Κομμωτήριο στην Αυστραλία δεν επιτρέπει την είσοδο σε όσους έχουν εμβολιαστεί!

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η ιδιοκτήτριά  του υποστηρίζει ότι οι εμβολιασμένοι είναι πιθανό να μεταδώσουν ασθένειες σε πελάτες που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο!

Μηδείς εμβολιασμένος εισίτω. Image credit: Engin Akyurt / Pixabay

ν

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ έγινε ένα κομμωτήριο στην Αυστραλία, που απαγορεύει την είσοδο σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Πρόκειται για το  κομμωτήριο Khemia Frequency Salon που λειτουργεί στη Χρυσή Ακτή (Gold Coast) νότια του Μπρισμπέιν.

Σύμφωνα με τη Mirror, η ιδιοκτήτρια Yazmina Jade Adler υποστηρίζει ότι οι εμβολιασμένοι είναι πιθανό να μεταδώσουν ασθένειες σε πελάτες που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Όπως γράφει στη σελίδα του κομμωτηρίου στο Instagram: «Δεν είμαστε το κομμωτήριο σας, αν έχετε κάνει το εμβόλιο του κορoνοϊού. Η ασφάλεια του προσωπικού μας και των πελατών μας είναι η προτεραιότητα μας».

Ο καθένας παίρνει τα μέτρα του όπως μπορεί.

Είναι πολύ πιθανό η κ. Άντλερ να έχει υπόψη της το γεγονός ότι στην Ινδία τα εμβόλια κατά του κορονοϊού προκαλούν σε όσους εμβολιάζονται μια σπάνια πάθηση που είναι γνωστή ως “black fungus”.

Πρόκειται για τη λεγόμενη ρινοεγκεφαλική μουκορμύκωση που κάνει θραύση στην Ινδία με αποτέλεσμα καθημερινά να πεθαίνουν πάνω από 4.500 άνθρωποι.

Αυτή η ασθένεια, που τώρα έχει εξαπλωθεί και στι γειτονικό Πακιστάν, δεν υπήρχε πριν αρχίζουν οι εμβολιασμοί με το αποκαλούμενο COVAXIN.

Το εμβόλιο αυτό, που είναι παραλλαγή των γνωστών μας δυτικών εμβολίων, παράγεται από την εταιρεία Bharat Biotech International, Ltd. η οποία επίσης χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς.

Ο νομπελίστας καθηγητής Luc Montagnier επιβεβαιώνει αυτό που και άλλοι επιστήμονες έχουν υποστηρίξει αναφορικά με τις συνεχείς μεταλλάξεις του Covid-19: ότι τα εμβόλια είναι αυτά που δημιουργούν τις μεταλλάξεις του ιού, ως αντίδραση του ίδιου του ιού στην προσπάθεια να τον εξαφανίσουν! 
ν

Οι Ινδοί πεθαίνουν σαν τις μύγες ύστερα από τους μαζικούς εμβολιασμούς με COVAXIN που παράγει μια ντόπια εταιρεία συμφερόντων Μπιλ Γκέιτς. Πηγή: New York Times
v

 


Translate this post