Έμαθαν στην Αυστραλία ότι ο γιος τους πέθανε στην Ελλάδα από το εμβόλιο

Κατηγορία Κορονοϊός

COVID/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Έμαθαν στην Αυστραλία από συγγενείς ότι ο γιος τους πέθανε στην Ελλάδα από θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό.

Ο άτυχος Κώστας Μαστροβασίλης. Πηγή: Facebook

ν

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ του πνοή άφησε  στις 2 Σεπτεμβρίου, ένας 30χρονος από τη Ρόδο, ο οποίος νοσηλευόταν με θρόμβωση στο πόδι, η οποία προήλθε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μόλις εχθές. Μάλιστα, οι γονείς του στην Αυστραλία ούτε που ειδοποιήθηκαν και όλες αυτές τις ημέρες είχαν την εντύπωση ότι το παιδί τους ήταν ζωντανό.

Υπάρχουν υπόνοιες ότι o άτυχος νέος έτυχε ελλιπούς ιατρικής φροντίδας, αλλά αυτό είναι απλώς φήμη και δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο Κώστας Μαστροβασίλης, δύο ημέρες πριν από το θάνατό του, έκανε γνωστή την ιστορία του μέσα από ανάρτησή του στο Facebook ξεσπώντας μάλιστα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ‒όπως αναφέρει‒ πιέζει τους Ελληνες να εμβολιαστούν, ενώ την ίδια ώρα διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία παρενέργεια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι γονείς του άτυχου νέου βρίσκονται στην Αυστραλία και επέστρεψαν ή επιστρέφουν στην Ελλάδα για την κηδεία, ενώ την αναγνώριση έκανε ο αδελφός του.

Μετά τον εμβολιασμό του έπαθε θρόμβωση στο πόδι, οι γιατροί μάλλον δεν έδωσαν την δέουσα σημασία, ο θρόμβος έφτασε στην καρδιά και ο νέος πέθανε από ανακοπή στις 2 Σεπτεμβρίου 2021.

Να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή ούτε και έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τα αίτια του θανάτου του.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του είχε γράψει τα εξής:

«Μετά από 20 ημέρες που έκανα το εμβόλιο είχα ένα ψιλοθεματάκι με το πόδι περί θρόμβωσης. Και εδώ και τέσσερις ημέρες είχα ενοχλήσεις με το να έχει γίνει το πόδι μου πέτρα. Για τον λόγο ότι έχουν φράξει όλες οι φλέβες. Και ζω γιατί πηγάζει ίσα ίσα αίμα στην καρδιά μου. Δηλαδή είμαι 30 και σε λίγες ημέρες πάω για ψόφο. Επειδή μερικοί αγγειολόγοι δεν παίρνουν ευθύνη να με ανοίξουν».

Σημειώνεται ότι η ανάρτηση του έχει διαμοιραστεί από χρήστες του Facebook σε δεκάδες σελίδες και συνοδεύεται από ανάλογα σχόλια.

Η οικογένειά του φοβούμενη προφανώς την εκδικητικότητα των αρχών, προσπάθησε να μετριάσει την εντύπωση του θανάτου του άτυχου νέου, λέγοντας ότι ο Κώστας είχε προβλήματα πριν από τον εμβολιασμό του.

Συγγενής του εκλιπόντος ανήρτησε στο Facebook το ακόλουθο σχόλιο:

«Σας ζητάμε να σεβαστείτε το πένθος της οικογένειας. Η νεκροψία δεν έχει γίνει ακόμα οπότε δεν υπάρχουν πληροφορίες για το θάνατο του εκτός του ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή λόγο θρόμβου που είχε στο πόδι. Ο Κώστας είχε προβλήματα με θρομβώσεις πριν από τον εμβολιασμό του. Σας παρακαλώ να κατεβάσετε τις φωτογραφίες που φαίνεται η οικογένεια. Ευχαριστώ».
ν

 


Translate this post