Γάτα κλειδωμένη για δύο μήνες σε άδειο σπίτι κατάφερε και επιβίωσε

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Καλά λένε ότι οι γάτες είναι εφτάψυχες. Μια γάτα στην Ολλανδία κατάφερε να επιβιώσει για σχεδόν δύο μήνες κλεισμένη σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Η εφτάψυχη γάτα από την Ολλανδία. Πηγή: Facebook / Dierenopvangcentrum Vlaardingen

ν

ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ότι οι γάτες είναι εφτάψυχες. Μια γάτα στην Ολλανδία κατάφερε να επιβιώσει για σχεδόν δύο μήνες κλεισμένη σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Το εξαιρετικά υποσιτισμένο ζώο, το οποίο για να επιβιώσει έτρωγε χαρτί, ανακαλύφθηκε σε κακή κατάσταση από τους νέους ιδιοκτήτες του ακινήτου.

Η συγκλονιστική ιστορία αυτής της εξαιρετικά σκληροτράχηλης γάτας ήρθε στο φως αυτή την εβδομάδα από το Animal Shelter Vlaardingen, όπου μεταφέρθηκε το ζώο. Η γάτα ανακαλύφθηκε στην πόλη Schiedam της δυτικής Ολλανδίας, από τους νέους ιδιοκτήτες ενός σπιτιού που αγοράστηκε σε πλειστηριασμό.

Όταν οι νέοι ιδιοκτήτες πήγαν να επιθεωρήσουν το ακίνητο, το οποίο άδειασε ο προηγούμενος την 1η Ιουλίου, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ακριβώς άδειο. Μόλις άνοιξαν την πόρτα, μια εξαιρετικά αδυνατισμένη γάτα βγήκε από το σπίτι, ορμώντας προς την ελευθερία μετά από περίπου 52 ημέρες εγκλεισμού.

Η τιγρέ γατούλα με τα πεσμένα αυτιά και την θέληση για ζωή, πιάστηκε στη συνέχεια και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική. Εκτός από τον υποσιτισμό, αποδείχθηκε ότι ήταν αρκετά υγιής για να πάρει εξιτήριο μια μέρα αργότερα, καταλήγοντας στο καταφύγιο ζώων.

Το μικρό αιλουροειδές, που ονομάστηκε Φιν από τους διασώστες του, πιθανότατα είχε πρόσβαση σε νερό από κάποια διαρροή μέσα στο σπίτι που του επέτρεψε να επιβιώσει τόσο πολύ. Ωστόσο, η γάτα ήταν όλο αυτό το διάστημα χωρίς φαγητό. Και όπως φαίνεται άρχισε να τρώει οτιδήποτε μπορεί να φαγωθεί, κυρίως χαρτί πιθανώς από κάποια ταπετσαρία στους τοίχους, καθώς στα κόπρανά της ανακαλύφθηκαν ίχνη χαρτιού.

Ο εγκλεισμός και η απομόνωση ήταν προφανώς αρκετά τραυματικές εμπειρίες για το ζωάκι που έχει γίνει νευρικό και ντροπαλό με τους ανθρώπους. Ωστόσο, το καταφύγιο πιστεύει ότι το ζώο θα αναρρώσει πλήρως και, αφού στειρωθεί και λάβει όλα τα κατάλληλα εμβόλια και ένα τσιπ, ο Φιν θα δοθεί για υιοθεσία.
ν

 


Translate this post