ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2021

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΖΩΔΙΑ/ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Τι λένε για εσάς τα άστρα τον Σεπτέμβριο του 2021, τις σας επιφυλάσσουν οι κινήσεις των πλανητών, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό και ποιες αλλαγές φέρνει η Νέα Σελήνη στην Παρθένα.

Πηγή: News Media

ν

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Ο Ήλιος από τις 22 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στην Παρθένο, ένα πολύ ήσυχο ζώδιο του οποίου η ενέργεια επικεντρώνεται στην ευημερία και στη βελτίωση της ζωής. Στις 22 Σεπτεμβρίου μπαίνει στον Ζυγό σηματοδοτώντας μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας.

Την ίδια μέρα, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, έχουμε Φθινοπωρινή Ισημερία.

Ο Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό και στις 27 Σεπτεμβρίου γίνεται ανάδρομος. Η Αφροδίτη βρίσκεται επίσης στον Ζυγό και στις 10 Σεπτεμβρίου μπαίνει στον Σκορπιό. Ο Άρης βρίσκεται στην Παρθένο και στις 15 Σεπτεμβρίου μπαίνει στον Ζυγό.

Όσον αφορά τους άλλους πλανήτες, ο Δίας κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο, ο Κρόνος επίσης είναι ανάδρομος στον Υδροχόο, ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο, ο Ποσειδώνας ανάδρομος στους Ιχθύες, ενώ ο νάνος πλανήτης Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω.

Όσον αφορά το φεγγάρι, έχουμε Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και Πανσέληνο στις 21 Σεπτεμβρίου στους Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη μάς επιτρέπει να κάνουμε εύκολα τις αλλαγές που θέλουμε στον τρόπο της ζωής μας.

Από τους πλανητοειδείς, η Παλλάδα και ο Χείρωνας βρίσκονται επίσης σε ανάδρομη κίνηση, υποδηλώνοντας έναν πιο αργό ρυθμό ζωής.
ν

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Με τον κυβερνήτη σας τον Άρη στην Παρθένο για το πρώτο μισό του μήνα, πιθανότατα εσείς οι Κριοί θα είστε ακόμα αρκετά απασχολημένοι με έργα και δουλειές στο σπίτι. Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε θα γίνουν εν ευθέτω χρόνο, γι’ αυτό δημιουργήστε μια καλή βάση για τον εαυτό σας τώρα που έχετε καιρό. Μόλις ο Άρης μπει στον Ζυγό στις 15 Σεπτεμβρίου, η ενεργητικότητά σας θα επιστρέψει και θα μπορέσετε ευκολότερα να φέρετε σε πέρας όλες τις δουλειές σας.

Η όμορφη όψη της Αφροδίτης με τον Δία στον 11ο οίκο σας στις 6 Σεπτεμβρίου υπόσχεται καλοτυχία και φέρνει περισσότερη γαλήνη στη ζωή σας. Θα σας δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε οικονομικά ή κοινωνικά, ίσως περισσότερα κοινωνικά προνόμια, καθώς και ευχάριστες σχέσεις με φίλους ή άλλα πρόσωπα.

Η Νέα Σελήνη στις 7 φέρνει τη σεξουαλική σας ζωή στο επίκεντρο της προσοχής σας. Έως τις 10 Σεπτεμβρίου, η γλυκιά Αφροδίτη στον οίκο των σχέσεων, θα αυξήσει την επιθυμία σας να ενωθείτε συναισθηματικά και ερωτικά με ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Εάν έχετε διαφωνίες, η περίοδος του Ζυγού, η οποία ξεκινά την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, θα φέρει ομαλότητα στις σχέσεις σας.
ν

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου – 21 Μαΐου)

Σαν γήινο ζώδιο αγαπάτε την γήινη και δροσερή ενέργεια της Παρθένου, αγαπητοί Ταύροι, οπότε θα έχετε μπροστά σας έναν πολύ ευνοϊκό μήνα. Διασκεδάστε όσο μπορείτε το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, γιατί μόλις η Αφροδίτη στις 10 Σεπτεμβρίου μπει στον Σκορπιό, η γενική ατμόσφαιρα θα αλλάξει σημαντικά. Ο Σκορπιός είναι το αντίθετό σας ζώδιο και η ένταση που θα προκύψει, θα μπορούσε λίγο να σας ταλαιπωρήσει. Από την άλλη μεριά, η σκοτεινή ενέργεια του Σκορπιού μπορεί να σας βοηθήσει στην εξερεύνηση του δικού σας υποσυνείδητου, οπότε χρησιμοποιήστε το δεύτερο μέρος του μήνα για να πέσετε στα βαθιά, εξερευνώντας εσωτερικές πρακτικές όπως η αστρολογία, τα Ταρώ και η ονειροπόληση.

Αυτό το μήνα η ερωτική σας ζωή καλυτερεύει, ενώ η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτεμβρίου σας προσφέρει μια ηλεκτρική δόση έμπνευσης για να ακολουθήσετε ένα μονοπάτι που θα είναι απόλυτα δικό σας. Στις 22 ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και φωτίζει καθημερινές πτυχές της ζώνης σας, στρέφοντας την προσοχή σας σε ζητήματα που ίσως είχατε αναβάλει μέχρι τώρα.
ν

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Για εσάς τους Διδύμους, ο Σεπτέμβριος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες του έτους. Ο Ήλιος στην Παρθένο φωτίζει όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο σπίτι για να κάνετε καλύτερη την καθημερινότητά σας. Τόσο η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτεμβρίου όσο και η Πανσέληνος στις 21 του μήνα, σας βοηθούν στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να πετύχετε την τέλεια ισορροπία ιδιωτικής ζωής και εργασίας. Στις 27 του μήνα σταματά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, του κυβερνήτη σας, Ετοιμαστείτε να επανεξετάσετε τη σχέση σας με τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και τα αισθηματικά. Στις 15 του μήνα ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό και στον οίκο του έρωτα και της διασκέδασης,  συνδυάζοντας φλερτ και δημιουργία.

Η καλοτυχία συνεχίζεται με τον Ήλιο στις 22 να μπαίνει στον Ζυγό, ενώ στις 25 ο Άρης κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο. Θα βρεθείτε κάτω από πολύ ισχυρές επιρροές, οι οποίες θα αυξήσουν σημαντικά την ενέργειά σας. Η όψη αυτή και θα σας κάνει πιο τυχοδιωκτικούς, επίμονους, σταθερούς και αυτοδύναμους. Θα είστε περισσότερο θαρραλέοι και θα έχετε την τάση να ξεκινήσετε εγχειρήματα τα οποία άλλες φορές θα τα αποφεύγατε.
ν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο φετινός Σεπτέμβριος είναι αφιερωμένος στην οικογένεια και το σπίτι, κάτι που αγαπάτε απόλυτα! Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της Νέας Σελήνης στις 7 του μήνα για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή να συνεχίσετε με πιο δυνατούς ρυθμούς αυτό που έχετε ξεκινήσει. Η Νέα Σελήνη θα φέρει επίσης τις πολυπόθητες αν και κάπως αγχωτικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Σε κάθε περίπτωση, η αναβλητικότητα πρέπει να πάρει τέλος. Ετοιμαστείτε να χωρίσετε εάν είστε δυσαρεστημένοι με το ταίρι σας και μη φοβηθείτε να κάνετε το πρώτο βήμα με το νέο αντικείμενο του πόθου σας.

Η δημιουργικότητά σας θα ενισχυθεί με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 10 του μήνα, ενώ η Πανσέληνος στις 21 του μήνα στους Ιχθύς φωτίζει τα βήματά σας και μπορεί να σας οδηγήσει σε μια συναρπαστική καταιγίδα καινοτόμων ιδεών. Προσέξτε τι επιθυμείτε αυτήν την περίοδο, γιατί η ευχή σας θα μπορούσε κάλλιστα να πραγματοποιηθεί. Όταν ο Ήλιος μπει στις 22 του μήνα στον Ζυγό, το ζώδιο των συνεργασιών και της ισορροπίας, μπορείτε να περιμένετε μια πιο ομαλή έκβαση στις ερωτικές υποθέσεις σας.
ν

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Αύγουστος ήταν έντονος και άλλαξε τη ζωή σε πολλούς Λέοντες. Έτσι, θα χαρείτε να μάθετε ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι πιο ήρεμος. Για εσάς, ο Ήλιος στην Παρθένο σημαίνει εστίαση στα χρήματα και στα οικονομικά. Είναι η κατάλληλη εποχή του χρόνου για να επανεξετάσετε τα έξοδά σας και να κάνετε έναν καλύτερο προϋπολογισμό. Η Νέα Σελήνη στις 6 Σεπτεμβρίου θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε νέες πηγές χρημάτων και να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 10 του μήνα φέρνει συναρπαστικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Να περιμένετε μια τρέχουσα σχέση ή να φτάσει στο τέλος της ή να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Μια αθώα συνάντηση με μια παλιά γνωριμία (στην οποία είχατε ιδιαίτερη αδυναμία) μετατρέπεται σε κάτι περισσότερο από μια αθώα επανασύνδεση. Αν ζείτε σε διαφορετικές πόλεις και οι επαφές σας πρέπει να γίνονται μέσω email και FaceTime, γιατί να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζήσει αυτό το φλερτ; Τα σώματα είναι μακριά το ένα απ’ το άλλο, αλλά οι καρδιές είναι μαζί.
ν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Χρόνια πολλά φίλοι Παρθένοι! Η Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτεμβρίου στο ζώδιό σας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, βοηθώντας σας να συνδεθείτε με τον αυθεντικό εαυτό σας. Αυτό το σεληνιακό γεγονός θα σας οδηγήσει στο άτομο που προορίζεστε να γίνετε, αρκεί να είστε πρόθυμοι να κάνετε τη δουλειά που απαιτείται. Παράλληλα θα βελτιώσετε την εικόνα του εαυτού σας και θα αυξήσετε την αυτοεκτίμησή σας.

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21 Σεπτεμβρίου δημιουργεί μια φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Είτε πρόκειται για πρόταση σε γάμο είτε πρόκειται για χωρισμό, τα συναισθήματα θα είναι έντονα και θα κυλήσουν δάκρυα. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή η Πανσέληνος είναι μια εξαιρετική περίοδος για να θέσετε το ερωτικό σκηνικό που θα σας φέρει ξανά κοντά με ένα άτομο, με το οποίο φλερτάρατε την Άνοιξη.

Με τον Ερμή, τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, να παραμένει στον Ζυγό και στον οίκο των οικονομικών σας για ολόκληρο τον μήνα, τα χρήματα και τα περιουσιακά σας στοιχεία θα είναι συνεχώς στο μυαλό σας. Στις 27 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ερμής γίνει ανάδρομος, καλείστε να αφιερώσετε χρόνο στη δημιουργία ενός οικονομικού σχεδίου που θα σας εξυπηρετεί. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις.
ν

ΖΥΓΟΣ (22 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Στις 6 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, σχηματίζει μια ευνοϊκή όψη με τον πληθωρικό Δία, βάζοντας τέλος στην ξηρασία που χαρακτήριζε την ερωτική ζωή σας τελευταία και φέρνοντάς σας τη σχέση που επιθυμούσατε. Παρ’ όλο αυτά, η ένωση, όσο συναρπαστική κι αν είναι, δεν είναι βέβαιο ότι θα έχει διάρκεια. Η εμπειρία και μόνο σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και σας βάζει ξανά στο παιχνίδι του έρωτα.

Μόλις η Αφροδίτη μπει στον Σκορπιό στις 10 Σεπτεμβρίου, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο πικάντικα τόσο στην ερωτική σας ζωή όσο και στα οικονομικά σας. Στη συνέχεια, η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21 του μήνα σας επιτρέπει να έχετε μια πιο άνετη καθημερινότητα. Δεν χρειάζεται πάντα να κοπιάζετε για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε.

Προς το τέλος του μήνα, χαρίστε στον εαυτό σας ένα σημαντικό δώρο γενεθλίων αποχαιρετώντας όλους τους τοξικούς ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας. Ανήκετε στο ζώδιο των σχέσεων και ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Να θυμάστε ότι αξίζετε μόνο το καλύτερο. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 27 Σεπτεμβρίου, ρίξτε τους τόνους, χαλαρώστε, κάντε ένα διάλλειμα, αν μπορείτε, από τα κοινωνικά δίκτυα και φορτίστε τις μπαταρίες σας.
ν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Η Νέα Σελήνη, στον 11ο οίκο σας της κοινότητας και της φιλίας, σχηματίζεται στις 7 Σεπτεμβρίου, ενθαρρύνοντάς σας να συνεργαστείτε με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς και να δουλέψετε μαζί πάνω σε έναν σημαντικό σκοπό.

Με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σας στις 10 Σεπτεμβρίου, διακατέχεστε από μια διάθεση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε με την ψυχή σας. Παρ’ όλο που κάτι τέτοιο θα ήταν ένα ευπρόσδεκτο διάλλειμα, θα μπορούσε να σας βάλει και σε μπελάδες. Στις 23, καθώς η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με τον Ουρανό, πιάνετε τον εαυτό σας να φλερτάρει με ένα άτομο που δεν ανήκει στον τύπο σας. Από εσάς εξαρτάται αν θέλετε να πειραματιστείτε. Ίσως και να αποδειχτεί κάτι παραπάνω από ένα απλό φλερτ.

Όταν ξεκινάει ο ανάδρομος Ερμής στις 27 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή. Μπορεί να απογοητευτείτε για κάτι και να ξεσπάσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ή στους φίλους σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε κάτι τέτοιο μιλώντας ανοιχτά για ό,τι σας προβληματίζει.
ν

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου)

Στις 7 Σεπτεμβρίου, η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί μια νέα αρχή στον φιλόδοξο 10ο οίκο σας, ενθαρρύνοντάς σας να εστιάσετε στους στόχους σας, να κυνηγήσετε μια προαγωγή και να δεσμευτείτε στην καριέρα που πάντα ονειρευόσασταν. Ο Ερμής, ο πλανήτης που επηρεάζει περισσότερο τις σχέσεις σας, βρίσκεται στον κομψό και ρομαντικό Ζυγό και στον τομέα της δικτύωσης και των επαφών ολόκληρο τον Σεπτέμβριο (και τον Οκτώβριο επίσης). Το αποτέλεσμα είναι να αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες για φλερτ στο χώρο εργασίας και ίσως να αρχίσετε να βγαίνετε με κάποιον από τη δουλειά.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, με τον εριστικό Άρη να εισέρχεται και αυτός στην ήρεμη δύναμη του Ζυγού, αισθάνεστε ότι μπορείτε επιτέλους να χαλαρώσετε και να ρίξετε τους τόνους, προκειμένου να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αυτό θα σας δώσει νέα όρεξη για δουλειά, αλλά και για διασκέδαση.
ν

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον ανυψωτικό ένατο οίκο σας στις 7 Σεπτεμβρίου, θα νιώσετε έτοιμοι να μεταφερθείτε σε ένα μαγικό μέρος. Αυτή η Νέα Σελήνη σας βοηθά να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά και να είστε πιο ανοιχτοί σε αλλαγές. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και τον κοινωνικό σας τομέα στις 10 Σεπτεμβρίου και ξαφνικά γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος! Εάν αναζητάτε τον έρωτα, δεν χρειάζεται να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια. Ασκείτε μεγάλη έλξη στους ανθρώπους γύρω σας και σύντομα εμφανίζεται αυτός ή αυτή που θα σας συγκινήσει περισσότερο από όλους τους άλλους. Καθώς η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με τον εκκεντρικό Ουρανό στις 23 του μήνα, έχετε ένα συναρπαστικό ραντεβού που αλλάζει για πάντα τα δεδομένα στον έρωτα.

Είστε πεινασμένοι για νέες εμπειρίες και το σύμπαν ακούει την ανάγκη σας να επεκταθείτε και να αναπτυχθείτε. Ωστόσο, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος, είναι ακόμα ανάδρομος, οπότε δεν είναι καιρός να τρέξετε για το χρυσό. Εστιάστε καλύτερα στις ευκαιρίες που μπορεί να είχατε χάσει στο παρελθόν.
ν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο μήνας ξεκινά με μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 7 Σεπτεμβρίου να πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο της αναγέννησης, καλείστε να απελευθερωθείτε από όλα όσα σας κρατούν δέσμιους στο παρελθόν και να κάνετε μια νέα αρχή. Με τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, στον τομέα της εκπαίδευσης, είστε ενθουσιασμένοι που θα εγγραφείτε επιτέλους σε ένα μάθημα που θέλατε να κάνετε εδώ και πολύ καιρό. Όπως τα φέρνει η τύχη όμως, το μάθημα αυτό γίνεται λιγότερο για μάθηση και περισσότερο για το φλερτ που προκύπτει με έναν από τους συμμαθητές σας. Όταν ο Ερμής γίνει ανάδρομος στις 27 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια επανάληψη και να αναπληρώσετε τα κενά.

Η Αφροδίτη σκορπά ευλογίες τον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών σας, οπότε είναι σημαντικό αυτό το μήνα να μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας! Τα νέα γίνονται ακόμη καλύτερα, με την Πανσέληνο στις 21 μήνα να φωτίζει τον τομέα των χρημάτων και του χρηματοπιστωτικού λογαριασμού σας. Να περιμένετε κάποια αύξηση ή τουλάχιστον λίγα επιπλέον χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
ν

ΙΧΘΥΕΣ (18 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7 Σεπτεμβρίου, στον έβδομο οίκο των σχέσεων, ξεκινά μια νέα φάση στην ερωτική σας ζωή. Ανακαλύπτετε τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάτε από μια σχέση και είτε αποφασίζετε να έρθετε πιο κοντά με ένα νέο φλερτ ή να ενισχύσετε το δεσμό που σας δένει με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Όταν η ερωτική Αφροδίτη εισέρχεται στον ερωτικό Σκορπιό την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, ξυπνά μέσα σας η επιθυμία για νέα πράγματα. Αφήστε τον εαυτό σας να αποκτήσει νέες εμπειρίες, ενδιαφέροντα και ασχολίες. Στο μεγαλύτερο μέρος του ο Σεπτέμβριος σας ωθεί να ασχοληθείτε με μια σχέση που ήδη έχετε, αλλά αν ψάχνετε την αγάπη, η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 20 είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μπείτε πάλι στο παιχνίδι του έρωτα. Κάντε τις ανάλογες κινήσεις, δείξτε το ενδιαφέρον σας και πάρτε πρωτοβουλίες όπου χρειάζεται για να θέσετε σε εφαρμογή τα γρανάζια του έρωτα.
ν

 


Translate this post