ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα «εμβόλια» Covid εγχύουν στο αίμα νανο-ρομπότ και άλλα προϊόντα νανοτεχνολογίας

Κατηγορία NEWS, Τεχνολογία, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τα εμβόλια Covid περιέχουν αυτοσυναρμολογούμενα νανο-ρομπότ που μοιάζουν με χταπόδια, καθώς και άλλα τεχνολογικά παράσιτα.

Τα εμβόλια Covid περιέχουν αυτοσυναρμολογούμενα νανο-ρομπότ που μοιάζουν με χταπόδια. Image: Supplied

v

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ. Είναι ένας καινούριος όρος που πρέπει να μπει στο λεξιλόγιό μας και σημαίνει μικροσκοπικούς οργανισμούς που ζουν και αναπτύσσονται σε βάρος άλλων οργανισμών, με τη διαφορά ότι δεν είναι ζωικοί ή φυτικοί, αλλά προϊόντα της νανοτεχνολογίας.

Αυτά τα νανο-παράσιτα τρέφονται με αίμα και μπαίνουν στον ανθρώπινο οργανισμό με τα εμβόλια Covid.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε η La Quinta Columna αποκαλύπτει ότι τα πειραματικά «εμβόλια» κατά της Covid-19 περιέχουν νανορομπότ που μοιάζουν με χταπόδια και άλλα μικροσωματίδια που είναι αποσυναρμολογημένα, αλλά έχουν την ικανότητα να αυτοσυναρμολογούνται μόλις εγχυθούν στο σώμα με την ένεση.

Το ασύρματο δίκτυο νανο-αισθητήρων (WNSN) που δημιουργείται μέσω αυτής της διαδικασίας παρουσιάζεται λεπτομερέστερα σε μια εργασία που δημοσιεύτηκε στο Journal of Communications.

«Το WNSN είναι το δίκτυο που διασυνδέει μικροσυσκευές και νανο-κόμβους ή νανο-αισθητήρες. Οι νανο-κόμβοι, οι οποίοι είναι συσκευές με νανομετρικό μέγεθος, αποτελούνται από έναν νανο-επεξεργαστή, νανο-μνήμη, νανο-μπαταρίες, νανο-πομποδέκτη, νανο-κεραία και νανο-αισθητήρες, που έχουν μέγεθος περίπου στο 1/80000 μιας ανθρώπινης τρίχας», εξηγεί η εργασία.

Νανοτεχνολογία για νανοεπικοινωνίες

Όπως αναφέρει ο Ricardo Delgado του La Quinta Columna πρόκειται για νανοτεχνολογία που ήδη χρησιμοποιείται στις νανοεπικοινωνίες για πειραματικούς σκοπούς.

Η συγκεκριμένη νανοτεχνολογία περιλαμβάνεται στα «εμβόλια» mRNA (αγγελιοφόρο RNA) των εταιρειών Pfizer-BioNTech και της Moderna, καθώς και στα εμβόλια ιικού φορέα της AstraZeneca και της Janssen (Johnson & Johnson).
ν

Ο άνθρωπος στο μέλλον θα είναι κατά το ήμισυ μηχανή. Image: Supplied

ν

Μετατροπή των ανθρωπίνων σωμάτων σε Cyborg

Σκοπός της εισαγωγής νανορομπότ στα ανθρώπινα σώματα είναι η διαπίστωση κάτω από ποιες προϋποθέσεις και συνθήκες ένα ανθρώπινο σώμα μπορεί να μετατραπεί σε Σάιμποργκ.

Το Σάιμποργκ, (λατ. «cyborg, cyberneticus organismus») είναι αυτοματοποιημένος τεχνητός οργανισμός ο οποίος ενισχύει ή διευρύνει τις δυνατότητές του χρησιμοποιώντας τεχνολογικά μέσα. Τα σάιμποργκ συχνά εμφανίζονται να διαθέτουν συνδυασμό οργανικών (ζωτικών) και μηχανικών (συνθετικών) μερών σώματος, όπως ο Εξολοθρευτής (Terminator) από την ομώνυμη ταινία, ή τα σάιμποργκ από ταινίες όπως Blade Runner και Α.Ι. (Τεχνητή Νοημοσύνη).

Τέτοια πειράματα θα ήταν πολύ δύσκολο να γίνουν υπό κανονικές συνθήκες. Σε έκτακτες όμως καταστάσεις όπως η «πανδημία», με τρομοκρατημένο όλο τον κόσμο να τρέχει να σωθεί, κανείς δεν ελέγχει τι είναι αυτό που βάζει στο σώμα του.

Ο Μικ Άντερσεν (Mik Andersen) του Journal of Communications εξηγεί ότι οι νανο-συστοιχίες που εισάγονται στο ανθρώπινο σώμα απαιτούν τη χρήση ειδικών νανο-κεραιών που λειτουργούν στη ζώνη terahertz. Αυτές οι νανο-κεραίες τυχαίνει να είναι του ίδιου τύπου με τα ρομπότ-χταπόδια που βρέθηκαν σε δείγματα ενέσεων Covid.
ν

Πίσω από τα νανο-ρομπότ λέγεται ότι βρίσκεται ο Ίλον Μασκ. Image: Supplied
ν

Ένας άλλος ειδικός, ο δρ Πάμπλο Κάμπρα (Pablo Campra) του Πανεπιστημίου της Αλμέρια στην Ισπανία, ο οποίος βρήκε ότι τα εμβόλια για τον κορονοϊό περιέχουν γραφένιο, μια τοξική ουσία, ισχυρίζεται ότι μέρος αυτής της επιχείρησης, η οποία στοχεύει να μετατρέψει τα ανθρώπινα σώματα σε υπεράνθρωπες μηχανές είναι ο Ίλον Μασκ.

Όπως λέει, τα ανθρώπινα Μποργκ θα ελέγχονται μέσω μικροσκοπικών ενδοσωματικών νανοδικτύων. Η ύπαρξη του γραφένιου (GICs) είναι απαραίτητη για τη δημιουργία νανοσωλήνων άνθρακα, ως απαραίτητα στοιχεία γι’ αυτό το μοντέλο δικτύου. Και τα εμβόλια covid είναι το όχημα παράδοσης των εξαρτημάτων τους που συναρμολογούνται μέσα στο σώμα.

Ένας άλλος όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη νέα αναδυόμενη εικονική πραγματικότητα είναι το μετασύμπαν (metaverse) του Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Είναι πιθανό ότι μόνο οι «εμβολιασμένοι» θα είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι για να συμμετάσχουν στο μετασύμπαν – και όταν θα είναι πλήρως εκεί, οι «εμβολιασμένοι» δεν θα επιτρέπεται ποτέ να φύγουν.

Όλα αυτά μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, αλλά δεν είναι. Στόχος, φυσικά, δεν είναι η ενδυνάμωση του ανθρώπου, αλλά αντίθετα να συνδεθούν όλοι οι εξαθλιωμένοι με το «κεντρικό μυαλό» μιας κυψέλης, η οποία θα τους παρέχει ευχαρίστηση μέσω του νέου ψηφιακού ναρκωτικού της VR.

Όλα αυτά εξηγούνται σε ένα άλλο βιβλίο του διαβόητου Κλάους Σβαμπ, ιδρυτή και προέδρου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας. Το βιβλίο που μπορείτε να το διαβάσετε σε pdf.έχει τίτλο “The Fourth Industrial Revolution” (Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση).
ν

 


Translate this post