Βίντεο: Η πιο ακριβή μάσκα του κόσμου για την Covid-19

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Youmagazine Newsroom

 

Μια μάσκα προσώπου από διαμάντια για την Covid-19 πωλήθηκε στις ΗΠΑ έναντι του ποσού των 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ν

Η ΤΕΧΝΗ υπερισχύει της χρηστικότητας στην περίπτωση της ακριβότερης μάσκας κατά του νέου κορονοϊού στον κόσμο, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς κοσμηματοπώλες που φιλοτέχνησαν το αντικείμενο αξίας 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων για λογαριασμό ενός πελάτη στις ΗΠΑ.

Φτιαγμένη από χρυσό 18 καρατίων και διακοσμημένη με 3.600 μαύρα και λευκά διαμάντια, η μάσκα είναι εξοπλισμένη με ένα φίλτρο N99 προκειμένου να προσφέρει υψηλό επίπεδο προστασίας, δήλωσε ο Ισαάκ Λεβί, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου Yvel.

«Δεν πιστεύω πως (ο πελάτης) θα τη χρησιμοποιήσει για να πάει στο σούπερ μάρκετ, όμως θα τη χρησιμοποιήσει εδώ κι εκεί, είμαι βέβαιος», σημείωσε ο Λεβί, υπονοώντας κάποια δεξίωση ή κάποιο γκαλά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πελάτης είναι ένας Κινέζος συλλέκτης έργων τέχνης που διαμένει στις ΗΠΑ.

«Είναι ένας νεαρός πελάτης μας, πολύ γοητευτικός, πολύ κοινωνικός, πολύ πλούσιος και του αρέσει να ξεχωρίζει», συμπλήρωσε ο Λεβί.

«Τα χρήματα ίσως δεν αγοράζουν τα πάντα, όμως είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η μάσκα έδωσε αρκετή δουλειά για τους υπαλλήλους μας ώστε να είναι σε θέση να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε πολύ δύσκολες στιγμές όπως αυτές που βιώνουμε αυτή την περίοδο».

Η γελοία ακριβά μάσκα είναι αμφίβολο αν θα φορεθεί ποτέ από τον πελάτη που την αγόρασε, γιατί ζυγίζει 100 φορές περισσότερο από μια τυπική χειρουργική μάσκα.
ν

The World’s Most Expensive Coronavirus Face Mask | Bloomberg
ν

ν

 


Translate this post