Ο Τζόκοβιτς έλαβε «άδεια εξαίρεσης» για να παίξει στο Australian Open

Κατηγορία Διεθνή-Κόσμος, Κορονοϊός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Χωρίς να υποκύψει στον εκβιασμό να εμβολιαστεί, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε «άδεια εξαίρεσης» για να παίξει στο Αυστραλιανό Open.

Το Νο1 του παγκόσμιου τένις επιβεβαίωσε ότι θα παίξει στο Australian Open με «άδεια εξαίρεσης». Image: YouTube

v

ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ, ο νούμερο ένα στον κόσμο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε ότι θα πάρει μέρος στο Australian Open, καθώς του δόθηκε «άδεια εξαίρεσης». Ο Τζόκοβιτς πήρε ήδη το αεροπλάνο και ταξιδεύει στη μακρινή χώρα της Ωκεανίας για να αγωνιστεί.

«Καλή χρονιά σε όλους! Σας εύχομαι υγεία, αγάπη και ευτυχία κάθε στιγμή της ζωής σας και να νιώσετε αγάπη και σεβασμό για όλα τα όντα αυτού του υπέροχου πλανήτη», έγραψε ο Σέρβος σταρ σε μήνυμά του στο Instagram την Τρίτη. Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια φωτογραφία του στο αεροδρόμιο.

«Πέρασα φανταστικό ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους μου στις διακοπές και σήμερα κατευθύνομαι για τη Down Under (Αυστραλία) με άδεια εξαίρεσης. Εμπρός 2022
ν

ν

Υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα για το αν ο Τζόκοβιτς θα συμμετείχε στο Grand Slam της Μελβούρνης, το οποίο ξεκινά στις 17 Ιανουαρίου.

Μόνο πλήρως εμβολιασμένοι παίκτες επιτρέπεται να εμφανιστούν, εκτός εάν χορηγηθεί άδεια εξαίρεσης από το ιατρικό συμβούλιο.

Ο Τζόκοβιτς, ο οποίος είναι πρωταθλητής εννέα φορές στη Down Under, αρνήθηκε να αποκαλύψει αν έχει εμβολιαστεί ή όχι. Ο Σέρβος τενίστας είναι εναντίον της υποχρεωτικότητα και υποστηρίζει την ελευθερία επιλογής.

Ωστόσο η «άδεια εξαίρεσης» θεωρείται επιβεβαίωση ότι ο Τζόκοβιτς δεν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid.

Θα έμεναν χωρίς θεατές

Η άδεια εξαίρεσης δόθηκε στον Νο1 τενίστα του ΑΤΡ καθώς οι Αυστραλοί συνειδητοποίησαν ότι χωρίς αυτόν, δεν θα πατούσε κανένας θεατής στα γήπεδα του τένις και ότι η διοργάνωση όχι μόνο θα έληγε άδοξα, αλλά κινδύνευε να ματαιωθεί.

Στη Μελβούρνη ο Τζόκοβιτς θα επιδιώξει το απόλυτο ρεκόρ των 21 τίτλων Grand Slam.

Ο πατέρας του Τζόκοβιτς, Σρτζάν, είχε δηλώσει τον Νοέμβριο ότι ο γιος του δεν θα ενδώσει στον «εκβιασμό» της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.

Ο επιμένων νικά!
ν

 


Translate this post