Ακύρωση πτήσης επειδή ένα μωρό δεν φορούσε μάσκα!

Κατηγορία Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα ακόμη κρούσμα του παραλογισμού που γέννησε η πανδημία. Αεροπορική εταιρεία ακύρωσε πτήση επειδή ένα μωρό δεν φορούσε μάσκα!

Image credit: Pixabay

ν

«ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ!» Με αυτή την κραυγή οι επιβάτες μιας πτήσης της Frontier Airlines υποδέχτηκαν την απόφαση των αρμοδίων να τους βγάλουν έξω από το αεροσκάφος, επειδή ένα μωρό δεν φορούσε μάσκα!

Η αναστάτωση ξεκίνησε όταν μια οικογένεια υπερ-ορθόδοξων Εβραίων μπήκε στο αεροπλάνο με το 18 μηνών παιδί τους, το οποίο δεν φορούσε μάσκα. Η χαμηλού κόστους αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία, που εδρεύει στο Ντένβερ του Κολοράντο, αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για αντισημιτισμό.

Σε μια σειρά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Twitter την Κυριακή, μπορεί κανείς να δει την οικογένεια να εκδιώκεται από την πτήση της Frontier Airlines, με τους άλλους επιβάτες να φωνάζουν: «Είστε Γερμανοί ναζιστές!» και «Αυτό θα μεταδοθεί στις ειδήσεις!»
ν

ν

Σύμφωνα με το Ορθόδοξο Εβραϊκό Συμβούλιο Δημόσιων Υποθέσεων (OJPAC) που εδρεύει στις ΗΠΑ, το προσωπικό της Frontier Airlines είπε στην οικογένεια να φύγει επειδή το 18 μηνών παιδί δεν είχε μάσκα. Όταν άλλοι επιβάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται για το περιστατικό, το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας διέταξε όλους να κατέβουν από το αεροπλάνο και τελικά ακύρωσε την πτήση.
ν

Την ώρα που το παιδάκι εκδιώκεται από το αεροπλάνο. Πηγή: Twitter
ν

ν

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είδαν το προσωπικό της πτήσης να «συγχαίρουν ο ένας τος άλλο» και να κάνουν επιτιμητικά σχόλια μετά την απομάκρυνση της οικογένειας από το αεροπλάνο. Ένας άντρας που κατέγραψε το περιστατικό άκουσε κάποιους από το προσωπικό να λένε: «Κάναμε καλή δουλειά με αυτούς τους Εβραίους».

Το περιστατικό είναι ενδεικτικό του ρατσισμού και της αδιαλλαξίας που θα ζήσουμε στο εγγύς μέλλον, καθώς ο φασισμός, με πρόσχημα την «πανδημία», απλώνεται σαν πυρκαγιά σε ολόκληρο τον πλανήτη, με κυρίαρχες τις φασίζουσες κυβερνήσεις χωρών όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ, η Γερμανία και η Ελλάδα. Ακόμη και η Γαλλία θεωρείται πλέον «προβληματική δημοκρατία».

Σε λίγο για να πάμε στο φούρνο της γειτονιάς θα χρειαζόμαστε υγειονομικό διαβατήριο, όπως θέλει ο κ. Μητσοτάκης και τα αφεντικά του, Μπιλ Γκέιτς και Άνγκελα Μέρκελ.
ν

 


Translate this post