Αυστραλία: Αντιδράσεις παπάδων αλλά και ομογενών εκπαιδευτικών για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Αρκετές αντιδράσεις έχει προκαλέσει και στις τάξεις της ομογένειας η ανακοίνωση του πολιτειακού πρωθυπουργού Ντάνιελ Άντριους, για υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Image: Supplied

ν

ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ έχει προκαλέσει και στις τάξεις της ομογένειας η ανακοίνωση του πολιτειακού πρωθυπουργού Ντάνιελ Άντριους, για υποχρεωτικό εμβολιασμό εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων.

Για παράδειγμα οι ιερείς, αν θέλουν να συνεχίσουν να λειτουργούν, θα πρέπει να εμβολιαστούν.

Ήδη είναι γνωστό πως κάποιοι ομογενείς ιερείς έχουν εκφραστεί κατά του εμβολιασμού λέγοντας  πως «το πιο αποτελεσματικό εμβόλιο είναι ο Χριστός». Τι θα κάνουν τώρα;

Τουλάχιστον δυο δήλωσαν στην εφημερίδα της ομογένειας «Νέος Κόσμος» ότι δεν είναι στις προθέσεις τους να εμβολιαστούν.

Την ίδια στιγμή και ορισμένοι ομογενείς εκπαιδευτικοί δηλώνουν αποφασισμένοι να παραιτηθούν παρά να εμβολιαστούν.

Αν πραγματοποιήσουν την απειλή τους, όπως ειπώθηκε στο «Νέο Κόσμο» κάποια παροικιακά σχολεία θα αντιμετωπίσουν έλλειψη προσωπικού και μάλιστα σε μια περίοδο που ‒και λόγω πανδημίας‒ η ελληνομάθεια έχει πάρει την «κάτω βόλτα».

Σύμφωνα με το «Νέο Κόσμο» του Σαββάτου, ο τοπικός πρωθυπουργός της Βικτώρας, Ντάνιελ Άντριους, του οποίου το lockdown που επέβαλε, έχει σπάσει σε διάρκεια κάθε παγκόσμιο ρεκόρ, ανακοίνωσε πως έως τις 15 Οκτωβρίου, κάθε ένας που επιτρέπεται να εργάζεται στη Βικτώρια εν μέσω του lockdown (αφορά τους authorised workers, όχι όσους εργάζονται από το σπίτι το διάστημα αυτό) θα πρέπει να έχει κάνει έστω μια δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 για να συνεχίσει να προσέρχεται στον χώρο εργασίας του και να έχει εμβολιαστεί πλήρως έως τις 26 Νοεμβρίου.

Διαφορετικά θα πεινάσει και αυτός και η οικογένειά του.
ν

ν

Αυτοί που κινδυνεύουν να πεινάσουν είναι:

Δημοσιογράφοι, ιερείς που λειτουργούν για τη διαδικτυακή μετάδοση από τους ναούς ή για κηδείες, εργαζόμενοι σε γραφεία κηδειών, σούπερμαρκετ, καφετέριες, εστιατόρια (κάθε επιχείρηση που λειτουργεί εν μέσω εγκλεισμού έστω με περιορισμούς), ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι, βουλευτές, δικηγόροι, γυμναστές, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, άλλοι τεχνίτες, συντηρητές, επαγγελματίες οδηγοί, κοινωνικοί λειτουργοί κ.ά.

Αυτή είναι η έρπουσα σκιά του σύγχρονου ολοκληρωτισμού πάνω στη γη.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας συνομιλεί με τον δημοσιογράφο Άρη Λαμπρόπουλο στην εκπομπή «Στην Αιχμή του Δόρατος».
ν

ΚΟΥΒΕΛΑΣ: Η επιστήμη απέναντι στην απάτη: Οι απαντήσεις | ΕΠΑΜ
ν

ν

 


Translate this post