Η «ψυχική» γάτα που περνάει μέσα από τοίχους

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η παράξενη γάτα που μπορεί να διαβάζει τη σκέψη και να εμφανίζεται σε κλειστά δωμάτια περνώντας μέσα από τοίχους.

Ο γάτος Ούτκινς με τις παραφυσικές ιδιότητες, στην αγκαλιά του Ντμίτρι Ρ. Photo: Amur.Info
ν

ΕΝΑ από τα πλέον παράξενα περιστατικά έλαβε χώρα πρόσφατα στην ρωσική πόλη Μπλαγκοβέσενσκ, στα ανατολικά σύνορα της χώρας με την Κίνα, επί του ποταμού Αμούρ. Μια αυτοαποκαλούμενη «μάγισσα», αγόρασε έναντι 84.000 δολαρίων (5.000.000 ρούβλια) μια γάτα, όταν έμαθε ότι είχε παραφυσικές δυνάμεις!
Η απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως από τον πρώην ιδιοκτήτη του κατοικίδιου, τον Ντμίτρι Ρ., ο οποίος κληρονόμησε έναν γάτο ονόματι «Τσαρλς Ούτκινς», από τη θεία του, όταν αυτή πέθανε.
Πολύ σύντομα ο Ντμίτρι ανακάλυψε ότι ο γάτος είχε ορισμένες παράξενες ικανότητες: διάβαζε την σκέψη του κυρίου του, του έβαζε στο μυαλό πράγματα που ο Ντμίτρι δεν μπορούσε να αγνοήσει –όπως ότι έπρεπε να πάει για ψώνια και ν’ αγοράσει όσα του είχε υποδείξει ο γάτος– και το κυριότερο ότι μπορούσε να εμφανίζεται μέσα σε κλειστά δωμάτια, ενώ κανείς δεν του είχε ανοίξει την πόρτα.
Όπως αναφέρει ο Ντμίτρι: «Οι πόρτες στα δωμάτια ήταν κλειστές και η γάτα βρισκόταν μακριά, σε άλλο σημείο του σπιτιού. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου, αν και κανείς δεν της άνοιξε για να περάσει».
«Πριν γνωρίσω τον Ούτκινς δεν πίστευα σε υπερφυσικά πράγματα. Αλλά αυτό το πλάσμα μπορούσε να διαβάζει τις σκέψεις μου και να με κάνει να αισθάνομαι ντροπή όταν πήγαινα να κάνω κάτι που δεν ήθελε να κάνω».
ν


ν


ν


ν

Παρ’ όλο που ο Ντμίτρι Ρ. απέκρυπτε από όλους τις παράξενες ιδιότητες του Ούτκινς, εμφανίστηκε μυστηριωδώς στο Μπλαγκοβέσενσκ μια αυτοαποκαλούμενη «μάγισσα», έχοντας έρθει από το Νοβοσιμπίρσκ που βρίσκεται 4.500 χιλιόμετρα μακριά.
Ζήτησε από τον Ντμίτρι Ρ. να αγοράσει τον γάτο, καταβάλλοντας ένα σεβαστό ποσό, για να τον χρησιμοποιεί σε πνευματιστικές συγκεντρώσεις.
«Ήρθε με όλα της τα σύνεργα», λέει ο Ντμίτρι. «Έκανε τη δοκιμή του κλειστού δωματίου και αποφάσισε να αγοράσει τη γάτα. Ζήτησε εχεμύθεια κι έτσι δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομά της», είπε στους Siberian Times που δημοσιεύουν την σχετική ιστορία.
«Θα ταξιδέψει στο Νοβοσιμπίρσκ με τον Τσάρλι και για το λόγο αυτό βγάλαμε ένα ειδικό κτηνιατρικό διαβατήριο για τη γάτα».
Όσο για τον ίδιο τον γάτο, αναμφίβολα έχει καταλάβει την αλλαγή ιδιοκτήτη, παραμένει όμως άγνωστο αν θα συνεχίσει να κάνει τα παλιά του κόλπα.

 


Translate this post