Ο δρ Άντονι Φαούτσι θα διωχθεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας; (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

COVID-19

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ ζητά την ποινική δίωξη του δρα Άντονι Φαούτσι επειδή είπε ψέματα στη Γερουσία σχετικά με την επί χρήμασι παραγγελία του νέου κορονοϊού στην Κίνα.

Ο κατηγορούμενος και ο κατήγορος. Αριστερά, ο δρ Άντονι Φαούτσι, εμπνευστής του Σχεδίου Κορονοϊός, και δεξιά ο γερουσιαστής Ραντ Πολ που ζητά τη δίωξή του. 20 Ιουλίου 2021. Πηγή: Reuters / J. Scott Applewhite

ν

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ. Ο νέος κορονοϊός, που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα εδώ και δύο χρόνια, αποδεικνύεται ότι κατασκευάστηκε στα κινεζικά εργαστήρια της Ουχάν, κατόπιν εντολής των Αμερικανών. Πιο συγκεκριμένα, με εντολή του δρα Άντονι Φαούτσι, διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID).

Αυτό συνάγεται από την εντολή δίωξης εναντίον του που κατέθεσε στο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Ραντ Πολ (εκλέγεται στο Κεντάκι) με την κατηγορία ότι ο Φαούτσι προσπάθησε εσκεμμένα να παραπλανήσει την επιτροπή της Γερουσίας, λέγοντας ψέματα και καταθέτοντας πλαστά στοιχεία σχετικά με την έρευνα που διεξάγει η επιτροπή για την προέλευση και χρηματοδότηση του κορονοϊού.

Ο δρ Ραντ Πολ (είναι οφθαλμίατρος) ζητά από τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς να προσάγουν  σε δίκη και να τιμωρήσουν τον δρα Φαούτσι για τα ψέματα που είπε.

«Θα στείλω μια επιστολή στο υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ) ζητώντας την παραπομπή του ως εγκληματία, επειδή είπε ψέματα στο Κογκρέσο, ενώ είχε ορκιστεί», δήλωσε ο Ραντ Πολ την Τρίτη το βράδυ σε συνέντευξή του στο Fox News.
ν

Rand Paul Reveals He Will Be Sending a Criminal Referral Letter about Dr. Fauci to the DOJ | The Informed Youth of America
ν

ν

Η δήλωση του γερουσιαστή είναι το αποκορύφωμα του πολέμου του Ραντ Πολ με τον Φαούτσι, τον επικεφαλής ιατρικό σύμβουλο του προέδρου Τζο Μπάιντεν, για την πανδημία Covid-19. Ο Φαούτσι αρνήθηκε ότι είπε ψέματα στην επιτροπή του Κογκρέσου όταν κατέθεσε τον Μάιο ότι το Εθνικό Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ (NIH) δεν χρηματοδότησε ποτέ τη λεγόμενη έρευνα για νέους κορονοϊούς που έγινε στο Ινστιτούτο ιολογίας της Ουχάν στην Κίνα.

Όπως φαίνεται όμως, όχι μόνο «παράγγειλε» στου Κινέζους τον κορονοϊό, αλλά το έπραξε και με χρήματα του φίλου του, δισεκατομμυριούχου Μπιλ Γκέιτς.

Ο γερουσιαστής κατέθεσε έγγραφο ενός επιστήμονα του εργαστηρίου της Ουχάν, το οποίο αναφέρετσι στην έρευνα σχετικά με τους κορονοϊούς νυχτερίδων, η οποία έρευνα χρηματοδοτείτο από το NIH του δρα Φαούτσι.

Ο γερουσιαστής είπε ότι το έγγραφο έχει ελεγχθεί από τον βιολόγο του MIT Kevin Esvelt, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «οι τεχνικές που χρησιμοποίησαν οι ερευνητές της Ουχάν πληρούν τον ορισμό της παραγγελίας επί χρήμασι για την έρευνα και απομόνωση ενός ιού».
ν

ν

Το να πεις ψέματα σε επιτροπή της Γερουσίας είναι ποινικό αδίκημα (κακούργημα) που τιμωρείται με φυλάκιση πέντε ετών. Βέβαια, οι παραγγελίες από μέλη του Κογκρέσου στο υπουργείο Δικαιοσύνης Δικαιοσύνης (DOJ) δεν είναι δεσμευτικές και συνήθως πέφτουν εις ώτα μη ακουόντων. Ωστόσο, ο γερουσιαστής πιστεύει ότι η καταγγελία αυτή θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου για σειρά καταγγελιών που θα καθίσουν τον Φαούτσι και τους συνενόχους του στο σκαμνί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
ν

MADE IN CHINA WITH US FUNDS

Εδώ και πολύ καιρό, επιστήμονες και απλοί άνθρωποι, υποπτεύονταν ότι ο κορονοϊός SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο Covid-19, παρήχθη στα εργαστήρια της Ουχάν κατόπιν αμερικανικής εντολής και χρηματοδότησης.

Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ διαβεβαιώνει ότι υπάρχουν δεκάδες επιστήμονες που θα υποστηρίξουν αυτό το δεδομένο.

Όπως είπε στο Fox News, ο Φαούτσι προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του και τη σύνδεσή του με το Εργαστήριο Ιολογίας της Ουχάν. Αν και δεν έχει πλήρως αποδειχτεί ότι ο ιός προήλθε από αυτό το εργαστήριο, εντούτοις ο Φαούτσι διέταξε έρευνες για έναν κορονοϊό, τις οποίες χρηματοδότησε, όπως φαίνεται από τις αναφορές που έστελνα οι Κινέζοι για να τον ενημερώσουν σχετικά με την πρόοδο των ερευνών. Επομένως, ο Φαούτσι ψεύδεται και πρέπει να τιμωρηθεί.

Ενδεικτικό της νευρικότητας που διακατείχε τον δρα Φαούτσι κατά την κατάθεσή του στην επιτροπή της Γερουσίας είναι και το βίντεο που ακολουθεί.
ν

ν

Ο Φαούτσι δηλώνει από τη μεριά του ότι η έρευνα που παρήγγειλε στο εργαστήρια της Ουχάν αφορούσε τη μελέτη της τροποποίησης και αύξησης της μεταδοτικότητας ιών από τα ζώα στον άνθρωπο, με σκοπό την προφύλαξη των ανθρώπων.

Αν θέλει κανείς τον πιστεύει.

Ο Φαούτσι έχει παρουσιαστεί από τα συστημικά ΜΜΕ και τους πολιτικούς των Δημοκρατικών ως ήρωας της πανδημίας, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει ομολογήσει ότι είπε εσκεμμένα ψέματα και έχει εκφράσει αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με τις μάσκες και τις άλλες οδηγίες προφύλαξης.

Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ επισήμανε ότι ο Φαούτσι έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη, καθώς ελέγχει δισεκατομμύρια δολάρια για χρηματοδότηση ερευνών, τις οποίες αυτός αποφασίζει τι θα είναι και ποιοι θα τις κάνουν. Επομένως, λέει ο γερουσιαστής, ότι οι επιστήμονες φοβούνται να πουν κάτι επικριτικό γι’ αυτόν, γιατί θα τους κόψει τη χρηματοδότηση.
ν

ν

ν

Κάποτε όλοι αυτοί –και είναι τεράστιος ο αριθμός– που έστησαν την επιχείρηση “Κορονοϊός” θα καθίσουν στο σκαμνί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Άνθρωποι σαν τον δρα Άντονι Φαούτσι, τον Μπιλ Γκέιτς ή τον ανεκδιήγητο διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Μαζί με αυτούς, φαρμακευτικές εταιρείες που πωλούν δηλητήρια για εμβόλια, εξαγορασμένοι πολιτικοί, επίορκοι γιατροί και προπαγανδιστές δημοσιογράφοι.

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι θα τους τιμωρήσει η συνείδησή τους, αλλά αυτοί δεν έχουν συνείδηση. Όπως δεν έχουν και οι περισσότεροι που τους ακολουθούν.
ν

 


Translate this post