Εξακολουθεί να κρατείται αιχμάλωτος ο Τζόκοβιτς από τους εκδικητικούς Aussie

Κατηγορία Κόσμος, Κορονοϊός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τη Δευτέρα θα αποφασίσει η φασιστική κυβέρνηση της Αυστραλίας την τύχη τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο κρατά παράνομα επί μέρες σαν να είναι εγκληματίας.

Ο Τζόκοβιτς δεν ήθελε αρχικά να συμμετάσχει στο Αυστραλιανό Open, μετά όμως άλλαξε γνώμη, πέφτοντας στην παγίδα των Αυστραλών. Image: YouTube

v

ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ του Τζόκοβιτς που πήγε στην Αυστραλία, καθώς είναι το πιο φασιστικό κράτος στον κόσμο. Η κυβέρνηση που έχουν σήμερα οι Όσι (Aussie) είναι ακροδεξιά και έχει επιβάλλει στη χώρα δικτατορικό καθεστώς. Ο Τζόκοβιτς έπρεπε να είναι καλύτερα πληροφορημένος και να μην πέσει στην παγίδα. Γιατί οι Όσι δεν τον κάλεσαν για να αγωνιστεί, αλλά για να τον ταπεινώσουν και να τον εξευτελίσουν, απαγάγοντάς τον και κρατώντας τον φυλακισμένο σαν να ήταν εγκληματίας.

«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας», έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες.

Έπρεπε να υποψιαστεί ότι οι Αυστραλοί του είχαν στήσει παγίδα, με δόλωμα την δήθεν «άδεια εξαίρεσης», την οποία ανακάλεσαν μόλις πάτησε το πόδι του στην χώρα, για να τον διασύρουν, επειδή ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι κορυφαία προσωπικότητα στο στρατόπεδο των ελεύθερων ανθρώπων που παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Η περιπέτεια του Νο1 του παγκόσμιου τένις αναμένεται να λήξει τη Δευτέρα με την απέλασή του. Οι Αυστραλοί δεν θα μπορούσαν να γίνουν πιο εκδικητικοί, καταπατώντας κάθε νόμο της χώρας τους και διεθνώς, κρατώντας παράνομα επί μέρες κάποιον χωρίς να υπάρχει αδίκημα και ένταλμα σύλληψης.

Ο Τζόκοβιτς κρατείτο την πρώτη μέρα φυλακισμένος σε ένα δωμάτιο με φρουρούς στο χώρο του αεροδρομίου, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν.

Οι Αυστραλοί ενώ του έδωσαν visa, στη συνέχεια του την αφαίρεσαν και τον συνέλαβαν σαν λαθροματανάστη!

Ο θρίαμβος της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης!

Σε ξενοδοχείο για πρόσφυγες!

Ο Τζόκοβιτς κρατείται τώρα σε ξενοδοχείο για πρόσφυγες, χωρίς να μπορεί να μετακινηθεί από το δωμάτιό του.

Οι δικηγόροι του προσπάθησαν να τον ελευθερώσουν, όμως η κυβέρνηση του Σκοτ Μόρισον διέταξε τον δικαστή να αναβάλει την απόφασή του, για να παρατείνουν το δράμα του Σέρβου αθλητή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TheAge, ο δικαστής, Άντονι Κέλι ανέβαλε την τελική εκδίκαση της υπόθεσης για τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας ‒μια εβδομάδα πριν την έναρξη του τουρνουά‒ ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον (!) για τις συνθήκες κράτησης του αθλητή και μάλιστα ρώτησε αν υπάρχει χώρος προπόνησης τένις στο ξενοδοχείου όπου παραμένει!

Και η κοροϊδία πάει σύννεφο…
ν

 


Translate this post