 μήνες.
ν

ν

Δηλαδή στην ΕΕ πεθαίνουν κάθε μήνα πάνω από 2.800 άνθρωποι από τα εμβόλια Covid.
ν

Μόνο από το εμβόλιο mRNA Tozinameran (code BNT162b2, Comirnaty) των BioNTech/Pfizer έχουν πεθάνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση 14.526 άνθρωποι, ενώ έχουν αναφερθεί 1.323.370 ανεπιθύμητες αντιδράσεις έως 20/11/2021.

Επιστρέφοντας στη Pfizer, δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα που την αφορούν. Η FDA λέει ότι ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το… 2096 (!) μέχρι να αποχαρακτηριστούν και οι 451.000 σελίδες που χρησιμοποίησε για να δώσει την έγκριση έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο της Pfizer.

Ήδη οι κυβερνήσεις προετοιμάζουν τους πολίτες τους για την 4η δόση, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ο οποίος δήλωσε την Τετάρτη ότι θα βγει στην αγορά ένα ειδικό εμβόλιο για τη μετάλλαξη Omicron έως τον Μάρτιο του 2022.

Να ζήσουμε, να κάνουμε συνεχώς εμβόλια!

Παρακάτω δημοσιεύουμε μια «αναμνηστική» φωτογραφία με τους θανάτους οκτώ νέων ανθρώπων σε Γουιάνα, Ιταλία, Ταϊλάνδη, Ινδία, Ελλάδα, Βραζιλία και Κορέα.

Μεταξύ αυτών ο 31χρονος Κώστας Μαστροβασίλης από τη Ρόδο. Ο άτυχος νέος εμβολιάστηκε στις 13 Αυγούστου και πέθανε τρεις εβδομάδες αργότερα. Είχε κάνει το σκεύασμα της Johnson & Johnson.
ν

Image: Supplied
ν

 


Translate this post