Κυλινδρικό UFO πέρασε ξυστά από αεροπλάνο των ΗΠΑ στα 11.000 μέτρα

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Airbus συναντά UFO πάνω από το Νέο Μεξικό. Στην περιοχή δεν πετούσαν πολεμικά αεροσκάφη, ούτε πραγματοποιούνταν ασκήσεις με πυραύλους.

Η αντίδραση του πιλότου ήταν εξαιρετικά παρόμοια με εκείνη που συνέβη στην ίδια περιοχή πριν από λίγα χρόνια. Πηγή: YouTube

ν

ΕΝΑ περίεργο περιστατικό έγινε σε πτήση της American Airlines από το Σινσινάτι στο Φοίνιξ την περασμένη Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, με τον κυβερνήτη της πτήσης να μιλάει για ένα περίεργο μακρύ κυλινδρικό αντικείμενο το οποίο πέρασε ξυστά από το αεροπλάνο με μεγάλη ταχύτητα.

Η «συνάντηση» έγινε στα 11.000 μέτρα (36.000 πόδια) πάνω από το Νέο Μεξικό. Το Airbus A320 εκτελούσε την πτήση AA 2292 και ταξίδευε με 460 μίλια την ώρα.

Ο πιλότος ακούστηκε να λέει στον Πύργο Ελέγχου στην Αλμπουκέρκι: «Έχετε κάποιους στόχους εδώ; Είδαμε κάτι να περνάει από πάνω μας. Σιχαίνομαι που το λέω, αλλά έμοιαζε με ένα μακρύ κυλινδρικό αντικείμενο σαν πύραυλος cruise, που πέρασε ακριβώς πάνω από το κεφάλι μας».

Ο Πύργος απάντησε ότι στην περιοχή δεν υπήρχαν πολεμικά αεροσκάφη. Τελικά η πτήση προσγειώθηκε κανονικά στο Φοίνιξ χωρίς προβλήματα.

Αν έχετε VLC μπορείτε να κατεβάσετε και να ακούσετε τη συνομιλία από το WeTransfer.

Το αεροσκάφος εκείνη την ώρα βρισκόταν ενός του τριγώνου της στρατιωτικής περιοχής του Όρους Ντόρα (Mount Dora Military Operating Area), αλλά οι πιλότοι των αεροπορικών εταιρειών πάντα ειδοποιούνται όταν ο χώρος κλείνει για στρατιωτικές ασκήσεις.

Από την άλλη πλευρά, έχει σημειωθεί αυξημένη παρουσία UFO σε περιοχές με στρατιωτικές βάσεις, λες και οι εξωγήινοι παρακολουθούν στενά κάθε πυραυλική δραστηριότητα.
ν

Το τρίγωνο της στρατιωτικής περιοχής του Όρους Ντόρα. Πηγή: The Drive
v

Παρόμοιο περιστατικό είχε καταγραφεί στην ίδια περιοχή πριν από τρία χρόνια. Τότε, δυο πιλότοι από διαφορετικά αεροπλάνα, ένα Learjet και ένα Airbus έζησαν ακριβώς το ίδιο με ένα περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο να περνάει από πάνω τους.

Τα δύο αυτά περιστατικά έγιναν με διαφορά λίγων λεπτών στις 24 Φεβρουαρίου 2018 στα 37.000 πόδια πάνω από τη νότια Αριζόνα κοντά στο Νέο Μεξικό.

Ο πιλότος του Learjet ρώτησε τον Πύργο Ελέγχου: «Πέρασε κανείς από πάνω μας πριν από 30 δευτερόλεπτα;»

Όταν η απάντηση ήταν αρνητική, ο πιλότος είπε γελώντας ότι πιθανότατα ήταν κάποιο UFO.

Λίγα λεπτά αργότερα ο πιλότος της American Airlines ανέφερε κάτι παρόμοιο. Ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο το οποίο πέρασε σε μικρή απόσταση από το αεροπλάνο.

Ο δεύτερος πιλότος είχε δηλώσει τότε ότι το αντικείμενο ήταν τόσο φωτεινό που «δεν μπορούσες να το αντικρίσεις» και φυσικά δεν έμοιαζε με αεροπλάνο.

Παρόμοια περιστατικά έχουν αναφέρει και πιλότοι της USAF τα τελευταία 15 χρόνια. Πολλά από αυτά είχαν αποκαλυφθεί σε δημοσίευμα των New York Times το 2019.

Σύμφωνα με το The Drive, το τελευταίο περιστατικό δεν έγινε πολύ μακριά από το σημείο που είναι πολλές στρατιωτικές εγκαταστάσεις όπου γίνονται απόρρητες δοκιμές στρατιωτικού υλικού. Όμως ακόμα κι έτσι οι πιλότοι ειδοποιούνται από πριν για οποιεσδήποτε ασκήσεις έτσι ώστε να μην προκληθεί ατύχημα.

Η Πολιτεία του Νέου Μεξικού πάντως δεν είναι άμαθη σε συναντήσεις τρίτου τύπου. Άλλωστε εκεί είναι και το Ρόσγουελ που το όνομά του έχει δεθεί με την ύπαρξη εξωγήινων από το 1947.
ν

 


Translate this post