Δέθηκαν για να είναι μαζί, αλλά η αγάπη τους άντεξε μόνο τέσσερις μήνες (vid)

Κατηγορία NEWS, Γυναίκα, Σχέσεις & Σεξ

ΣΧΕΣΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ορκίστηκαν να είναι μαζί και ήταν τόσο βέβαιοι για την αγάπη τους που δέθηκαν με χειροπέδες, αλλά ο έρωτας κράτησε μόνο τέσσερις μήνες.

Οι δύο Ουκρανοί χώρισαν μετά από τέσσερις μήνες που ήταν δεμένοι μαζί. Πηγή: Instagram

ν

«ΒΑΡΙΑ Η… ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ», λέει η παροιμία, αν και στην περίπτωση δύο ερωτευμένων Ουκρανών αποδείχτηκε ότι ήταν βαριά η συμβίωση και προτιμότερη η… καλογερική!

Οι δύο Ουκρανοί, που ερωτεύθηκαν σφόδρα ο ένας τον άλλον, αποφάσισαν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να δεθούν, όχι με τα δεσμά του γάμου, αλλά με… χειροπέδες μεταξύ τους, για ν’ αποδείξουν ότι η σχέση τους πρόκειται να διαρκέσει.

Μάλιστα ήταν τόσο σίγουροι που αφού δέθηκαν, πέταξαν το κλειδί!

Τι το ήθελαν; Μόλις πέρασαν τέσσερις μήνες από τις 14 Φεβρουαρίου και έκαναν έκκληση να έρθει κλειδαράς για να κόψει τις χειροπέδες τους, καθώς η συμβίωση αποδείχτηκε ότι ήταν… δεσμωτήριο!

Πάντως για 123 μέρες έκαναν τα πάντα μαζί, καθώς ήταν δεμένοι μεταξύ τους, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής ρούχων και της μετάβασης στην τουαλέτα. Αυτές οι καθημερινές πράξεις σκότωσαν τον έρωτα του νεαρού ζευγαριού.

Η Βικτόρια Πουστοβίτοβα (Viktoria Pustovitova) και ο Αλεξάντερ Κουντλάι (Alexander Kudlay), από το Χάρκοβο, έκοψαν την αλυσίδα τους μπροστά στα ΜΜΕ την Πέμπτη στο Κίεβο, όπου περικυκλώθηκαν από κάμερες και βομβαρδίστηκαν με ερωτήσεις τόσο από τοπικούς όσο και από ξένους δημοσιογράφους.
ν

Пара из Харькова сняла цепи и установила рекорд | Факти ICTV. Новини
ν

ν

Στην τελετή του… χωρισμού παρευρέθηκε και εκπρόσωπος από τα Εθνικά Αρχεία της Ουκρανίας, ονόματι Βιτάλι Ζόριν (Vitaly Zorin), ο οποίος επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι κατέχει το ρεκόρ της πιο μακρόχρονης δέσμευσης με χειροπέδες από οποιοδήποτε άλλο άτομο.

Μόλις χωρίστηκαν, δεν περίμεναν ούτε λεπτό, έστω για χάρη των παρευρισκόμενων, αλλά αμέσως το έβαλαν στα πόδια, παίρνοντας ο καθένας διαφορετικό δρόμο.

Έτσι, γκρεμίστηκε ένας έρωτας μεγάλος, από κάτι πράγματα τόσο μικρά, όπως το πρωινό βούρτσισμα των δοντιών!

‘Οσο ήταν μαζί, το ζευγάρι έδειχνε να περνά υπέροχα, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες τους στο Instagram,
ν

ν

Το μόνο που είπαν στους δημοσιογράφους ήταν ότι τώρα που είναι ελεύθεροι, καθένας θα κοιτάξει να ζήσει και να προοδεύσει μακριά από τον άλλον. Μάλιστα, η κοπέλα είπε ότι θα πάει να μείνει σε διαφορετικό μέρος της χώρας.

Φαίνεται ότι η στενή σχέση δημιούργησε αισθήματα απέχθειας και μίσους τους ενός για ταν άλλον.
ν

ν

Η Βίκα, όπως είναι το χαϊδευτικό της, δήλωσε ότι θα σύντομα επιστρέψει σε αυτό που αποκάλεσε «ολοκληρωμένη ζωή», και εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτή η ιστορία θα είναι «ένα εξαιρετικά διδακτικό παράδειγμα για όλα τα ζευγάρια στην Ουκρανία».
ν

ν

Ο Κουντλάι από τη μεριά του είπε ότι δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον πολύ καιρό πριν δεθούν με χειροπέδες και ότι και οι δύο συνειδητοποίησαν ότι έχουν «διαφορετικές απόψεις για τη ζωή».

«Αυτό που κάναμε ήταν κουτό», είπε ο νεαρός άνδρας. «Η κοινή λογική λέει ότι ούτε η Βίκα ούτε εγώ χρειαζόμασταν μια τόσο στενή σχέση. Το αποτέλεσμα ήταν ότι μας έβλαψε, αν και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό».
ν

 


Translate this post