Οι Ελβετοί αντιστέκονται στο υγειονομικό Απαρτχάιντ και στην επιβολή των πιστοποιητικών Covid (vid)

Κατηγορία NEWS, Ευρώπη, Κορονοϊός

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ COVID

Posted by Youmagazine Staff

 

Χιλιάδες Ελβετοί κατέκλυσαν στην πρωτεύουσα Βέρνη για να διαμαρτυρηθούν για την αυθαίρετη και αντιλαϊκή επιβολή των πιστοποιητικών Covid.

Από τη συγκέντρωση το Σάββατο κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού. Image: Twitter

ν

Η ΕΛΒΕΤΙΑ πριν ξεσπάσει η κατασκευασμένη «επιδημία» του κορονοϊού ήταν μια πραγματικά δημοκρατική χώρα, καθώς τους νόμους τους εισηγούντο και τους ψήφιζαν οι πολίτες. Όμως και εκεί βρέθηκαν μερικά καθάρματα της πολιτικής που εξαγοράστηκαν από τις πολυεθνικές των φαρμάκων και επέβαλαν τα «εμβόλια» στον πληθυσμό, χωρίς να ζητήσουν την άδεια ή τη γνώμη του λαού με δημοψήφισμα, όπως γινόταν μέχρι τότε.

Θα πει κανείς ότι η ανάγκη προστασίας από τον κορονοϊό ήταν επιτακτική, έπρεπε να σωθούν ζωές και οι νομοθέτες δεν είχαν την πολυτέλεια να οργανώσουν συζητήσεις, δημοψηφίσματα κτλ.

Αυτή είναι σε όλες τις χώρες η μόνιμη δικαιολογία για την καταπάτηση των συνταγμάτων, την κατάργηση των ατομικών δικαιωμάτων και την κατάλυση των ελευθεριών από τα καθάρματα τους πολιτικούς, τους γιατρούς και τους δημοσιογράφους που εξαγοράστηκαν και έστησαν ένα πρωτοφανές σκηνικό τρόμου, προκειμένου να πεισθεί ο απλός πολίτης ότι κινδυνεύει η ζωή του και να τρέξει να εμβολιαστεί – σε έναν χορό εκατομμυρίων θανάτων και τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

«ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ» φωνάζουν οι πολίτες

«ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ», βροντοφωνάζουν τώρα οι λαοί που βλέπουν το βιοτικό τους επίπεδο να μειώνεται και οι ίδιοι να γίνονται πειραματόζωα σε πειραματικά σκευάσματα που δοκιμάζονται για πρώτη φορά και είναι γενετικώς τροποποιημένα.

Στην Ελβετία, χιλιάδες διαδηλωτές πραγματοποίησαν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου συγκέντρωση στη Βέρνη, καταδικάζοντας την εισαγωγή των πιστοποιητικών Covid με στόχο, δήθεν, τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Η συγκέντρωση παρέμεινε ειρηνική, σε αντίθεση με τις προηγούμενες διαδηλώσεις του Οκτωβρίου.

Από τις 13 Σεπτεμβρίου έχουν επιβληθεί στην Ελβετία τα πιστοποιητικά Covid που δείχνουν εάν ένα άτομο έχει εμβολιαστεί, έχει αναρρώσει από την Covid ή έχει αρνητικό τεστ PCR. Τα πιστοποιητικά απαιτούνται για την είσοδο σε δημόσιους χώρους σε όλη τη χώρα.

Με άλλα λόγια, έχει επιβληθεί ένα όχι φυλετικό αλλά υγειονομικό Απαρτχάιντ.
ν

ν

ν

Κατέβηκαν ακόμη και αγρότες και βοσκοί από τις ορεινές περιοχές με τις παραδοσιακές στολές τους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το υγειονομικό Απαρτχάιντ.
ν

ν

Στις προηγούμενες διαδηλώσεις οι αστυνομικοί είχαν χρησιμοποιήσει εναντίον των διαδηλωτών κανόνια νερού και πλαστικές σφαίρες, ενώ συνελήφθησαν πάνω από 500 διαδηλωτές.
ν

ν

Θα περάσει κι αυτό!

Υπομονή, αδέλφια! Τίποτε δεν διαρκεί αιώνια, ούτε ο φασισμός ούτε η τρομοκρατία και η δικτατορία. Σύντομα θα αποκαλυφθούν τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ που διέπραξαν το 2020 και το 2021 οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι πολιτικοί, οι γιατροί και οι πουλημένοι δημοσιογράφοι, που σε κάθε κράτος έστειλαν στον άλλο κόσμο χιλιάδες ανθρώπους, προκειμένου να βγάλουν χρήματα από τον θάνατό τους.

Οι ώρες τους είναι μετρημένες και θα αποδοθεί δικαιοσύνη!

Έστι γαρ δίκης οφθαλμός, ος τα πάνθ’ ορά!
ν

 


Translate this post