Χούντα στην Αυστραλία: «Υπό περιορισμό όσοι δεν εμβολιαστούν» (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας μισότρελος στρατιωτικός, ο αντιστράτηγος John Frewen, απειλεί να κλείσει σε στρατόπεδα όσους Αυστραλούς αρνούνται να εμβολιαστούν!

Ο αντιστράτηγος, John Frewen, επικεφαλής της ομάδας της Αυστραλίας κατά της Covid-19. Image: AAP / Lukas Coch

ν

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Με τον πρωθυπουργό Σκοτ Μόρισον εξαφανισμένο, με τοπικούς πρωθυπουργούς, όπως η Gladys Berejiklian και ο Daniel Andrews να κατηγορούνται για διαφθορά και οικονομικά σκάνδαλα, και με υπουργούς να κατηγορούνται για βιασμούς, την Αυστραλία πλέον διοικεί ένας στρατιωτικός, ο μισότρελος αντιστράτηγος John Frewen (Τζον Φρούεν), επικεφαλής της ομάδας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού!

Έχουμε δηλαδή μια άτυπη δικτατορία, με φαινομενικά πολιτική κυβέρνηση, αλλά τις αποφάσεις τις παίρνει ο στρατός.

Στηριζόμενος στα ψευδή αποτελέσματα των τεστ PCR, ο αντιστράτηγος έκανε πέρα την πολιτική κυβέρνηση της Αυστραλίας, βγάζοντας τον στρατό στους δρόμους και λέγοντας πως το αργότερο έως το τέλος της χρονιάς πρέπει να έχει εμβολιαστεί το 80% του πληθυσμού, διαφορετικά θα κάνει τη ζωή δύσκολη στους Αυστραλούς, κλείνοντάς τους ακόμη και σε στρατόπεδα συγκέντρωσης!
ν

Ο στρατός στους δρόμους του Σύδνεϋ. Αποστολή του η απαγόρευση της κυκλοφορίας, διότι ως γνωστόν ο κορονοϊός είναι ύπουλος, κυκλοφορεί πονηρά στους δρόμους και μόλις βλέπει κάποιον ανύποπτο διαβάτη. τσουπ! πάει αμέσως και κολλάει πάνω του! Πηγή: BBC News
v

Απόλυτη ερημιά στους δρόμους της Μελβούρνης. Κυκλοφορούν μόνο στρατιώτες και αστυνομικοί. 2 Αυγούστου 2021. Πηγή: AFP
v

Ερώτημα: γιατί έβαλαν επικεφαλής του αγώνα κατά του κορονοϊού έναν στρατιωτικό και όχι έναν γιατρό, μικροβιολόγο, πνευμονολόγο και τα παρόμοια;

Η απάντηση είναι απλή: γιατί υπήρχε κίνδυνος ένας ειδικός να αντιλαμβανόταν ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένας κορονοϊός και να μην δεχτεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Άλλωστε όλοι οι πολιτικοί λένε ότι έχουμε «πόλεμο» με έναν πονηρό εχθρό, τον οποία πρέπει να κερδίσουμε.

Πότε θα κερδίσουμε τον πόλεμο; Όταν θα έχουμε εμβολιάσει όλο τον κόσμο, ακόμη και τα νήπια!

Ένας στρατιωτικός είναι επομένως το καταλληλότερο πρόσωπο!
v

Δικτατορίσκοι και Χιτλερίσκοι

Όχι μόνο στην Αυστραλία, αλλά σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, παράφρονες στρατιωτικοί, τυραννίσκοι και πολιτικοί που έκρυβαν μέσα τους έναν μικρό Χίτλερ, ήρθαν στην επιφάνεια και κυριολεκτικά αλωνίζουν, τρομοκρατώντας, αστυνομεύοντας, απολύοντας και απειλώντας με τιμωρίες και φυλακίσεις όσους αρνούνται να εμβολιαστούν.

Εδώ και πολύ καιρό οι τίμιοι και νουνεχείς άνθρωποι σταμάτησαν να ασχολούνται με τα κοινά, αηδιασμένοι από τη βρωμιά και τη διαφθορά που επικρατεί. Αυτό όμως άνοιξε την πόρτα σε όλους τους κατώτατης υποστάθμης ανθρώπους, που κατέλαβαν την εξουσία ξεγελώντας τους αφελείς. Αυτά τα καθάρματα σήμερα –οι καθυστερημένοι, οι κομπλεξικοί και οι άπληστοι– μας κυβερνούν και θα μας ξεκάνουν όλους αν δεν αντισταθούμε.

Στην Αυστραλία, παρ’ όλο που η κυβέρνηση Mόρισον επιμένει ότι ο εμβολιασμός κατά Covid-19 είναι εθελοντικός, δεν αποκλείει μία σειρά από «περιορισμούς» που θα κάνουν τη ζωή… πατίνι, ακόμη και για ορισμένες εργασίες, για τους ανεμβολίαστους.

Τα μέτρα είναι κλιμακωτά και περιλαμβάνουν:

Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εργαζομένων και φοιτητών

«Διαβατήρια εμβολιασμού», για ταξίδια εκτός συνόρων.

Απολύσεις, πρόστιμα, συλλήψεις και φυλακίσεις των ανεμβολίαστων

Κοινωνική και οικονομική απομόνωση

Εγκλεισμό σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Οι Αυστραλοί ενώ στην πλειοψηφία τους έχουν αντιληφθεί τον κίνδυνο που κρύβπτβ τα «εμβόλια», δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η λεγόμενη ασθένεια Covid-19 είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, που επιβλήθηκε στους λαούς εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης.

Γαλλία: η Γκεστάπο στους δρόμους

Στη Γαλλία του Μακρόν ιδρύθηκε, όπως έχει διατάξει ο Μπιλ Γκέιτς, αστυνομία κορονοϊού, που γυρίζει στα καφενεία και στα εστιατόρια και ζητά από τους θαμώνες να τους την ηλεκτρονική σφραγίδα ότι έχουν εμβολιαστεί (Vax Pass).

Όπως συνέβαινε στο Παρίσι την εποχή που το είχαν καταλάβει οι Γερμανοί και η Γκεστάπο ζητούσε ταυτότητες,

Δείτε το σχετικό βίντεο.
ν

ν

Ο αυνανισμός κάνει καλό!

Ευτυχώς από μια πλευρά – όλοι οι επίδοξοι τυραννίσκοι και δικτατορίσκοι είναι γελοίοι, όπως ήταν γελοίος ο Μουσολίνι.

Στην Αυστραλία, ο αντιστράτηγος Τζον Φρούεν, τον οποίο αναφέραμε πιο πάνω, έδωσε με τις ευλογίες της κυβέρνησης οδηγίες στα ζευγάρια πώς… να κάνουν έρωτα!

Αφού λέει το πόσο κακό είναι να πλαγιάζουν μαζί, προτρέπει τα ζευγάρια να το ρίξουν στον αυνανισμό, φορώντας μάσκα και έχοντας μεταξύ τους απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρα. Ακόμη καλύτερα, αν ο καθένας είναι σπίτι του και κάνουν έρωτα μέσω Skype ή άλλου εργαλείου επικοινωνίας!
ν

Αυτός είναι ο… ερωτικός οδηγός της αυστραλιανής κυβέρνησης στα χρόνια του κορονοϊού! Πηγή: YouTube

ν

34χρονη πέθανε από AstraZeneca

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει ο «Νέος Κόσμος» στις 5 Αυγούστου, μια 34χρονη γυναίκα πέθανε στη Νέα Νότια Ουαλία μετά τον εμβολιασμό της με εμβόλιο της AstraZeneca.

Πρόκειται για τον έβδομο θάνατο, από εμβόλιο της AstraZeneca, που έχει καταγραφεί στην Αυστραλία.

Παρά τους θανάτους και τις παρενέργειες, οι αρχές εκλιπαρούν τους κατοίκους να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό.

Τους έχουν δώσει διορία μέχρι το Νοέμβριο. Μετά…

Ωστόσο, οι αριθμοί των εμβολιασμών της Αυστραλίας  παραμένουν στα χαμηλότερα επίπεδα, με μόλις το 20% του πληθυσμού της άνω των 16 ετών, να έχει εμβολιαστεί πλήρως.

ν

“Australia has gone Mad!” says former police officer about governmental sex guidelines… | BLCKBX

ν

ν

 


Translate this post