Πλήρης φασισμός από την κυβέρνηση της Αυστραλίας (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια έγκυος Αυστραλή συνελήφθη στο σπίτι της από αστυνομικούς που της πέρασαν χειροπέδες επειδή διαμαρτυρήθηκε στο Facebook για το lockdown.

Η έγκυος Αυστραλή συνελήφθη επειδή είπε τη γνώμη της στο Facebook. Πηγή: Twitter

ν

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κατακραυγή προκάλεσε η σύλληψη μιας 28χρονης εγκύου στην Αυστραλία που οδηγήθηκε με χειροπέδες στη φυλακή, επειδή διαμαρτυρήθηκε στο Facebook για το παρατεταμένο lockdown που έχει επιβάλλει η αυστραλιανή κυβέρνηση.

Όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης καυτηριάζουν την ενέργεια και μιλούν για «εθνική μέρα ντροπής».

Ομάδα οπλισμένων αστυνομικών εισέβαλαν έχοντας ένταλμα έρευνας στο σπίτι της 28χρονης Ζόι Μπίλερ (Zoe Buhler) που βρίσκεται στο Miners Rest της πολιτείας Βικτόρια, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, και αφού της πέρασαν χειροπέδες, άρχισαν να ψάχνουν το χώρο λες και επρόκειτο για κάποιον διεθνή τρομοκράτη.

Το «έγκλημα» της νεαρής εγκύου ήταν ότι ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο με τις απόψεις της για το το παρατεταμένο lockdown που έχει επιβάλλει η αυστραλιανή κυβέρνηση σε αυτή την πολιτεία.

Το τωρινό είναι το τέταρτο κατά σειρά lockdown που έχει επιβάλλει η αυστραλιανή κυβέρνηση.

Το βίντεο είχε ήδη προβληθεί περισσότερες από 1,4 εκατομμύρια φορές σε διάστημα τεσσάρων ωρών μέχρι την Τετάρτη το βράδυ, ανεβαίνοντας στις 4,6 εκατομμύρια θεάσεις το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα).

Αυτό προκάλεσε την οργή των αρχών που εισέβαλαν στο σπίτι της και της πέρασαν χειροπέδες, παρά τις διαμαρτυρίες του άντρα της και παρ’ όλο που τους είπε ότι είναι με τις πυτζάμες και ότι σε λίγη ώρα είχε ραντεβού για υπερηχογράφημα.

Η βάναυση σύλληψη της εγκύου προκάλεσε εξαγριωμένα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που περιγράφουν τις σκηνές ως «απολύτως αηδιαστικές» και «φασιστικές».
ν

Οι αστυνομικοί περνούν χειροπέδες στην έγκυο, χωρίς να την αφήσουν να ντυθεί. Πηγή: Twitter
ν

Η 28χρονη Ζόι Μπίλερ κατηγορείται για υποκίνηση εξέγερσης. Πηγή: Facebook
ν
ν

Η είδηση έγινε πρωτοσέλιδο στα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ όπως το Newsweek και η USA Today, το ρωσικό RT, καθώς και οι εφημερίδες The Sun, Guardian και Daily Mail του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι της 26χρονης εγκύου με το πρόσχημα ότι υποκινούσε τον κόσμο σε διαδήλωση το Σάββατο στην πόλη Μπαλαράτ, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Βικτόριας, κατά του Covid-19.

Οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες, όπως ήταν μέσα στο σπίτι, μην επιτρέποντάς της να ντυθεί. Η σύλληψη έγινε μπροστά στον σύζυγο της εγκύου και τα δύο τους παιδιά. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν χαρτιά, το κινητό της τηλέφωνο και έναν υπολογιστή.

Όπως και ο ομογενής Φάνος Παναγίδης, η κ. Μπίλερ αφέθηκε αργότερα ελεύθερη με εγγύηση και διατάχθηκε να παρουσιαστεί στο δικαστήριο του Μπαλαράτ στις 25 Ιανουαρίου του επόμενου έτους με την κατηγορία της προτροπής σε εξέγερση.

Τέτοιες ενέργειες δείχνουν τον ολοκληρωτικό τρόπο με τον οποίο σκέπτονται οι κυβερνώντες, καθώς και προς τα πού σκοπεύουν να οδηγήσουν τα πράγματα με πρόσχημα τον κορονοϊό.
ν

Police arrest pregnant Victorian woman for Facebook post | Lee’s Box
v

v

 


Translate this post